17

Анонимен

преди 3 години

Хората на Станишев и Борисов в БСП приеха плоския данък, който е крайнодесен.Станишев и хората му в БСП са най-десните екстремисти в най-новата история.

16

избирател

преди 3 години

За БСП едно четвърто място с около 10% ще е успех на изборите.Глупаво беше, че не се обединиха с герб - щяха да се налапат като за последно. Сега пак ще гледат отстрани и ще джафкат, без да спират да се облажват от каквото могат. Доказателство е свинския милионер от тепето. Или онзи президент, дето купи на сина си хотел.

15

до тийн

преди 3 години

Бсп означава Бесни Страшни Пенсии! Горко ни ако се докопат отново на власт.Но с Нинката работата е опечена, тя ще пада с процентите поне до 5% и тогава ще се оттегли с чувство за изпълнен дълг.

14

Анонимен

преди 3 години

Айдее пак герберското крило в бсп - изпълняват заръката за подриване отвътре .Нинова да ви изгони всички Веднага !

13

опетков

преди 3 години

До Анонимен13 Забрави да кажеш, че се борят и за еднополовите бракове, да няма майка и баща, а родител, детето само да определя пола си идруги подобни извращения. Да не говорим за Истанбулската конвенция, допускането на РСМ до ЕС, без да спре да дискриминира македонските българи и да се подиграва и да хули България и българите

12

Анонимен

преди 3 години

Стига бе!Никой не може да бие ГЕРБ по богатство.БСП дълго ще им дишат прахта по този показател.

11

Анонимен

преди 3 години

Социалистическите партии не само са отстоявали социалните придобивки на народа. Те винаги са водили непримирима борба с капитала за разширяване на правата на гражданите, за безопасен труд и социални пакети за творците на благата.БСП припознава ли се в тази борба?

10

Веселин 7112136860

преди 3 години

Българщината в тая партия остана само в някои от редовите йчленове. В централата са русофили, американофили, семитофили, българофоби. Сталин уби дядо Благоев и Георги Димитров, но почитта към грузинския евреин е неистова. Ленин евреина изтреби стотици хиляди етнически българи от Крим и околностите, но това за БСП е нормално. Разменят си щерките като сексуални прищявки и печелене на позиции. Объркани хора.

9

Анонимен

преди 3 години

Айде да видим пък вие какво ще спечелите!

8

SS

преди 3 години

Ако БСП не искат пак да претърпят фиаско, трябва да се стегнат и да ометат Нинова!Докато таа ги командва, все ще бъдат губещи. Да изберат Янаки Стоилов или Крум Зарков, докога ще се мотаят? Иначе, освен съмишленици и съюзници, ще изгубят и електорат. Част от него ще мигрира към Мая, което обаче си е добре отвсякъде... :)

7

Между другото

преди 3 години

БСП не е социалистическа заради селян.ката КорнелияН и всичко това след няколко срещи с н.п.п.Мустафа!

6

Анонимен

преди 3 години

бсп са партия, която е обсебена и се занимава само и единствено със себе си. Партийната върхушка живее в собствен свят и в него не присъстват редовите социалисти или обикновените граждани на България. А и нека да си го кажем направо- нинова е непригодна за партиен лидер. Разрушаването на "модела ГЕРБ" няма да спре разрушаването на бсп. А и хората разбраха, че няма нищо страшно ако бсп е далече от властовите позиции. В момента бсп има министър- янаки и говорител- кутев. Е нека се порадват малко!

5

Зозо

преди 3 години

ЗАКРИВАЙ!!!

4

пияница мистик

преди 3 години

И тия започнаха да се "отлюспват", както навремето стана със СДС :))) Помните какво стана после със СДС, нали?

3

Анонемен

преди 3 години

Ама каква социалистическа,те най-големите милионери там,ама баламурниците пенсионери продължават да си гласуват за социализЪма и комунизЪма.

2

Анонимен

преди 3 години

Не са били социалисти от 1919г....

1

Аз

преди 3 години

Хахах те пък кога са били соцалисти?!Там има най-много милионериИ всичко е по роднинска линия!Фашисти!Ууу