50

стар пожарникар

преди 3 години

Децата и умрели от глад, а тя жива?

49

До 60

преди 3 години

Абе мързеливи кратунистанецо, галеник на съдбата в държава която от 80 години е на хранилка от други държави. Какви ръкави ще запретнеш ти, бе оскотял българино! Ако ти се случи такава катастрофа, единственото, което ще направиш е да виеш и цвилиш до небето, както си свикнал, че да ти помагат. Факт колко пропаднало племе си, че макар и живеещ в една от най-плодородните земи, без катаклизъм си на дъното на цивилизацията, и дори и най-окаяният бежанец не желае да остане в КочинЯта ти.

48

Толераст

преди 3 години

Суецкия канал вече функционира напълно.... Кога да очакваме първите кораби с бежанци по италианското крайбрежие ... то се е видяло че е неизбежно . Нищо чудно вече да са тръгнали от разните там Неправителствени организации....А сега сериозно. Бедствия се случват. Навсякъде и постоянно. Ами да запретнат ръкави . Стотици хиляди са . Да се организират. Да разчистят земя, да си помогнат един на друг с изчистване и възстановяване на жилищата си . ДА НАПРАВЯТ НЕЩО.... или то е по лесно да изчакат.

47

до Welthungerhilfe

преди 3 години

Тъй като германците са се заели да спасяват цялото човечество и Меркел се чувства отговорна, ами отворете границите и за мадагаскарците. Утре няма да се бият в Берлин само араби, но и все повече африканци за разпределение на пазара на дрога. Ще правят и много деца, а немската младеж ще се *** по гей-паради.

46

Анонимен

преди 3 години

Прави също впечатление, че дори маймуните намират храна и оцеляват, а черните не могат! Как е възможно това? По-нисши от маймуните ли са?

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Добре, бе, човек, аз съм съгласен с това. Ама ти си представи, ако всички тези постоянно размножаващи се като *** имаха повече ресурси, ако всеки имаш кола, и прочие... Ами то тази земя нямаше да оцелее повече от 10 години, това ще е. После, къде им е моралът на тези, които създават деца, като знаят, че ще гладуват? Пак ли колониалистите са виновни, че всяка година раждат по едно и се еб: като маймуниВиждал ли си как се еб* маймуни? Полежат, поядат, поеб, и пак така.Докога?

44

Анонимен

преди 3 години

Щом е от Дойче веле значи е менте. Да пуснат сега една статия за детските домове у нас и тогава ми разсъждавайте

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Мдааа... А забавен факт е, че всички еколози, които познавам, искат да имат много деца! Даже Гретка Тунберг искала деца, не дете, а деца!

42

Анонимен

преди 3 години

докато "развитите" страни харчат стотици милиарди за "отбрана" хора умират от глад безмълвно и невидимо за всички нас

41

Анонимен

преди 3 години

В Европа ако не ядят всяка вечер в ресторант се чустват бедни...

40

Анонимен

преди 3 години

В Мадагаскат има пазарна икономика и либертарианска икономика, народът избира своята олигархия да управлява.В САЩ и Западна Европа има комунизъм, буржоазията субсидира храната на работническата класа, за да е евтина и да няма гладни.САЩ и Западна Европа налагат санкции на свободната конкуренция.

39

Анонимен

преди 3 години

Мадагаскар са хубаво гладни, но какво ще правим с неприятно богатия Китай и неприятно силната Русия?Китай много лошо пратил кораб и марсоход до Марс, а Русия много лошо праща каквото си иска в Космоса.Ако така върви Светът, САЩ и Западна Европа ще са новите Гладни.

38

Анонимен

преди 3 години

А пък на другия край на света ,умират от затлъстяване

37

адолф

преди 3 години

A ония ден некъв ненормалник платил сто и кусур милиона долара за картината на некъв си Пикасо.А с тия пари можеше да бъдат нахранени и облечени тия деца.

36

Анонимен

преди 3 години

Като уб,ият в ТЪМНОТО, ДЯВОЛ- ***.йм.уна- не.гъ.р, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и цяла Европа..

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ами ако при тях,нямаше войни и глад и имаха условия за нормално съществуване нямаше да има и миграция"Леви тинтири минтири. 1945-та година Европа беше в тотална разруха, повечето мъже в най-активна възраст бяха мъртви, осакатени или в трудови лагери в Сибир. Немските фабрики бяха разглобени на части и отнесени в СССР (там и до днес има фабрики работещи с немски машини от 30-те). Някои си го могат - други не.

34

Българин

преди 3 години

Не ви ли е срам да пишете такива тъжни новини. Напишете веднага как Илън Мъск или Безос са забогатели с още няколко милиарда с борсови манипулации.

33

Ддд

преди 3 години

Ако беше добре в бг щяхмр сме пълни с ***. Слава нана управляващите

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Той каза - на мен не ми пука за света, когато стана дума за екология. Такива са всички и там."Това е основният проблем на опитите за опазване на околната среда. САЩ и ЕС може да имат най-висока консумация на глава от населението, но САЩ и ЕС вече са под 15% от населението на Земята, а останалите 85% от година на година стават все по-богати и консумират все повече ресурси, така че всякаква икономия в САЩ и ЕС вече не може да компенсира ръста в замърсяването от останалите 85%

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17И сред тези милиардери има много черни, пиленце! Всеки ден, докато аз чакам на автобусната спирка, край мен минава някой черен в кола, която аз няма да мога да си позволя и след 200 години живот, нищо че съм бял. Не защото те са по-кадърни, а защото така правят пари - от манипулация на бели, които нито са имали роби, нито са участвали в завладяването на африка, нито имат някакви конкретни ползи от това. Критикуват колонизатори, често участват в престъпни схеми. Никак не са чисти.