120

ВСЕ ТАЯ!

преди 3 години

Дали Рашков или Янев ще бъде новия служебен премиер няма никакво значение, защото последната дума за бъдещето на Евро-атлантическа България, в края на краищата ще бъде на Джоу Байдън. Всяка друга версия е заблуждение...

119

Анонимен

преди 3 години

Българите създават БВП ,който им позволява да живеят ТРИ ПЪТИ по-добре.Но се ограбва от една смрадлива комунистическа клика вече 31 години.Преди 1989г. не го броя ,щото всички страни с "народна " демокрация бяха на тоя хал. Само пред 2020г сме ПОДАРИЛИ 4 МИЛИАРДА на пРосия. А стига ,бееее....

118

Анонимен

преди 3 години

Комунистите бастисаха държавата.

117

Анонимен

преди 3 години

Къде можеш да сравняваш поляците и българите. Поляците са достоен народ, истинска нация. А не сбирщина...като нас

116

идетрибунал

преди 3 години

До Анонимен133 Ковид пандемията може и да мине,но умсвените и хормоналнисбърканяци им е до гроб ГЕРБ

115

Анонимен

преди 3 години

Ние българите живеем добре със САЩ и НАТО! Ние българите искаме да караме Порше и Мерцедес, а не руски лади!

114

до 133

преди 3 години

Как да стане.Полша са католяги,а ние съветчици и православни.Борис още 870 го е решил и няма отърване.Други вариант е да се сърдиш на Аспарух ,че е не е заобиколил ИРИ-ВИЗАНТИЯ.И не ни е заселил някъде из средна Европа.

113

Анонимен

преди 3 години

Лоши дни ще настъпят за гологлавите и оядени калинки и за онези двамата с неврологичните заболявания. Три милиарда евро мога да ви върна веднага в бюджета само от ГЕРБ и прокурчетата на Гешев

112

azp

преди 3 години

Българио, плаче ми се за теб! Накъде си тръгнала с Радев, Нинова, Манолова, Дончева, Иванов, Трифонов и компании, с техните съветници от ДС и Русия? Още ли не си проумяла, че всички наши злини са дошли и продължават благодарение на социалистите = комунистите? Герб също имат много трески за дялане, но досега не сме имали друго по-успешно управление.

111

Анонимен

преди 3 години

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците и не срутат Александър Невски в София, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство. Само тогава ще караме мерцедеси и ще живеем като западняци.

110

Българин

преди 3 години

Да закрием православната църква и да конвертираме в католицизъм за да скъсаме със съвецкото православие и да станем нормална западна държава!

109

Новия стар

преди 3 години

Абе, важното да е наш човек ! Другото е лай-лай ky4ka....

108

Анонимен

преди 3 години

Руската пета колона даде без пари златото на България да се изнася от американците.

107

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРуската пета колона ли спря Южен Поток? Руската пета колона ли даде милиарди за остарели американски изтребители когато 85% от българите жиевят в бедност.

106

Анонимен

преди 3 години

Пиночет е възможен в католическа и нормална държава с устои.В съветско православие най-много бат ти Бойко.И като подхвана няколко комуниста с пари ,чак му спретнаха "революция"

105

Анонимен

преди 3 години

Не изкореним ли Руската пета колона у нас, включително политици на най-високо ниво, не спрем ли милиардите, давани всяка година "Данък пРосия", не направим съдебна реформа, не се вдигнат драстично пенсии и заплати, не спрем ли демографската катастрофа-нищо добро не ни чака. 12 години ни загуби по безобразен начин Бойко Методиевич.Време е каквито и да са управляващи да ядат здраво дървото. Без това няма да се мине...

104

Капиталист

преди 3 години

Требе да ни дойде един Пиночет да събере комунистите и да ги изтепа на стадиона, само тогава ще се оправиме и ще взимаме заплати по 5 хил долара и ще живеем богато както в Чили!

103

до 118

преди 3 години

И при Живков искахте промяна и станахме най-бедни и изчезващи в Европа.Сега пак го искате.Сега вече може и да изчезнем след новия 30 г цикъл.Турците ще ви помогнат и после ще ви закрият.

102

Хомосексуалист

преди 3 години

"и създаваме на модерна материална и духовна основа за нормална, демократична, правова европейска държава".А гей паради ще има ли при духовната основа?

101

Анонимен

преди 3 години

Търси се българския Пиночет...?!