27

Анонимен

преди 3 години

Вчера по пътя София - Варна 10 км. колона на Бълг.Извор!Има клип с дрон, гледайте.

26

Ама наистина

преди 3 години

От беднотия и липса на средства българина се юрна да празнува в Гърция.

25

Анонимен

преди 3 години

Sofianzi si tragnaha po selsta sa da ostanat istinskite sofianzi i da ima vasduh selendurite provinz.v sofia sa tap4st sa sofianzi mesto njana otvrat nahalni selenduri po kolperaziite smardat ot selski mandji vse pari sa asansior njamat i sa 4ista4ka smardat ujasno da si varvat ot kadeto sa doschli schte e super v sofia

24

Само kpeTeни

преди 3 години

Могат да затворят двупосочно една магистралаза ремонт!!! Никъде по света не се прави това. Освен с пропускаемостта, проблем е липсата на решение, когато се случи инцидент на алтеративния маршрут. Но кой да мисли за друго, освен за комисиони с тези *** герберски кратуни!

23

Жалката класика

преди 3 години

Пълен багажник със сухоежбина в старото Ауди и айдеее на Халкидики! Ама че се чака 3 часа на граница нема значение .... Ще пускаме селфита с фрапета в ФБ...

22

Анонимен

преди 3 години

За да живеят хората по родните места трябва да има условия за да живеят.Хората скоро ще напуснат и столицата спокойно.Само че в посока чужбина,и няма кой да ти плаща наем,а да не говорим за твоята пенсия и помощи. Много сте глупави,хората не идват с кеф да живеят по други места а са принудени.И освен това София или Пловдив или където и да е не е нечия частна собственост.Много изостанали и злото хора има в България.

21

до 47

преди 3 години

Главен виновник е Ваньо Теменужката.

20

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново под слънцето за празници,"софиянци" се прибират по родните места да видят чичо,стринка,леля..

19

Анонимен

преди 3 години

Така е ако всички живееха по родните си места нямаше да има такива проблеми

18

Анонимен

преди 3 години

КАТ и полицията основно по колите да глобяват,а да регулират движението имаше единствено на Цариградско и Горубляне с един полицай,който нямаше никаква помощ от колеги и замърсяването на Цариградско беше до Младост. СЛЕД ТОВА НА ХЕМУС БЕШЕ АД,КАТ НИКЪДЕ.САМА СКРИТИ В ХРАСТИТЕ.ОТМЪЩЕНИЕТО НА ГЕРБ И ВМРО.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА СМЕ НИЕ.НЕ НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ.И ДА МЕДИИТЕ СА НА ГЕРБ И ВМРО.САМО САШО ДИКОВ С ЕВРОКОМ Е СРЕЩУ ВСИЧКИ

17

Анонимен

преди 3 години

КАТ(един полицай) имаше само на кръстовището на Цариградско и Горубляне след това минах на околовърсното и от там на автомагистрала Хемус.Полицаи никъде да регулират.На Хемус движението до Витиня беше с макс 20 км в час. Полицаи да регулират никъде.Да не говорим,че на Цариградско замърсяването беше до Младост.Това не е било никога.Това ми изглеждаше като отмъщение на ГЕРБ и ВМРО.Нарочно беше.

16

И се чудя...

преди 3 години

Има алтернативни пътища, е не са магистрала, но пък движението не е истерично от видиотени шАфиори. На подбалканския път е красиво, пасторално и в случая доста по проходимо. Има го и стария път за Бургас също. Просто трябва да се мисли неконвенционално. Весели празници на всички и по - малко нерви, не си струва!

15

Анонимен

преди 3 години

Иначе полицаите имаше само на кръстовището с Горунляне и там имаше огромно задръстване.На практика тенпречеха на изхода на София.Според мен те бяха основния проблем за всичко.ГЕРБ го правят нарочно,за да оставят погрешно впечатление. ГЕРБ и ВМРО са все още на власт,до сформирането на служебно правителство.

14

Анонимен

преди 3 години

Не знам от къде Ви е информацията,но полицаи не видях никъде да помагат.Единственото нещо което полицаите правиха беше да стоят по колите и да гледат камерите за да глобяват хората. Нямаше никаква помощ от КАТ както говориха по телевизията и тук.

13

Край

преди 3 години

Магистралите на Бойко не успяват да поберат колите на обеднелите при неговото управление българчета.

12

до 38

преди 3 години

Дай да стоим гладни, понеже е Великден!

11

Молим вЪ

преди 3 години

Ало редакцията, може ли да елиминирате този със сериалите, че не си е пил лекарствата тази сутрин!

10

Анонимен

преди 3 години

Значи катаджийте с некадърността си са затапили движението. Отново.

9

Анонимен

преди 3 години

Долу Тиквата!Затвор!

8

Анонимен

преди 3 години

Апа има луди и за Гърция тръгнали , то там само ГКПП Кулата работи. Какво ще правят, ще си изядат питата кашкавал и лютеницата от БГ в студиото!