196

Истината

преди 3 години

ГЕРБ са БЕСНИ, че народа им ИЗТРЪГНА кокала от ръцете с 200. :(

195

Dinosaurus

преди 3 години

Ау, Тошко се произнесе. Ми те чалгарите освен да вият какво друго могат? Що не направиха правителство да покажат истинска отговорност как поемат? Пари с неясен произход срещу слугинаж поемат, това го знаем. 10 000 лв за 7 дни работа на НС също поемат. И 8 лв за глас също. А ние им поемаме масрафа. Сега следва да го поемат ... от*ад, особено големия мъж на минали години СлТр и сценаристи.

194

Хващайте Пуканките

преди 3 години

Утре Стъки ще прави възстание.ПОДГОТВЕТЕ СИ ПУКАНКИ С КАФЕТО. ЛЕКА ВЕЧЕР!

193

Инж.

преди 3 години

Аз, защото съм от Смолян, да питам: Как па тая хубавица Дариткова резко изчезна. А как го любим туй девойче! Как ми е мерак да и го отперем. Де си бе , душо ненагледна.

192

Гербери

преди 3 години

Стъки щял да прави протест утре от 9:30. Взимайте пуканките, ще бъде смех.ВМРО ще бъдат ли и те за един пряател питам?

191

Беден IT 3000лв кеш

преди 3 години

"Прочетета статията в труд"Тук ме загуби...

190

Истината

преди 3 години

До ГуфуЩе видиш доста повече от трима с този профил скоро.Самите ГЕРБ-аджии ще започнат да се пеят като канарчета. Дайте им малко време.Но тези хора ЩЕ ги видиш. Ще ги видим и всички ние. Ще ги види и цяла Европа. И САЩ ще ги видят. И Русия, също ще ги видят. И Ердоган ще ги види.Имай търпение.Не може да спреш гората да се разлиства и водата да тече.

189

програмист

преди 3 години

Прочетета статията в труд: "Машините на Смартматик са опасност за България!"и ще разберете как се манипулира софтуера на машината.Крайния резултат се манипулира с теглови вектор. Например: при 2 партии - А и Б. Нека А има 50 гласа и нека Б има 50 гласа. При терлови вектор ( 1.2, 0.8), за партия А получаваме 1.2*50 = 60 гласа, а за партия Б резултатът е 0.8*50 = 40 гласа. Общата сума на гласувалите се запазва. Тегловият вектор може да се въведе за повече от 2 партии.

188

Славчо наесен

преди 3 години

Ще го видите в парламента. Ще изкара едно синьо лято и ще се птръкне:))

187

izh

преди 3 години

Активизация на близачите на задните части на червените мутри Като ще се подмазваш, нека да е на милионер-може да пусне трохичка. Моралът не храни овчия мозък

186

Гуфу

преди 3 години

ИстинатаПосочи само трима с посочения от теб профил.

185

АнонимеН

преди 3 години

От къде се пръквате бе гербажии,все със злоба се изказвате и ББ и Биков , Атанасова,Караянчева и мн.други от вашата партия.

184

Анонимен

преди 3 години

До 41585Има да чакаш.. досега твоите хора само си направиха заплатите 10 000 лв. Те ще лапт ти ще си с прътът в уста.

183

Българин

преди 3 години

Този пък кой го пита !!!Безочлива наглост !!!!!!!!!!!!!!!!

182

бременен мъж

преди 3 години

уж мъж не може да забременее ама Боко продължава да опитва с Биков

181

болни са за власт

преди 3 години

гербавите усетиха ,че кокала им се изплъзва и се щурат като болни.и само глупости правят. То не бяха менискуси в 9ят месец, то не бяха котра-протести без да има протести , то не бяха пърформанси.жалка гербава работа

180

Анонимен

преди 3 години

Това че е *** заТници след голямата нужда не му дава кетап задупеПървескинялно. Ората шгъ си га му гньетат като ахнален теперастин.

179

Политически Картел

преди 3 години

Тия ГЕРБ са толкова настървени за власт, че няма да се изненадам ако се трансформират в терористичен картел, разпределящ нарко-пазара в ЕС.

178

БУЦЕ?

преди 3 години

Ей Буце,Върви утре да погалиш чакалчето си Стъки пред президентството. КВО СА ПРАИШ? МОМЧЕТО СИ ДАДЕ ДУШАТА ЗА ГЕРБ. С ГОЛИ ГЪРДИ ИЗЛЕЗЕ ДА СЪБИРА БРИГАДИ ПРОТИВ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА.ПОТУПАЙ СИ ЧАКАЛЧЕТО ПО РАМОТО, ДАЙ МУ РЪКОВОДЕН ПОСТ.

177

АБЕ?

преди 3 години

Тия от ГЕРБ, защо си мислят, че държавата е тяхна еднолична собственост?Тоя Стъки къв го играе? Мутра гадна.