325

Истукан

преди 3 години

Не само ГЕРБ предаде избирателите си, но и ИТН. Тези партии нямат място в следващия парламент, макар че ще го препарят. Затова гласувайте, за да не ви управляват те, а да ви управлява нещо достойно. Тези нямат мора, достойноство и смелост да управляват честно. Не знаят откъде ще набавят пари в бюджета, макар че има откъде. България има подземни богатства. Не се ценят нито от ГЕРБ тези полезни изкопаем, нито от ИТН, но от чужденците се ценят и те се възползват от природните ресурси на Бългаиря.

324

Анонимен

преди 3 години

не хиляди а стотици хиляди.

323

Анонимен

преди 3 години

Президента е прав, но калинките трудно схващат.

322

нн

преди 3 години

"Хилядите симпатизанти на ГЕРБ бяха предадени от господин Борисов, който абдикира от отговорността, под която се огъна" Браво Радев, не се ли усещаш че наливаш вода в мерлницата на ГЕРБ, ГЕБР ти слагат динената *** и ти не можеш да го проумееш, но то си е за твоя сметка, ще гледаш втори мандат през крив макарон.

321

Анонимен

преди 3 години

Грешиш на БОШКОВ партията ще измести СЛАВИ! БОЖКОВ може да плати на хакерите да направят програмата в негов интерес! Слави получи своето и ще покрие загубата от кабеларката, ще се освободи от сценаристите, като ги направи политици,ще РАЗПУСКАНЕ музикантите и ще си гледа здравето!

320

Гражданин

преди 3 години

Тоя,неадекватния пак се изложи - за кой пореден път ! Значи другите дето отказаха досто йно защитиха избирателите си,а Б.Борисов ги бил предал ?! Що за президентски глупос ти!?Е все е било излагация,ама като тая никой друг президент по света не е правил?!И тоя щял да ни води ?! Накъде ?! В царството на злобата,тъмнината и лъжата !? Не го искаме !!!

319

Въпросчо

преди 3 години

А кога ще имаме електронен президент ? Защото този Фигурант дори за клоун не става - просто е жалък !

318

Не следващите избори

преди 3 години

А по-следващите избори ще бъдат най-интересните избори, които някого са се провеждали в България. Но повече от това няма да ви кажа, за да се учудите още повече... избирател

317

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

316

Наглецът

преди 3 години

Радев да НЕ КОМЕНТИРА ОТ ИМЕТО НА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ГЕРБ!!! КОЙ КОГО ПОДВЕДЕ И ИЗЛЪГА - СЕ ВИЖДА НА ДЕЛО, НЕ НА ДУМИ!!!

315

До 363

преди 3 години

НИЩО ЧУДНО. КАМЕЛИЯ - ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ЦИК СЪВСЕМ НЕ Е СЛУЧАЙНА. ТЯ СИ Е ЧИСТО 100% БСП - БЕШЕ ЗАМ. МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ - НА 30 ГОД. И ЖЕНА!!! КАКВО ОБЩО С ОТБРАНАТА?!?! РУСКО ПРОТЕЖЕ!!!

314

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори социалистите ще сме първа сила!БСП - 53%ИТВ - 18%Гроб - 7%

313

Анонимен

преди 3 години

До Гиб МелсънДо 353Борисов е председател на Герб и като такъв е министър-председател,няма как да не партийно оцветен.Както са били патийно оцветени всички бг премиери до сега.Да не би Макрон,Меркел или Борис Джонсън да не са представители на определена партийна линия?Обаче не така стоят нещата с президента.Той,дори и да има някакви партийни пристрастия,трябва да не ги демонстрира.Радев го прави грубо и низкопосано.Но какво може да се очаква от един бивш военен-воинственост им е в кръвтта.

312

Анонимен

преди 3 години

Да,на вас всечко ви е Беляне, затвор си построихте ,Атомна централа си построихте,ей наглец,излез и кажи, ние построихме тово.Едно нещо,нищо, само грабежи доказани.

311

До Гиб Мелсън

преди 3 години

Коментарите ти са фалшиви като името ти, на собственика си приличат !

310

До Радев

преди 3 години

Ей наглец, хайде скрий се вече !

309

aqwer

преди 3 години

хахах Много е т*п ако си мисли че с тая пропаганда ще открадне електорат. За една година не разбра че само дразни симпатизанти на ГЕРБ и ги мотивира повече да гласуват за герб. Комунист никога няма да разбере че така не става с рогата напред.

308

Гиб Мелсън

преди 3 години

Президента винаги е бил коректен. Не той праща силоваци при Винету, а Винету праща силоваци в Президентството. Точно това преля чашата и обратното броене за Винету започна. Има линии на търпение, които когато се прекрачат нападателя се превръща в жертва. Мъдрия български народ се е произнесъл и по такива въпроси с поговорката: Хитрата сврака с двата крака. Това е. В учебниците след време ще пише, че по времето на Винету българите са били най-бедни в Европа и с най-висока смъртност и това е.

307

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТ,ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ?

306

РАДЕВ,

преди 3 години

не чухме съществени неща; 5 години години заяждания.