94

Анонимен

преди 3 години

До СитНие ги признахме първи, ние ще ги пратим там където слънце не огрява :)) Макетата може да са криви, ама по криви от техните създатели "татарите" нема :)) Всички комшии го знаят това, само макетата си правят оглушки, мейби щото ги смятаме за свои :))

93

Сит

преди 3 години

Лошото е , че ако не влезат албанските зайци (плодят с емного) ще превземат Македонско и ще отцепат 1/2 барабар със столицата. От друга страна да се отричаме от нашата история заради сръбски и комунистически простотии не е редно. Много е шит но това е. Относно Македония , да не забравяме че Гърция държи най-големия дял и там все още има български корени. Още се помни де Апостол войвода е бесил андартите. За македон да прочете гръзката книга за българския дявол (Апостол Петков Терзиев)

92

Анонимен

преди 3 години

Трябва да им теглин един мощен шут, както го направиха гърците и повече да не се занимаваме с тези наследници на гейщината на Македонски.

91

Аз

преди 3 години

Голям страх ги тресе, сърбите и власите в Македония, страх, че парсата ще свърши. "Татарите" няма да ви пуснем. Смешното ВЕТО от фрегидната *** остава.

90

Анонимен

преди 3 години

С това мислене на македонския премиер направо към 30-40 годишна пауза ке одиме :) :) :)

89

Анонимен

преди 3 години

Бяха първо антички-преки наследници на Александър Македонски,гръка, "едно име имаме", после се отрекоха от него с Преспанския договор. Кой знае утре, какви ще се събудят?

88

Ха, ха!

преди 3 години

До MacedonАми с вас нямаме нищо, но прадедо ти е бил татарин!

87

Да

преди 3 години

До MacedonКога да го връщаме? Вие ли ке дойдете да си го земете Пиринскиот дел? Ке ви чекаме!

86

Анонимен

преди 3 години

До БРАТ ПАИСИЙГарантирам ти че никой българин не мрази макетата, просто презрение :)) Ние всъщност никой от съседите си не мразим , мейби гледаме подозрително към турците, но общо взето обичаме всички, те ни отвръщат с омраза :))

85

Абе,

преди 3 години

До АзГрешка, не е за теб!

84

Абе,

преди 3 години

До АзВие котараците да не ги имате за тигри?

83

Да

преди 3 години

До Анонимен 82Ама статуята беше на Александър Велики, но сега е на конник! То и летището им беше Александър Велики, но сега не е!

82

Аз

преди 3 години

Омо, *** пак мечтаят за Пирин ха-ха! Българският народ не разрешава, нашите политици са никой. Ветото остава за дълго, няма време за вас имаме по важни дела от вас, изпуснахте шанса.

81

Йсдкдидикдбе

преди 3 години

Северна Македония и историята й са смешни и несъществуващи! Тоя боклЮк обиколи цял свят за да плюе по България. Точно гърците нямат право да оказват натиск, след като 20 години блокират с.м.

80

Анонимен

преди 3 години

До Дръж се БГ!България се намира точно там където има всекакви интереси, нормално е да действат всекакви служби у нас :)) Макетата ги изключвам, щото са ни смешни, плюс това немат ресурс :)) Те са 2 милиона като 600 к са албанци, плюс това са изкуствено създадена държавичка :)) Те за това крадът от нашата история, щото без Александър немат нищо :))

79

до сърбоман и 71

преди 3 години

Другари шпиони, вашите шпионски номера щяха да фащат дикиш в отминалия, 20-ти век.Мили другарчета, вече не.И морзовата азбука я пенсионираха.Колкото и да се напиняте да се пишете "сърбомани", сърбите, както и македонците са наши приятели, наши братя, роднини!!!Разбира се, като роднини винаги имаме спорове, без тях не може.Нормално е да спорим!Но няма сила, била тя руска, която да раздели българи, македонци, сърби!

78

Анонимен

преди 3 години

78 Демагог, обща е историята преди, да се създаде със заповед на Коминтерна, по насилствен начин, изкуствено, след инженеринг на българския диалект, "македонската нация"и "македонския език". След 1945, северомакедонците си имат своя история и език.

77

Дръж се БГ!

преди 3 години

България никога не е имала по-коварен враг! Мислехме, че това са гърците или сърбите. Македония надмина всички очаквания! Претенциите й към нас не спират - и териториални и за несъществуващо "македонско малцинство". Фалшивата история е само параван! (Македония е сръбско ***)

76

Macedon

преди 3 години

кога е го вратите Пиринот.слобода за Пирин

75

Анонимен

преди 3 години

До ВАнче МихайловТърсят си признанието за нация , не искат да са българи сърбетата :)) Затова имат статуя в Скопие на етническия грък Александър Велики, до там им свършва историята :)) Гадните българи са ги поробили, сърбите са ги освободили, все в сферата на фантастиката :))