77

А

преди 3 години

До Анонимен 75На протестите финансирани от Чери, колко вземаше твоя познат? Той сигурно е професионален протестър?

76

Турчин

преди 3 години

Поправка :През 1989 само за три месеца са изгонени са 350.000 , в последствие с визи и като бегалци тази цифра достига над 500.000 души. Как можете да бъдете толкова жестоки, безочливи, долни и безмилостни-граничещо с безбожие и да твърдите,че избягалите от руския меч и българския хайдутин, кръвожадните чети на ВМРО и безбожното комунистическо управление по собственно желание са напуснали родните си огнища и са отишли да живея в друга държава? Ходили ли сте в друг град без стотинка в джоба?

75

Дедо Гочо

преди 3 години

До ТурчинКато се пишеш турчин байно що не пишеш на арабски / писмеността от времето за което пишеш / по леко на завойте . Мордухай Леви / известен като Карл Маркс / пише всяко нещо доведено до крайност води до своята противоположност. Конфуций - Когато вървиш само на ляво ще излезеш на дясно

74

Дедо Гочо

преди 3 години

Ако беше жив Ванче Михайлов щяхме да си спомняме за вас само по възпоменателните снимки

73

РБ

преди 3 години

ПО ВРЕМЕТО НА ТЕЗИ РУСКИ МЕКЕРЕТА СЕ НАПИСА КАЛПАВИЯ ДОГОВОР С РСМ.СЕГА САМО ЛАЯТ И ИМ ДАВАТ ХРАНА ЗА ПРЕД БРЮКСЕЛ.ТЕЗИ ОТ ДБ НЕ СА ГЛУПАВИ.ЦЯЛА СОФИЯ БЕЗ КРАЙНИТЕ ПАНЕЛИ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ.А И ПО-ОБРАЗОВАНИТЕ.КОЙ Е ПО ОРИЕНТИРАН?

72

Турчин

преди 3 години

До баба мара;През 1877-78 години са изгонени над 1.000.000 и са избити над 150.000 турци.Иричек през 1882 година когато обхожда България пише"Покрай пътищата още се белееха костите на избитите мирни турци решили да избягат от руската сабя и българския хайдутин."През Балканската война само около Солун се събират 250.000 турци за да избягат от окупираните от българите земи.През 1950-51 са изгонени над 220.000 турци.През 1968-78 година 125.000,през 1989 само за три месеца 35.000,все по желание са..

71

баба мара

преди 3 години

вие сте виновни не закрихте агенцията за българите в чужбина и не спряхте веднъжзавинаги издаването на бълг документи на 4 и 5 поколение българи в турция няматова са турски граждани които със злоба напуснаха българия без никои да ги е гонилне желая етн партия това е фатална грешка на прехода

70

Турчин

преди 3 години

Българинът/ката не създава семейство,не прави деца,не работи,по-добре е да се кълчи по витрините на Копенхаген и Амстердам, да ляга под когото и да е "мръснa работа "земеделие,животновъдство" не може да работи.От 7.650.000 народ се раждат 50.000 деца от които 65% не са българи.България е превърната в изоставено село без стопани,рушаща се и изчезваща.При всичко това турците в Турция са ви виновни.Като оня американски генерал скочил от 10 етаж на болница с виковете"русите идат".Толкова сте болни.

69

Анонимен

преди 3 години

ШОу партията си галасува в полза на своя интерес ИНТЕРСЧИИНяма нищо Българско в тази партияПЕСНИТЕ МУЗИКАТА И ПОЛИТИКАТАса Турски,Ромски,Гръцки,Сръбски,Македонски

68

Анонимен

преди 3 години

До тъй тъйЗащото част от гласовете на турците са отишли за ГЕРБ и ИТН, те не са гласували само за ДПС!

67

Анонимен

преди 3 години

Глупостите на ВМРО бивши ДС които събират гласове само с плашене на хората и поклонничество към Русия и Турция

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен2004 година в турски курорт се запознах с младо момче, което не говореше български, но се интересуваше за България. Разказа ми, че родителите му са изселници, той е студент и има българска лична карта-показа ми я. За първи път щял да пътува до България за да гласува... Каза, че го прави заради родителите му, а ако откаже ще му спрат финансите, и ще трябва да работи вместо да учи. Толкова за старите "българи" в Турция. Забравяш, че те имат деца, които са научени на уважение и послушан

65

кряскащите с феса

преди 3 години

Кряскащите младежи с феса са нищо повече от неосъзнати комсомолци от "ВМРО-Иван" (ДС агент Иван - Каракачанов).

64

тъй тъй

преди 3 години

В Турция има над 400,000 еничара,дето ще предадат България на Ердоган,нали така!?Добре че е ВМРО да застане на амбразурата,и с голи гърди да защити Бълария!Само дето на изборите там гласуваха около 22,000 човека!И ква стана тя!?Оказа се,че героичният напън е излишен,щото на турците им е през оная работа за България!И че никой не дава пет пари за България!Направо не ни броят за живи!Е,как да не побеснееш!?

63

попадия Рая

преди 3 години

До Поп ГруюЗа времето, когато узакониха ДПС, и Доган започна да разпределя порциите, да строи палати, вкл. Росенец, и да сваля законно избрани правителства - трябва да питаш БКП-БСП и НДСВ.

62

Анонимен

преди 3 години

До ПредприемачЩо, жално ти е че не приехме Турската конвенция и нямаме 45 пола ли? За това ли толкова те дразнят ВМРО? Спи спокойно, нали Хаджигенов е в Парламента! Той ще се постарае да оправи тази "несправедливост", пък и ВМРО ги няма да ви пречат! Може и закон да напишете, децата книжки с гей принцове да четата в 1ви клас, съблекалните в училище може да ги направите общи, да махнете половото различие! Може и веднъж месечно да задължите учителите да се правят на под дъгата!

61

Анонимен

преди 3 години

Мой познат беше във срядя на протеста на ВМРО пред президентството. Човека безработен без образование. Отишъл за 100 лв. да вика, беше недоволен накрая ги излъгали и им дали по 50 лв., защото се събрали малко хора. Ей това са ВМРО. За всяко нещо лъжат.

60

Анонимен

преди 3 години

Г- Сиди, и 20 предсрочни избори да има, няма да влезете. Вчера въведоха машинно гласуване....само, това ще попречи пак да купите много от гласоподавателите от Гетата. Няма да върви номера с предварително написаните бюлетини и индиянската нишка. Хайде сбогом мутро- патриоти!

59

Предприемач

преди 3 години

Тези са професионални лъжци. Претоплят периодично манджата за Македония, плашиха ни със *** и истанбулски конвенции, сега ще върти темата за изборите в Турция. Хайде да кажат колко имоти купиха и как на Шкембе войвода бащата построи палат като прогимназия в Тетевенския балкан, като човекът е пенсионер на 70 години?

58

До 69

преди 3 години

Абсолютно грешни са ти данните. 135 000 са общо гласувалите в чужбина 2009г., от които 75 000 са гласували за ДПС, което не изкривява драматични изборните резултати. Иначе на 04.04 се видя колко българи искаха да гласуват в Германия, Великобритания, САЩ. Ако им се разкрият още секции, активността ще е доста по-голяма. А българите в чужбина почти не гласуват за герберастите. Но, така или иначе, гласовете в чужбина няма как да натежат чак толкова много, най-много зависи от нас в България.