486

ББ

преди 3 години

и всеки обичащ България,срещнал този енича. да му набие тупаниците...и да се оплаче на бойко каратиста и гешев авера им...синовете ми съм ги заклел...Бог да пази България от енича.е като този...и плюете дпс и турците...позор!!!

485

Анонимен

преди 3 години

Повикайте психиатър да ги прегледа на място...

484

Слави

преди 3 години

Е по - велик вожд и от Винету даже. Като се прореди още малко населението ще уреди статут на резерват. Като на индианците в ШАШ.

483

Хапченца

преди 3 години

Товарищ и пак не е сигурно, че ще помогнат.

482

ББ

преди 3 години

До Искали саробе объркал си се бре неделко...Народа ни може и без слави и без бойко...мина времето на "началниците"даващи ви ограбени от децата ни пари да сте "умни,красиви и богати",плащахме ви и ви назначавахме да работите за просперитета на Народа ни...Народа ни и децата ни бедни...роби...продадени,без армия,без здравеопазване,без съдебна,без икономика,без инвестиции...вие си игри играете...е ще ви избесим споко...еничарст.ото по нашите земи е престъпление...Бог да пази България!!!

481

Искали са

преди 3 години

Да протестират, че се бавят червените ферарита. И понеже Славуци се крие, айде пак при Баце.

480

Маймуна

преди 3 години

Не могат без Баце протестиращите. Да протестират докато още може.

479

ББ

преди 3 години

това дори не е позор...и подобни не чо.еци се ценят да управляват животите на децата ни...Бог да пази България!!!енича.р в реално време е това

478

Стръвници

преди 3 години

Нападат Баце. Всички да са нащрек. Сред тях има и нимфоманки.

477

А Х

преди 3 години

Бойчето как сяда вечер вкъщи,пак се чудя?То от *** ще му гъбяса ***!На две задни бузи и на една дупка толкоз много *** как се събират?Хора,като този с едната година терор,сутрин никога не закъсняват за работа,защото нямат какво да мият.Типове,като тоз,нямат очи!

476

Безпристрастен

преди 3 години

Аз бих пазил всеки мъж от мая, без значение от коя политическа сила е. Щото ако тая се е раз...нила и десет души няма да я удържат.

475

Анонимен

преди 3 години

Славчо, употребляваш ли Мусаши или мина на крепко

474

Анонимен

преди 3 години

557 Тошко е много грозен, нисък, невзрачен, носи малък номер обувки и е невъзпитан. Няма такива мазохистки, дори сред дебелите.

473

Анонимен

преди 3 години

554 Славчо чалгаря, защо не ви даде по нещо от своите чекмеджета, които мутрите на прехода щедро пълниха с пари. Славчо тогава караше джип носеше личен пистолет и другаруваше с Жоро Илиев, Илия Павлов и компания. Пееше им, на поръчани те и платени от мутрите концерти, дори песен им посвети, на която едва не се разплака?! Полусляп, ходещ с ***, още отпреди пандемията. Фев е на фигуранта Радев и обслужва червената олигархия. Това нещо, иска да управлява?! Ужас!

472

В България

преди 3 години

Има много злобни, дебели и незадоволени жени. Единственият им шанс да получат внимание и да изкарат някой лев беше Баце. Сега Баце го няма, освен да подгонят Тошко...

471

Шоп

преди 3 години

Чий го дирят да протестират на Баце. Баце вече е свободен дядо, да ходят при Славуци.

470

То както се вижда

преди 3 години

Русия май е по- демократична държава. Тука ще стане като в Мианмар.

469

Не бе!

преди 3 години

Тия са дошли да получат по нещо от нощното шкафче!

468

Да бе!

преди 3 години

Тия са дошли да пазят нощното шкафче!

467

Дори и другаря

преди 3 години

Тодор Живков не си позволи да лиши възрастните и инвалидите от правото на глас. Сега де юре не са лишени, но де факто с машинното гласуване се случва точно това. Много хора казват, че ще се откажат.