17

Анонимен

преди 3 години

Абе ако питат протестърите - те си свършиха работата.Сега да спират всичко, да поизмреме, та дано се оправи държавата.При комунизма е така СВИКВАЙТЕ. Щото много ви беше разглезил Баце.

16

Анонимен

преди 3 години

Прочетох вече в други сайтове коментарии,че ако пенсиите се преизчислят може и да намалеят.Бах маа.....му.В ръчичките сме им и спасение няма.

15

Анонимен

преди 3 години

Оставете ги тези 50лв и без това възрастните в БГ бедстват с тези мизерни пенсии. Срам за всички, ако се посегне на това.

14

Анонимен

преди 3 години

Я да спират всички помощи за бизнеса, който може ще печели ако ли не да фалира и толкова

13

гоги

преди 3 години

До Анонимен 12Така е, с тая разлика, че и на запад е невъзможно да се пенсионираш на 45 год. Просто след15 години стаж може да получаваш западна пенсия, но не може да се пенсионираш.

12

стига бе

преди 3 години

До Помните ли? 7Да де - предизборното увеличение от герб, раздавано без да е предвидено в бюджета, да остане. А ако не остане, щото няма пари и не е предвидено б бюджета - значи другите са лошите....Хитерц е банкянския...То още колко харчове ще излязат, без да са планирани, просто не е истина..

11

Анонимен

преди 3 години

Подкрепа се подкрепа,няма що.Можешеда пледира за нормално пенсиониране,примерно на 45год.,с 10- 15 год.стаж,както е на запад.Часовата ставка,защо не я поискаха от тиквин.Защо ви имаи кой ви е калесал за работни защитници.Вие сте,изначално мърт.вород.ени.

10

стига бе

преди 3 години

То хубаво +50лв на месец, ама тва си е напрактика увеличение на пенсийте около 10-15% - от къде толкова пари за такова увеличение? Явно бюджета ще се актуализира и за това.....

9

СЛУЖебен

преди 3 години

ако Баце като премиер дава на пенсионерите, децата и засегнатите от кризата пари Е МНОГО ЛЬОШО, казват от овата коалиция "Срещу ГЕРБ" разбрахме, че сте срещу, но не е ясно какво предлагате и да сте за

8

Борисов е*****

преди 3 години

*****! Той е причината да се спрат 50 те лева за пенсионерите! Тоя чифy-Tuн тихомълком е спрял възможността за пенсиониране по така наречената стара методика,тоест избор на 3 години преди 1997 г.! А потърпевшите кандидат пенсионери са хората понесли най тежките кризи,в началото на демокрацията 1990 г.и пандемията на Ковид! Проклет да е ,дано гние в *******!!

7

Анонимен

преди 3 години

Нищоправещ безполезен Димитър Манолов пак ръси глупости. То от *** на банкянската тиква друго не се и очаква...

6

Помните ли?

преди 3 години

Благодарение на ГЕРБ!

5

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Какви са. тия 50 лева. Нека да са 500 ! Веднага

4

Анонимен

преди 3 години

Ха дано ама .......

3

И аз искам

преди 3 години

някой да ми дава отгоре върху заплата. Мижитурки

2

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

краделия беше против тези 50 лева, а най-вече бяха против ГОВОРИТЕЛИТЕ НА ПРОТЕСТЪРИТЕ, в това число МаяМа-та, значи не било за принципа и парите ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА ТЕ ДА ГИ ДАВАТ, нали беше предизборно, сега какво ще е... ПАК ПРЕДИЗБОРНО

1

Анонимен

преди 3 години

просия по-скоро