63

Маке-ариец

преди 3 години

Гане ходи пеш, а великите макеноднци арийци си цъкат с хеликотърче из необятните македонски марсиански територии < ФАКТ!

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Боце разпоредил, нема как един от двата ни хеликоптера да се отзове :)) Иначе тоз нема за какво да го съжалявам, мейби бих го съжалил ако го беха пратиха в Карлуково навремето :))

61

Анонимен

преди 3 години

ПСС: Ако имахме хеликоптер, Каролев щеше да е в болница 10 часа по-раноИска Генчо пушка. А ако имаха телепортираха машина щеше да е 16 часа по-рано. А със машина на времето - нямаше да се стига до инцидента.Точно хеликоптер ни липсва, да летят с него за щяло и нещяло, за всеки турист отдалечил се от пътека да пусне една вода. И това да го плащаме всички ние. Да си направят една застраховка, застрахователя да си купи хеликоптер и готово. Който иска да го спасяват бързо да си плаща полицата

60

Анонимен

преди 3 години

Не ми е жал за този лудия, казвам го в буквален смисъл :)) На откачен икономист който едва разбира от икономика но се пъчи с това..... :) Господ гледа ! :)

59

Анонимен

преди 3 години

кмъните са си там - камъните са си там

58

ПорЦелан

преди 3 години

А кой е скрил камъните на пистата? Дали ще се разбере някога?

57

Анонимен

преди 3 години

Питайте Боко,предлагали са два хеликоптера за болниците,той ги отказал!А под връх Тодорка има три лавини и морени, тоя е луд да кара там.Някои си мислят,че планината е разходка, аз израстнах в планината,дори тренирах алпинизъм, че не смея да ходя къде да е и как да е в планината,трябва да имате респект към планината и преди да ходите ,да изчетете поне един учебник по алпинизъм и инструкции,вкл. и медицински.

56

До 61

преди 3 години

Абе уййооо, между хеликоптер за височинни спасителни операции и тези които летят над магистрали и полета има 10 татри мозък разлика!!! И когато ти пратят планински хеликоптер да извозва ранени на магистралата край Чирпан, с какво ти е полезен у Пирин, бе ***!!Айде запознайте се малко с техниката и тогава пишете глупости!!!

55

До 59

преди 3 години

Румъния има 13 хеликоптера за планински спасителни операции?!?! Вярваш ли си?!?! Я провери пак!!!

54

до Бай Онзи

преди 3 години

абе уййоооо, този хеликоптер спасява хора на всякъде при инциденти, ПТП, жп катастрофи пожари, наводнения

53

Nedo

преди 3 години

Каролев ако имаше акъл изобщо нямаше да му е нужна болница! Ако, Ако, Ако .... ако имахме хеликоптер, ако не бехме 500г под турско робство, ако не бяхме 45 години под съветско робство! С какво ще се издържа този хеликоптер, екипажа и полетите му?!? С парите на тия дето събираме капачки за ковиози!Техника да лекуваме тия дето ходят по улицата нямаме,ще харчим за тия дето си правят кефа в планината!Да си правят клубове,да събират пари,да си плащат спасяванията и със совалка ако искат!

52

Анонимен

преди 3 години

Питайте Баце защо нямаме а Румъния има 13. Единствено Русе по споразумение с кмета на Гюргево може да ползва един отрумънските и то пак през процедура за разрешенив от МО и мВнР.

51

Бай Онзи

преди 3 години

Хайде ски маниаци купете си хеликоптер. Но с Ваши пари не с държавни. На мен хеликоптери и самолети не ми трябват. Много лесно се харчат държавни пари но трудно се събират.

50

SS

преди 3 години

ааа, за хеликоптера питайте буда браселонски... или шкембе-войводата...Но и двамата сигурно ще запеят за славните F-16, които са платени изцяло, но едва ли ще ги видим

49

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме хеликоптер-двамата починали ОТ СТЪЛБИТЕ щяха да са в болницата за 10 секунди, но понеже имама само ЖИПКА, която не може да се набира по стълби... имаме само повишена "ковид стъкмистика" по методология на Бай Шиле...

48

Какви хеликоптери?

преди 3 години

Всеки лев похарчен за тоя анти българин е грешен

47

Анонимен

преди 3 години

БЧК, вместо хотели и почивни бази да се бяха вразуми ли иотделили минимални средства поне за един хеликоптер. За хулене не, ами за презрениеса, че именно те са виновните да нямат хеликоптер.

46

Анонимен

преди 3 години

За какъв *** ни е хеликоптер,нали си имаме самолети,само където не се знае КОГА?

45

БАЩа

преди 3 години

му професор стоян каролев беше човек. да се чудиш на кого се е метнал тоя недоподстриган *** с голямата уста като на селски нужник

44

Анонимен

преди 3 години

Според мен,играта е да се намърдатпо добре и по платени едни хора, от икъм спасителната служба.Имаше,цялопредаване за тях по една медия.Банкин, щеше да купи досега поне три,но се иска малко подход,викат муинтелигентност.Подай " кюлче",образноказано.Тонът беше назидателен.Е ,иаз да съм, няма да купя.Чакайте!!!Тактици сър.