273

Анонимен

преди 3 години

Все повече се убеждавам, че тоя се мисли за едноличен собственик на фирмата България и си мисли, че нищо не може да мине без неговото лично удобрение или неудобрение. Дайте дружно да го приземим на следващите избори, инак-жална ни майка.

272

Анонимен

преди 3 години

Прав е!

271

Анонимен

преди 3 години

И кой му търси похвалите на банкянския "специалист"?

270

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Цитират го защото е пожелал успех. Какво лошо има в това ?!??! Всички ли трябва да гледаме злобно като дългия през зъби ?!?!?!? Със злоба ще сме точно до никъде гаранция !

269

Анонимен

преди 3 години

"Премиерът Бойко Борисов"???? И докога бе, джанъм от днес.бг ще е премиер Тиквyн? Щото по наша сметка вече не е. Още от вчера не е. И като какъв точно продължавате да го цитирате и то все във водещите си статии?Баcи прoдажната, зависима медия дето сте. Живи и здрави с левчетата от Бочко и Дебелян.

268

Анонимен

преди 3 години

Гнусен национален предател.По щатски модел ще ритне кофата.

267

Анонимен

преди 3 години

Баче Бойче, допусна грешка че се държеше като шеф на държавата, това отврати масите от теб. Но спокойно, те са *** и не помнят много, пак ще си премиер, само смени тактиката. Бъди усмихнат дипломат, по щатски модел

266

У - Ура

преди 3 години

Издишахме ги и тия от гербавата чета. Голям зор беше. Всяка вечер изцепки от телевизора. Бойко Борисов - амбиция без далновидност.

265

Има да учи

преди 3 години

Борисов не прояви далновидност и прибързано направи комплимент, без да си остави вратичка за коментар при ситуация. А тя ще се случи, защото тези хора са определени да разчистят сметките на резидента, а не да внесат спокойствие. Вътрешния не можа да чака до чист понеделник и веднага след клетвата започна чистката в министерството. Борисов какво ще каже, когато това се случи и с останалите? Не ги умее тия работи, има да учи. Този яс'треб няма да се спре пред нищо. Има цел и ще я гони без подбор.

264

 Боко ще пусне

преди 3 години

Боко ще пусне кръв във затвора - ще го протрият от любов

263

Анонимен

преди 3 години

Винету направи заеми и борчове за България.Така че пак нещо ни оставя.

262

Анонимен

преди 3 години

TОЛУпе,какво ще правиме без тебе.Оставяш ни на произвола на съдбата.

261

Сгрешено заглавие !

преди 3 години

Едно уточнение : бившия премиер и кандидат подсъдим е точното определение за тъмния балкански субект от снимката !

260

Идеалист

преди 3 години

дедо от селопреди 2 часа"Щом врагът те хвали ,значи нещо не е наред и винаги имай едно наум! Та и тук в това правителство са заложени толкова бомби които ще гърмят ама никой не знае кога!" Мога да уточна - натовски бомби. И Борисов и Радев се отчитат на Козек, целият антораж е назначен от там.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2021/05/12/borisov-pohvali-radev-za-ministrite-prekrasen-izbor.489910

259

Анонимен

преди 3 години

От днес,влиза в сила договора,межди Гешев и Борисов! Единия да избере под масата за глав прокурор Гешев.При жив такъв с не изтекъл мандат! А другия,да започна да пази,задните части,на др Борисов.ВЕДНАГА В МОМЕНТА В КОЙТО СЛЕЗЕ ИЛИ ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ! Ами от днес Гешев вече ПАЗИ др Борисов от законите в България! Да преследват и разследват,един министър председател,държал цялата власт и парите,на един народ!Това е кражба на власт НЕЗАКОННО!

258

Руски шпионин

преди 3 години

Има нещо гнило. Радев да се огледа за троянски кон . Има предател ,подкупен еКой е къртицата? Коя кандидатура ,коя карикатура., Страхлив човек на човека от прокуратурата .

257

Поп Грую

преди 3 години

Мазни четки, а? Баце, чехлите донеси! И вестника. Браво, добро куче, добро!

256

ПроСоТо

преди 3 години

така..РАЗКАРАЙТЕ го вече тоя Де..?-Бил!!!Нагледахме му се 12 години,ВТРЪСНА НИ ДО ПОВРЪЩАНЕ !

255

Тиквата

преди 3 години

започна да се четка, взе да усеща дебелият. Вече е никой, сега ще види кон боб яде ли, да стяга торбичката и в пандиза, всичко крадено ще върне.

254

Як бъзик

преди 3 години

на Баце относно пРезидентските избраници - все от кол и въже с една педя червена тиня в главите.