27

софиянец

преди 3 години

Най- високата смъртност от КОВИД процентно на населението е в БЪЛГАРИЯ. Чехите и Унгарците са веднага след нас .

26

Анонимен

преди 3 години

Летни грипчета =D

25

Киро

преди 3 години

Не знам какво цунами те гони и защо си мислиш, че в Индия е имало ред и дисциплина преди Ковида, тук става дума че нещата се преиначават. Давам ти медиен пример за Германия. Лекари от интензивните викат толкова смърт не сме виждали едва издържаме. 2019 са умрели около 850 хиляди, 2020 са умрели около 900 хиляди има повишение, факт. Просто за примера да приемем че има 10000 доктора, които едната година са видяли 85 умрели средно за година, а другата 90. Дори няма да разберат разликата.

24

Анонимен

преди 3 години

вечe няма будали да вярват обаче.. медиите се провалиха с fake новини

23

Анонимен

преди 3 години

От една страна нормално - 1.3 млрд население , стотици милиони са наблъскани на сравнително малка територия, нямат елементарни битови условия. Досега по някакъв начин минаваха метър , дали заради климат или нещо друго , кой знае

22

Анонимен

преди 3 години

Абе, спрете се с тези изчислния и сравнения, колко било населението на Индия и какъв е процента на заразяемост, и смъртност съпоставимо в процентно съотношение с Бг.Това което става там е неконтролируемо "огнено цунами"!!!Индийските власти понятие си нямат какъв е реалният процент на заразяемоста и смъртноста сред населението!Там цари паника и хаос!Расте и процента на заразените сред ваксинираните (NDTV Live News)!

21

Джо

преди 3 години

Те и руснаците лъжат - за година имат 260 000 повече умрели от признатите. Първенци са най на края в нещо.

20

Живко

преди 3 години

Нашата статистика е безобразно завишена. Влезеш ли в болница дори за изследвания, може да си сигурен че писиарчето ще ти е положително, въпреки че нямаш никакви симптоми. Една съседка умря от старост. Синът и с изненада установи че в смъртния акт фигурира Ковид, а той е карантитиран от РЗИ като контактен въпреки че живее на друг адрес. Пълна пародия.

19

Анонимен

преди 3 години

И по 10 пъти да се умножи смъртността в Индия,пак са далеч по-добре от България в това отношение.Просто мащабите са различни и изглеждат доста внушителни,но като се знае колко е населението на Индия,това са нищожни цифри и сигурно са по-малко от смъртните случаи при катастрофи.

18

Брад Пит

преди 3 години

Каза Дойче Зеле... Индийците в социалните медии казват, че това е фейк нюз раздухван от запада.На кого да вярвам?

17

Анонимен

преди 3 години

Като стигнат 1 милиард умрели, тогава пишете.

16

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези смешни цифри.Ако съпоставим населението на Бг. с това на Индия,разликата е 180пъти.Сега пиковете на смъртността тука беше около 215човека.Като се умножи по 180 пъти,се получава 38700 за Индия за 24часа.Или да вземем 16000 починали за седмица в Индия.16000 разделено на 180 е 89,което отговаря на населението на Бг.89 души за седмица, а ние имахме 215 за ден.

15

Анонимен

преди 3 години

мисирките на коронавируса и последния ден се усетиха, че цифрите им за Индия не стават и сега се мъчат да ги нагласят, да им пратят наште социолози голфъри и няма да имат проблем, а може и *** математичетата. Вчера ме спукаха от смях - крематориумите изнемогвали??? Баси из4адията гнусни

14

Асен

преди 3 години

Това с чувалите с трупове и лиспата на места в гробищата и пренатоварването на крематориумите сме го чували вече някъде, но къде беше. А да сетих се в почти всяка една страна за Италия даже въртяха сними от трагедия с удавени мигранти и кофчези в един голям хангар от преди няколко години представяйки ги за Ковид случаи, клипове от Китай, как падат хора по улиците, а пък се оказа, че човек трябва да си боледува значително, за да умре от Ковид, не е просто да се закашля и да падне мъртъв в боя.

13

Анонимен

преди 3 години

И милион индота да хвърлят топа - бълха ги ухапала, няма да се усети. Няма да са два милиарда през 2025-та, ами през 2026-та... голяма загуба, рийш ли...

12

Анонимен

преди 3 години

Кога ще настигнат китайците???

11

Анонимен

преди 3 години

само дето тия случай на падащи и умиращи и дойци са от газов пропуск 2018 година и снимките се представят за сегашни хаха и аз ги видях в тубата ги има хаха че даже предавания по индийската телевизия предавания от тогава да било е трагедия а видеата ги представят за сегашни сшучай

10

Бау

преди 3 години

има огромна разлика м/у класите. От приказно богат до по-беден от ром. Това е проблема.

9

Асен

преди 3 години

Франция с пикове от над 60 000 съпоставимо с 1,2 млн. души в Индия, Испания над 30 000 съпоставимо с 840 000 в Индия. Както и да го въртят и сучат, тези цифри в Индия не са нищо особено. Проблема им е, че нямат инфраструктура, учреждения и персонал за население от 1,3 млрд. население, но те с и без Ковид никога не са го имали. Индия е като една огромна махала, богатия ман.г.ал е като император, бедните са на произвола.

8

Анонимен

преди 3 години

И там може да почичти короната.