25

Анонимен

преди 3 години

А то пък държава Палестина е имало :) айде чакам да покажеш, к8га е имало. Коя държава, не е водила война и избивала за държава си ? Посочи:)

24

Анонимен

преди 3 години

Такава държава Израел никога не е имало.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа, държава е, но незаконна, не може ей така от нищото преди 70 години да започнеш да избиваш местното население и да кажеш - това е моя територия. Израел е незаконна държава, евреите окупираха Палестина незаконно, и докато не освободят тези земи там винаги ще има конфликти.

22

Номер2

преди 3 години

Бах ти заглавието!? Вместо да пише " полестинските терористи"...

21

Анонимен

преди 3 години

Израел е държава. Ти не си никой да определяш, кой е законен. Аз държава Палестина, не съм чул да има там преди Израел. Покажи факти, ако се правиш на умен.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Исус е на 2000г и е евреин"Много дълголетен, впрочем защо евреите го убиха като е евреин? И то с демократично гласуване, Пилат ги попита какво да прави, а те гласуваха деморатично - да се убие, да се убие, демокрацията е най-добрата система.

19

Анонимен

преди 3 години

САЩ разпалиха тази война с признаването на Йерусалим за столица на Израел. А Израел е незаконна държава, тези земи са палестински.

18

Анонимен

преди 3 години

До 22Няма такова нещо палестинска земя. Исус е на 2000г и е евреин. Така или иначе всички сме се били за държавата си. Ти се гордееш с Аспарух ама тонюй е рязъл глави . Всяка държава е извоювна с кръв и с кръв да дава. Паленстина да престане са тормози Израел и да живее в мир.

17

Анонимен

преди 3 години

Безсмисленият конфликт продължава. Израел е държава и то сред най силните в света. Едвлаи ще отстъпи територията на арабите. Палестина не усеща ,че става заложник на чужди интереси в тоя конфликт.Арабите финансират, за да пречат на Израел. Но всъщност им помагат, защото постоянно си пдобряват армията и тренират.

16

Истина

преди 3 години

Това са фалшиви новини измамната версия на ислямските арабски терористи и подкупени като тях за да вършат престъпления срещу Израел. Газа,Синай и Западен бряг са противозаконно окупирани още от арабски терористи само за лъжливите им обещания за мир. Палестинските терористи от Хамаз са изстреляни над 30 ракети днес, ранили много невинни граждани и полицаи от Израел които само защитават законната си земя и народ, и дори да са убити терориститежтова ще е само заслужено следствие на престъпленията

15

АнонимеН

преди 3 години

СЛЕД КАТО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НАСТАНЯВАТ ИСРАЕЛЦИТЕ НА ПАЛЕСТИНСКАТА ЗЕМЯ ТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ НАПАДАТ ПАЛЕСТИНСКИЯ ГРАД ЙЕРОСАЛИМ И ГО ЗАВЗЕМАТ ПОЛОВИНАТА!

14

Анонимен

преди 3 години

До ГоимТрай там да не е пак да ревеш. Който си е имал работа с нас все е ревал независимо дали работата е била за хубаво или лошо. Трай там, стой си кротко и си мълчи.

13

Българина

преди 3 години

Не чувам думата санкция от скапания ЕС и сащ!!!! Да пукнат дано всичките лицемери!

12

Правда

преди 3 години

Само свързана с терористите медия, може да предава измамната версия на престъпните ислямски групи и дори пристрастно интервюира само техните терористични лидери, вместо официалната версия на правовата държава Израел, чийто народ земя и държава са непрестанно тероризира и, противозаконно окупирани и измами ограбени земи с лъжливи обещания за мир които терористите никога не спазват защото получават милиони подкупи от корумпирани ООН престъпни злодеи - слуги на дявола и врагове на Бога и тях

11

до 9

преди 3 години

Знаеш ли че палестинците имат голяма територия в Йордания. И знаеш ли какво е станало, когато всички палестинци да били в Йордания? За това се мълчи, защото не е "политкоректно". Да ти кажа: великия Ясер Арафат се е опитал да убия краля на Йордания превземе държавата им. 'Черния септември" се казва събитието и е през 1970 година. оттогава палестинците са мразени в Йордания, както и в повечето арабски страни. И са изгонени от там.

10

Анонимен

преди 3 години

Така се защитава държава. Бий за да те уважават.

9

Гоим

преди 3 години

вие сте следващите! Юдея Забавя, но не Забравя!!

8

Истина

преди 3 години

Бг медии трябва да престанат с проислямската протерористична антисемитска измамна пропаганда в съучастие на престъпници, според лъжите на ислямски терористични групи, вместо на отбранителните сили на правовата държава Израел, която радикалните ислямиски непрестанно тероризират, атакуват и клеветят с лъжи за да окупират противозаконнои ограбят с измама все повече Израелска земя както направиха с Газа Синай и Западен бряг и целия Ерусалим, които по международното право са само на Израел след 1967

7

АЗ

преди 3 години

Когато стрелят, коронния номер на всички араби е да изтикат жените и децата отпред, като арабина стои отзад и стреля с автомата. Всички араби са страхливци и затова всичко правят на големи тумби. Така имат голямо самочувствие за безнаказаност. Но достатъчно е да да видят малко отпор и се разбягват като мишки. За жалост днешните меки китки изобщо не са способни да мислят за да разберат какво става. И че повечето подобни "репортажи" са само театър за телевизията. "три палестинчета са ранени"...уфф

6

Мърфи

преди 3 години

НОМЕР ЕДНО!Ти добре ли си