76

Анонимен

преди 3 години

Радев защо не посреща гостиникой не идва от неговия рангза тия пари направи отчет какво си свършили колко пари си вкарал в държавата

75

Анонимен

преди 3 години

Вижда се края на това президенство

74

Неприятно излъчване

преди 3 години

Пенсионираният генерал Грипен Муунчов Радеф има много неприятно излъчване. Човек с такъв нисък интелект и такова излъчване не може да бъде добър човек и отблъсква хората

73

Анонимен

преди 3 години

на буци ше му гръмне сърцето на тези избори ще се покажт истинските резултати от гласуването.ГЕРБ едва ли ще има повече от 6-7%.

72

Анонимен

преди 3 години

Няколко месеца мълчаха и сега си разиграват сценария, може да го харесвате и да се храните от неговата злоба и вие, но всичко се връща на този свят и ще цъфне по бели *** грипенов съвсем скоро.

71

Хари

преди 3 години

До Анонимен 89 Ми досещам се от къде идва мълвата ...... че авиатора е русофил, ама освен че е джиткал МиГ-ове каквито до сега сме имали на въоръжение, като му гледам кариерата все Американски военни авиаторски колежи и университети е завършвал.... Пък и сравнение с предишния който си беше директно поставено лице, него май и червените не могат да го управляват колкото и да си мислят че могат.... :-) ;-)

70

Анонимен

преди 3 години

Над 2млн. безакълни умопобъркани българи гласуваха за това недоразумение! И още толкова *** гласуваха на последните избори, за да може шайка шарлатани в момента да се упражняват с демократичните основи и конституционните принципи на държавата!Грам милост не заслужавате вие, само тояга до посиняване или докато ви дойде акъла в тези неща дето ги носите на раменете си!!!

69

Вики

преди 3 години

Много ме кефи Радев. Точно, когато простаците се опитват да го дразнят, той запазва олимпийско спокойствие и с 2 думи ги отсвирва..

68

Нжкжкжкж

преди 3 години

Само да ви светна, човекът на Кремъл тук е Бибитко а не Радев, пумпали!

67

Анонимен

преди 3 години

За заблудените, Радефф може и да е русофил, но това е някъде дълбоко в личен план. Политическата му кариера и употреба се диктува от ЦРУ.Кръга контролиращ ДПС.Там някъде си предлагат услугите и БСП и ДБ, но употребата им още не е ясна, щото и в САЩ няма само един отбор.

66

Анонимен

преди 3 години

Недостоен човек,опозори завинаги президентската институция!!!

65

хахаха

преди 3 години

Бойко усеща че и ЦИК нема да му помогне на следващите избори!

64

Кцкжкжкж

преди 3 години

За тези които плюят по Радев, да ви напомня, че никоя от останалите партии не предложи председател на ЦИК! Пълна смехория! После Радев им виновен, че само Ципов е кандидат хахаха....

63

До 81

преди 3 години

Явно не си наясно от характеристиките които дават на обучаващите военни в САЩ . Това е клише и се вписва на почти всички завършили курсовете за обучение. Българската държава го е изпратила да се обучава , но той е къртица, руска *** . Само се питам как е комуникирал с американците, защото английския му е на ниво Борат . *** !

62

Саллах Трифоноглу

преди 3 години

Наш човек.

61

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе, той е решавал нищо, партиите си решавали. Интересно ако ГЕРБ бяха номинирали Бойко Борисов за член на ЦИК радеф как щеше да реагира.

60

Гледна точка

преди 3 години

От изявлението на този фигурант излиза, че нищо по отношение на ЦИК не зависи от него. Ами тогава защо изобщо цялата процедура минава през него?

59

Анонимен

преди 3 години

25 000 лв му плащаме на този всеки месец.

58

ФАКТ

преди 3 години

С избора на радеФ и сюлейман трифонов бай *** даде да се разбере си е бай ***!!!!

57

Анонимен

преди 3 години

4 години този метежник Радев бунеше народа стещу законното ни правителсво, сега се прави на умряла лисица.