31

Анонимен

преди 3 години

евреите ще хапнат бахура, нещи се самозабравиха

30

Анонимен

преди 3 години

След палестинска държава, ще последва и Ислямска държава, с което нещата ще излязат от контрол.Добре че САЩ и Западна Европа имат мощ и дирижират световния оркестър.

29

До Состин

преди 3 години

Защитаваме ги, защото днес обстрелвате палестинците, а утре отново ще запукате християните. Плюс това вие сте натрапниците там, а не те. Решението е създаване на палестинска държава.

28

Христо Христов

преди 3 години

Не ме интересуват евреите.Интередува ме, че Соломон Паси заяви преди 20 години: "Майната му на православието", а преди 30 спаси БКП от разпад и лустрация.

27

Анонимен

преди 3 години

Евала на Израел пипат яката :) не като руснаците само приказки :)

26

Анонимен

преди 3 години

Терористите също се обаждат по телефона преди да взривят някоя сграда. Попитали радио ереван каква е разликата между терорист, нацист и евреин? Само името.

25

До Состин

преди 3 години

Да бе, чудно ми е ако трябва да избират при кои от тях да живеят, какво биха избрали !

24

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХАКолкото и да си пишеш врели-некипели и ти самият знаеш каква е истината. И тя е че си миризлив турчляк който в никоя точка на света ви искат, същите сте като евреите аххмако.

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

В България Живеят Близо 2 Милиона - Турци, Помацци и Роми - Мюсюлмани - Съвестни и Отговорни Граждани на Република България.И шепа Евреи - Които по Времето на Костов - Сещате се - повечето Земи покрай София ги взеха - На Ниска Цена - Сещате се ,Та ............ Ограбиха ни и продължават,Та ..............ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

22

mik

преди 3 години

Long live Israel

21

Состин

преди 3 години

И да, еврейте са страшни гадове, но ме радват че посмее ли някой фес да ги напада ги правят на щайги. За един евреин по десетина палестинци, без значение от пол, възраст и тн. Набиат им канчетата незпощадно и така трябва да бъде. Ислямски екстремизъм ли, я земи тва дърво голямо...

20

Баба мара

преди 3 години

какво става със санкциите всеки ден да се гони по един израелски дипломатхаиде не се мотаите съветът за сигурност към оон какво дреме чакате годода ви каже какво да правите ***-ни-ци

19

Состин

преди 3 години

Всички дто ги защитавате тия ислямистките ненормалници, ми заминавайте да живеете в арябския сват бе, що щете при белите???

18

Анонимен

преди 3 години

"Е калво ревете за тия чалмари изперкали. Значи те могат да обстрелват израелски обекти пък евреите да седят кротко. Ще ги сринат със земята. Това са животби и щом се държат като диваци, налупване на канчетата."Толкова много си отървал от историята, че ако някой се заеме да ти обяснява, ще е последното му дело в живота. Просто не си струва!

17

Состин

преди 3 години

Е калво ревете за тия чалмари изперкали. Значи те могат да обстрелват израелски обекти пък евреите да седят кротко. Ще ги сринат със земята. Това са животби и щом се държат като диваци, налупване на канчетата.

16

Анонимен

преди 3 години

Юдаците да си правят кочинка в САЩ или Германия.

15

ПроСоТо

преди 3 години

и това само..нема и 24 часа,откакто разплаканите евреи са разреваха,че ония ги бомбили.."Слизали от колите и лягали на земята" кога са били чули сирените....Та така:-Едните бомбят другите,другите бомбят "едните"..?!..ТРЯБВА ЛИ ДА ВЗЕМАМЕ СТРАНА в една КАША,забъркана НЕ от нас и ИЗОБЩО НЕ НИ КАСАЕЩА?!?!...или ще кажете:-"Ама СЛУГИНАЖА си е слугинаж,бе ПроСоТо!..Кък па го не разбра?!"..

14

Анонимен

преди 3 години

Асо не са американските юдаци, то израелските юдаци ще спретнат някое кръвополитие. Адски слуги

13

Анонимен

преди 3 години

До 1Пречат, ако избиваш деца, стреляш по болници и т.н.т.

12

Анонимен

преди 3 години

Железния купол на Израел не става за нищо щом палестинците го пробиха със стари модели ракети.