4

преди 16 години

Нещо не е много ясно от това решение на ДКЕВР - те какво да не са служители на Софийска вода? След като от фирмата са подменили 122 км. тръби за 7 години или средно 17.4 км. годишно и излизат на печалба от 2 млн. при настоящите цени, то е много интересно как са аргументирали новите цени при условие, че тази година ще подменят едва 5.47 км. и ли по-малко от 1/3, а пък искат нови цени и ръст от 13.6 %.Явно някой в комисията работи и в Софийска вода или поне неговите близки.

3

преди 16 години

от м.09.07 г. до м.12.07 г. - повече от три месеца имаше теч м/у Младост-3 и Младост-1А. Огромната поляна приличаше вече на язовира в Батак. А когато настанаха студовете и падна снега - безплатна ледена пързалка. Оправданието на Соф. вода, че не са го оправили: имали си подизпълнители или нещо такова, сигнализирали са, но не можели да им наредят по-бързо да се отстрани повредата.

2

-

преди 16 години

Mойта е с по-широк отвор и лее по два и четирийсе...

1

преди 16 години

Много ясно че немогат да се справят с проблем, а ако беше частник отдавна да е намерил начин да се справи, ама нали е държавно ко да му мислим кради докато мижеш като дойде другия шеф той да оправя!