256

анономен

преди 3 години

До 295А пишещия за Радев, какъв е? - герой)))))))))))))много малолетни дрогер чета се насъбраха тука.

255

Случаен минувач

преди 3 години

Радев е комунист, сталинист. От твърдолинейните. Много му се иска да бъде диктатор, ама няма качества за това. Добър би бил за политик през 1955 или 1965 година, но не и сега. Изборът му беше грешка. Надявам се избирателите да я поправят наесен.

254

БЕНБ

преди 3 години

цьрвул.

253

Анонимен

преди 3 години

Пишещият против Радев *** е нищожество

252

Анонимен

преди 3 години

калинчета каквито и коментари и възхвали да пишете за ГЕРП ние не сме слепи. БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНА СЛИЗА НАДОЛУ КЪМ ДЪНОТО С ПО ДВЕ ТРИ МЕСТА НА ГОДИНА И СКОРО СОМАЛИЯ ЩЕ НИ ИЗЛЕЖДА КАТО НЕДОСТИЖИМА МЕЧТА.

251

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРЕПЪ РЕДИ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ- ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ...

250

анонимен

преди 3 години

Най вероятно като Б.Б./ към 290/

249

Анонимен

преди 3 години

Наду ми главата тоя с клишета. Тр1бяа ни президент да води срещи и преговори с западни партньори. Да създава блага за България. Тоя провежда чиста соц риторика. Нищо повече. Много слаб.

248

?!?

преди 3 години

Разделението на нацията което направи тоя ще ни струва най-много.

247

Анонимен

преди 3 години

ВИСОКО МОРАЛНИЯТ ИЗВЕДЕ НАРОДА СИ НА УЛИЦАТА/ И БЛАГОДАРЕНИЕ ОГРОМНИТЕ ПЛАЩАНИЯ НА ЧЕРЕПА/В НАЙ ТЕЖКАТА ПАНДЕМИЯ СРАВНЯВАНА ПО МАЩАБИ НА СМЪРТНОСТ С ЧУМАТА- НАПРАВИ ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА И ОБРА ОМРАЗАТА. ДАЖЕ НЕ ОСЪЗНА КАК ЕДРАТА КРАДЛИВА ОЛИГАРХИЯ ГО ИЗПАРЗАЛЯ- НАЙ БОЛИ КАТО ТЕ ПРЕДАДАТ СОБСВЕНИТЕ ЧЕРЕПОВИ СПОНСОРИ....ТУК ОЛИГАРХИЯТА ИМА ПОБЕДА....

246

Gg

преди 3 години

Корупция и с. Това е сигурно. Но мисля, че Радее и компания искат само смяна на посоката на парите към други чекмеджета. Искат те да ги прибират. Силно се надявам "новите лица, М. Манолова и Т. Дончееа" да не се докопат до властта. Тогава корупцията дори ще се увеличи.

245

Анонимен

преди 3 години

Хайде, бе Рундьо, дай някакви документи, стига си говорил празни приказки с гробовен глас. Това "Новогодишно" слово изпълнено с омраза и лъжи го слушаме вече години.

244

Абе обича го народа

преди 3 години

Мъж спира с колата си на светофар. Към колата се приближава някакъв човек и чyka по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита: - Какво има? - Ами, как да Ви кажа, терористи са взели за заложник Bibitko. Искат 19 милиона долара откуп. Ако, не се плати, щели да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде.... - И много ли сте събрали? - Ами към 5000 литра...

243

Анонимен

преди 3 години

Има някаква прилика с Тато. Не само визуална.И по пpocтотиите, които говори си приличат донякъде.

242

Анонимен

преди 3 години

Много дoлно човече се оказа този Фигурант.Как само хвърля обвинения и внушения, все едно има доказателства за корупция... Няма ли, как да му се потърси съдебна отговорност за тези клевети?

241

Гиб Мелсън

преди 3 години

Най-бедния народ в ЕС и с най-висока смъртност. Това е доказателството за вихреща се корупция. В държава в която депутати и останали държавни служители карат по хубави коли от обикновените българи не е нужно да доказваш каквото и да е. В богатите страни депутатите ходят на работа с колелета а народа кара скъпи коли.

240

Анонимен

преди 3 години

Някакви доказателства за вихреща се корупция има ли Пъпеша? Или и той е част от клеветническата кампания, защото не могат да спечелят по друг начин?

239

Тити

преди 3 години

Снимката кърти!Ал и Пеги Бънди на разходка.Две празни глави говорещи празни приказки

238

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

237

С Р.Радеф не става

преди 3 години

Да, смяната на Борисов е необходима, но с 3000 души и то събрани от цяла България власт не се събаря. С разпопен поп молитви не се правят. С бивши комунисти Р.Радев, М. Манолова, Т. Дончева , Р. Петков и т.н. нова промяна не се прави. Хората не ви вярват.