37

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха забранили със закон чалгата и БСП... сега България щеше да е една съвременна, европейска държава....

36

Анонимен

преди 3 години

Не искаме спасител, а само някой, който не е така очевидно глупав като банкянския.

35

Ани

преди 3 години

Щастието трябва да се изстрада.Тридесет години Слави проповядваше носталгичен комунизъм.На последните избори отнесе избирателите на БСП.Това е добро.След това Слави се оттегля, защото е материално по-изгодно да продава платени критики от телевизията отколкото да работи за 10000 лв и да носи отговорност.Следващата стъпка е, обезверени поклонниците на чалгата да се разпръснат и готово.Няма БСП, няма нимфоманки и т.н.Остават организираните и силните.

34

въй

преди 3 години

служебният кабинет е тук, за да покаже, че може да се решават проблеми----Аз си мисля че се опитват да създадат голям проблем

33

Анонимен

преди 3 години

Тежката участ на България да се сдуши с швaбите и като резултат да загуби 3 поредни войни, да мине през комунизъм, а сега отново да я управляват мутри, финансирани от същите тия швaби - герб. Борис III е казал винаги с Германия и никога срещу Русия. Какво друго да каже един мaлоумен кобург, чийто баща доведе България до две национални катастрофи, а сина му се върна по поръчение на комунистите, взе си имотите и легализира мутрите. Аз казвам Никога (отново) с Германия и винаги срещу Русия.

32

Анонимен

преди 3 години

Чалгопитеците доказаха убедително, този факт...България е обречена с подобни индивиди, които влияят пряко и косвено на развитието и, като една съвременна, европейска държава...

31

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванАйде холан,съ народниците ни се държат като *** и така и ще живеят .Има и обратната монета-тя точно ни представлява по света

30

един момент

преди 3 години

Чакай да си спомня преди колко години е създадена БКП.

29

Бай Иван

преди 3 години

България от кървавият преврат на комунистите през 1944 година,та до сега,не може да влезе в релсите на нормалните държави.Има ли комунисти,има перманентен разпад.В момента готвят още един преврат,чрез машинното гласуване,за да вземат властта,отново чрез измама!

28

пияница мистик

преди 3 години

"Избирателят бил отчаян, искрено търси нов спасител"===Хахахахахаха, народ, дето чака разни спасители, хич не го търси за нищо. Да докарат Памела Андерсън от "Спасители на плажа" Тя май най-става за Спасител :))) Баба ми беше много религиозна и вярваше в Бог на 100%. Всеки ден по църквите висеше. Та от нея съм чувал следната мъдрост: "ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД!" Ама простия булгаропитек все чака някой друг да го оправя, никога не се взима в ръце да разчита на себе си

27

Анонимен

преди 3 години

България е между две империи,Руската и Турската.Ако някой види начин да се отървем от тях може и да тръгнем напред.Другото е приказки!

26

Анонимен

преди 3 години

Те, спасителите сами се предлагат. Като има наивници, да ги избират.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя дрънка глупости.

24

Аха

преди 3 години

Значи навсякъде се гърмят тук даже е много по-спокойно сравнено с мн други места. Също Ковид минава с мн по-леки мерки и не сме заключени от година за разлика от цивилизовани свят където не им дават да излизат.Иначе сме в криза не от век а от последните 7 века. Значи 5 века турско робство, после непрекъснати преврати и войни, след това комунизъм 45 години и сега 32 години псевдокапитализъм дето е по-зле от всичко изброено. Та чудя се въобще как сме оцеляли, но ето че все още ни има. Докога ли?

23

Анонимен

преди 3 години

30 години деградация, къде ти 100?! Дядо Тошовото време не го пипайте с пръст, тогава поне приличахме на държава. И ще става по зле щом умствените "капацитети" решиха че субекти като Славчо и Тошко Африкански ще оправят всичко, след време може да въздишаме и по този така наречен 30 годишен разпад.

22

Анонимен

преди 3 години

Имаше си и много добро едно време барабар с премногогото не баш със светЪ. За кое да кажем днес, че ни радва душата и сърцето?Не е виновен ковидът.Той е следствие.

21

психиатър

преди 3 години

Подиграват ви се в очите ама вие си мислите че сте хванали леля си за шлифера. Богатите си богатеят, бедните ду хат таратора. Така е било и така ще бъде.

20

Анонимен

преди 3 години

Много добре си беше преди 1990 г,

19

SS

преди 3 години

Виждали ли сте 38-40год мъж да се изпуска в гащите от страх ? После ни хванаха ченгетата.Ядохме много бой.Тогава нямаше права на човека.Мен ме вкараха в ТВУ.Там по силните налагаха юмручно право над другите.След ТВУ като навърших пълнолетие ме препратиха в дрънголника.От там в казармата.И .... ! Хубавото е че при соца не даваха много гласност за всичко което е ставало.А инциденти с оръжие бол...

18

Анонимен

преди 3 години

Емоциите движат прогреса. Рациото ряпа да яде. И като гледаме какво рациота и рациотенцасе преточват като кацови чорби из студията на ТВ и из високите коридори,напраео ни връхлита един брзконтролен рацио шемет без емоции. И неусетно стигаме все до кривата круша.