44

Чивелиев Д.

преди 3 години

Момичето е право, така се прави, с любов към родно и мило. Сайтът ви са го налазили коментатори Анонимки от особено Ентелегентния електорат на герб - калинки. Патриотизъм им е чужда дума. Моля някой да предложи начин за почистване с райд!

43

Има надежда.

преди 3 години

Образованите хора, ще въздигнат България. БРАВО!

42

Иво Христов

преди 3 години

Поздравления за книгата!

41

Цветко Петров

преди 3 години

Поздравления за девойчето.Така се мисли за майка България🤝🤝🤝 Уууу ЗЛОБНИ коментари и много Анонимни. Много знаещи се признаха за "патрЕоти"Тона Защо така :))) плъхарчета. Много знаещи за патриотизма с биричка и лепене на слънчоглед. Смешни сте майна

40

Иванка Динева

преди 3 години

Браво на това момиче! Ей имало и будни деца в България.

39

Христова

преди 3 години

Важно е и образователната система да възпитава у гражданите отговорност и дълг за защита и любов към родината. Добре , че има такива будни млади хора в тази страна в разруха

38

Анонимен

преди 3 години

'би трябвало младостта да е жетон за братство, сътрудничесто и взаимопомощ, за мир'това са политически измишльотини от типа 'обичай врага си'нямаш приятели. а всеки ден е бой за последния залъквсеки ден врага трябва да живее в ужас от тебтова е истинското значение на думата 'успял'всяка алтернатива (като демокрацията) е ИЗМАМА с цел ТВОЕТО ограбване

37

Анонимен

преди 3 години

Защо е важно военно патриотичното възпитание? В публикацията са посочени мероприятия на такова възпитание, но не и неговата необходимост. Но основният въпрос остава открит. Кой има нужда от такова възпитание, индивида или държавата? И откъде накъде ще свързват обичта към страната ми с обичта към членовете на семейството ми. Роден съм и съм отгледан от родителите ми, на тях им дълго признателност, а на държавата - нищо. На нея плащам данъци и толкова.

36

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже да видиш млади хора, че и момичета, мечтаещи всеки да носи нашивки, да спи с калашник под възглавницата и да дебне за датчани зад всеки ъгъл. Евразийски атавизъм още дишащ. А би трябвало младостта и неопетнеността им да е жетон за братство, сътрудничесто и взаимопомощ, за мир, усмивки и жизнерадостност.

35

Анонимен

преди 3 години

държавата казва - не кради, не убивайприродата казва - кради, убивай???

34

Анонимен

преди 3 години

До 35. Силната държава на руснаците се разпадна първа преди демокрациите. Бяха достатъчни четири подписа в Беловежа гора. Великият Съветски Съюз прекрати съществуването си за една нощ.

33

Анонимен

преди 3 години

До 28.Патриотичните ти песнички няма да минат. Способен съм да прекарам първите 18 години от живота си в една страна, а остатъка от него в друга. Доказах го на себе си. Предаността към семейството ми няма нищо общо с някаква, каквато и да е, принадлежност към страната, в която съм роден, както се опитват патриотично да ме индоктринират. А сексуалният ми живот не е твоя работа, там нищо не е доказано.

32

Анонимен

преди 3 години

ДЕМОКРАЦИИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ ПОД СОБСТВЕНАТА СИ ТЕЖЕСТ И ЗАДЛЪЖНЯЛОСТА СИЛНИТЕ И СМЕЛИ ВОЕННОЛЮБИВИ НАЦИИ КАТО РУСИЯ ЩЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО

31

Анонимен

преди 3 години

Няма по-нисшо създание от бачкатора, данъкоплатеца, гласоподавателя или просто 'гражданина'.Човек е създаден да убива и да краде, не да блъска и да плаща.Затова войната е ценна.

30

Анонимен

преди 3 години

БАЧКАНЕТО НА ЧУЖД ТРУД И ДАНЪЦИТЕ СА ЦЕННОСТ,НЕ ВОЙНАТА

29

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

28

Анонимен

преди 3 години

Всички се срамуват от войните на 20век.А ние даже двойно трябва да си траем.Нищо добро не донесоха,загуби на земи,червени армии и тн.

27

ДДРОнег

преди 3 години

"Ако родината не е в съвестта и кръвта ти - държавата е отсечено дърво"Ей това е много вярно !!!И Николай Хайтов казваше навремето, че национализмът е имунната система на един народ !!!

26

Анонимен

преди 3 години

До 234Тия глобалистични приспивни песнички ги разправяй на някой друг. Ако си прекарал първите си 18 години на едно място няма как никога да имаш друга родина, колкото и да се заблуждаваш. Та в този ред на мисли експатите психологически имат много общо с транссексуалните - и двете групи много се напъват да бъдат нещо, което не са и никога няма да бъдат.

25

Анонимен

преди 3 години

До гюроЗа твоето племе ли говориш?