85

мхмхмхмх

преди 3 години

Стефчо ,ти като какъв се изказваш,че не разбирам и даваш акъл,най-вече !

84

Анонимен

преди 3 години

Софиянски заяви, че трябва да се спрат корупционните схеми, но "най-важно е институциите да се занимават с това, за което са избрани".Знае той, дъртия седесар, че корупцията е като масло за колелата на чинвническата машина, в чието строителство сам е участвал и сам се е омазвал.

83

Анонимен

преди 3 години

''Софиянски направи препоръка временното правителство да определи Министерството на правосъдието да поеме организацията на изборите, защото имат регионални структури: "Нека МВР участва, но да не е основен организатор на изборите!".Aaaa Стефане без тия!МВР и правосъдието могат само да арестуват и съдят купуващите гласове и нарушителите на изборите.Организацията на изборите не е тяхна работа.Те са само изпълнители!

82

ЛУД

преди 3 години

До Анонимен Просто и те папкали с него чрез ФИРМИ .

81

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукНай-много комунисти има в ГЕРБ,ГЕРБ е партията с най-много комунисти и наследници на комунисти в парламента, самия Бойко е член на БКП,а зад него и прителката му Бориславова стои ДС, точно през управлението на този комунист бяха разболяни и избити най-много хора в България, а България бе разграбена до кокал,а населението унищожено по различни начини и в демографска катастрофа,това е комунистическо-нацистки вожд и партия,такъв тиран никога не е управлявал държавата ни през но

80

Анонимен

преди 3 години

Преди години,вие бяхте от яростните противници на ГЕРБ и Бойко,какво ви става,защо подкрепяте този убиец на държавата и населението?

79

Анонимен

преди 3 години

До: номер 92Ако не друго, то Стефан Софиянски откри първите метростанции от първата линия на софийското метро. Не е Бойко. Бойко само го продължи и то доста некачествено.Освен това, именно при Сергей Станишев България беше приета за пълноправен член на Европейския Съюз, даже днес видях негово изказване по телевизията с което се похвали за този негов успех. А Бойко въпреки всичките си самохвалства какво направи?Вкара ни в някаква чакалня... в която ще чакаме еврото до 2024 г. ... евентуално.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4"Политтруповете взеха да се обаждат. Този се обади, Жан също се обади.Сега чакаме и драгалевския мавър да изпълзи отнякъде."Много си прав. Наистина, че започнаха да се обаждат. Точат зъби за кокала.Ще има истински цирк.

77

Анонимен

преди 3 години

Софиянски не беше ли роднина с мафиота в изгнание ?

76

Анонимен

преди 3 години

Според Софиянски : "в тези 12 години има застой и нищо в различните сфери на обществения живот не се е променило"Лъжа ! Как не го е срам този. А той какво направи като кмет за 4 години? Само едни Хали. Друго не запомнихме.

75

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Стефан софиянски е внук на никола габровски, най-близкия сподвижник на димитър благоев и един от основателите на брсдп, която по-късно става бкп... В лозето на дядото на този "демократ" е основано бкп, а вуйчо му петър габровки е масон 33 степен и спомогнал за оцеляването на масонството у нас след като то било забранено със закон и било преследвано с цел ликвидация у нас...

74

Истукан

преди 3 години

Слави Трифонов: Няма такава държава. Не ми говорете за закон и конституция, всичко в тази държава е проституция. Некадърни политици. Кой с кого се ***, някой трябва да изхвърли боклу-ка. Няма такава държава.

73

Анонимен

преди 3 години

Гербери, поставянето на стериопор на стените е вредно за самите стени и сгради, защото освен кондензацията, стената не може да диша и се разпада и руши много по-бързо със стериопор, отколкото с нормална дишаща мазилка, така унищожавате домовете на хората и съкращавате живота им!Като гепите парите ,поне правете нещо разумно и качествено с тях!

72

Ех

преди 3 години

По от *** акъл не искам.пари .

71

Анонимен

преди 3 години

Мафиянски хахахаха

70

Анонимен

преди 3 години

До точно такаБивш овенен и с мозък............!!!!!!

69

хахахаха

преди 3 години

и що не?

68

Абе,

преди 3 години

Този не беше ли сватанак на другаря Чери?

67

Анализатор

преди 3 години

Стефан Софиански говори за коръуупцията???Това е вссе едно дявола да чете евангелието!Софиянски и Костов са бащи на МЕГА корупцията в България!Те са за затвора.

66

4epa

преди 3 години

ФИГУРАНТА ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!