32

и ся ко прайм

преди 3 години

Ковидваксърите нали пищяха неваксинираните да подпишат декларация, че се отказват от лечение на вируса.Като казах, че същото трябва да е валидно и за последствията при доброволно набучилите се, скачаха като ужилени.Е сега е видим колко струва лечението на вируса и колко е доживотното от автоимунните. Чакайте да броим пилците наесен.

31

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАСУВАНЕ ЗА ДЕМОНА БУДАМОН Е ГЛАС ЗА ВЕЛЗЕВУЛ!

30

АнонимеН

преди 3 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ РАЗОРИ БОЛНИЦИТЕ И СЪСИПА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО А ПАРИТЕ ОТИДОХА БОРИСОВ ДА ЗАПЪЛВА ДУПКИ В БЮДЖЕТА С ТЯХ!!КАТО ОТИДЕТЕ В БОЛНИЦА СЕГА ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ЗА ЕДИН КУП НЕЩА ТАКА ГО НАПРАВИ БОРИСОВ И СМЕНИ ЛЕКАРСТВАТА НА БОЛНИТЕ С ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ ЗА ДА ПЕСТИ ПАРИ ОТ НАШЕТО ЗДРАВЕ!!!НИТО ЕДНА ДУМА В ТОЗИ ПОСТ НЕ Е ЛЪЖА!

29

Германец

преди 3 години

До ДДРОнегАбе що е рекациЙ ?!---Звучи като да е химически елемент. Радиоактивен, може би? Нещо като религий.

28

Анонимен

преди 3 години

Е поне няма да се разболее от ковигрип (от който за година и половина са се разболели едва два процента от населението на планетата) и няма да умре от ковигрип (от който са умрели 2% от тези 2%). Но малко кофти че през август и изтича "защитата" от първата експериментална ваксина, сега пак ли с пфазер да повтори? Може да пробва някоя друга? И дано няма тромби или нещо

27

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Преди 7-8 години една доцентка изледователка в института по микробиология на БАН беше провела изследване продължило десетилетие и беше написана извод, че българската бцж васкина е абсолютно неефективна и опасна и има вързка между нея и онкологични заболявания...Познайте какво стана с нея и чак предеседателят на БАН трябваше да опровергава непослушната си подчинена, която си е позволила да плюе по света ваксина... Нали света ваксина е нашата национална гордост, как може да я критикува някой?

26

Анонимен

преди 3 години

След 1989 не искахте лечение и медикаменти, а подрипвахте и ревяхте за банани и тоалетна хартия. Вие това искахте, но всички го получихме.

25

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Вече от повече от половин година различни НЕЗАКУПЕНИ от фармацията лекари и специалисти предупреждават, че технологията на ковиваксите може да доведе до автоимунни заболявания. Единствената реакция е, че производителите на лекарства за автоимунни заболявания дигат цените десет пъти.Смешно е! А стадото блееПП след две-три години ще почнем и за "епидемия" от рак да коментираме. Блейте.

24

Ддеееба

преди 3 години

В кво превърнаха държавата е ***,то ако не можем да се погрижим за хората за какъв *** са ни всички политици,пишман лекари,диваци ли сме станали?5 милиарда имахте за самолети,ама за болни деца и възрастни няма?Повръща ми се от цялата система,див и безконтролен капитализъм,без грам мисъл за обикновения човек...

23

ДДРОнег

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукПоследното Ви изречение е Голяма глупост, драги !!!Виж първите звучат смислено, може и да са верни ?!

22

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукГлупости- тези неща пък от къде ги измисли "Хората, които са болни от тях не живеят дълго, не са способни да работят и не оставят поколение за да са наследени от някого..." Не пишете небивалици, като не разбирате нищо, това просто са неистини, как така не живеят дълго и не оставят наседници?

21

Русия

преди 3 години

Здравнити права са фъф шкафчиту ф Банкя и фъф хартиенити еФки у ФАЩ.Банани банани банани.

20

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Почти всички автоимунни заболявания са причинени от предишна ваксинация, понякога дестилетия преди появата на заболяването, а не са наследствени..Те не се отключват от нещо спонтанно, а човек много дълго е страдал от тях и те са прогресирали до степен, която затруднява ежедневните дейности...Хората, които са болни от тях не живеят дълго, не са способни да работят и не оставят поколение за да са наследени от някого...

19

Анонимен

преди 3 години

докато калинки прибират по 30 хил. заплата за нищоправене а подопечните им звена раздават стотици милиони на приближени до властта - за хората, които имат нужда - няма.

18

ДДРОнег

преди 3 години

До Клоунски Свят 9Абе що е рекациЙ ?!Катоп видя такъв правопис и веднага започвам да не вярвам на интелектуалната мощ на писача !!!

17

ДДРОнег

преди 3 години

До Клоунски СвятКъм Вас и към другите :Автоимунните "заболявания" могат да се отключат от почти всичко !В случая може да е и ваксината, а може и да е друго или ваксината да е подпомогнала другата причина, гадаене...Гадното е да се отказва лечение на медицински работник ... и то за едни 3000лв, то милиони се крадат в тази държава !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Така е, в държава където президента политиците са марионетки на Путин. България трябва да скъса всички дипломатически отношения с Русия!

15

Капиталист

преди 3 години

При комунизма сме я сърбали вече тази попара с автоимунните заболявания, още не можем да се оправим след 45 години комунизъм.

14

ДДРОнег

преди 3 години

"После е бил изключен и от началото на май отново е върнат в Позитивния лекарствен списък, но вече с три пъти по-висока цена."Мда, фармацевтичната тиквена мафия у нас поддържа изкустввено високи цени на много лекарства !!!В Русе много хора си търсат лекарствата от Румъния, защото там са по-евтини !!!Но в мутренска България геноцидът върви успешно , ръководен от мутрите !!!

13

Анонимен

преди 3 години

Нали е подписала информирано съгласие? Да се оправя! не разбирам защо ще плащат от моите здравни осигуровки на някакви, които са решили да ползват експериментални медикаменти.