57

Диана

преди 3 години

Добре,но защо не са предоставили на руснаците доказателства за шпионските действия на дипломата,а само заключението, че той е шпионирал или каквото там е бил правил противозаконно..Това е голословно обвинение..Всеки може да каже каквото иска за всеки,но когато обвиняваш официално някого,трябва да представиш доказателства..Такова отношение е унизително в случая за Русия и аз напълно разбирам реакцията на руснаците като на дело на болни мозъци,макар че те отдавна вече трябваше да не се впечатляват

56

Анонимен

преди 3 години

В Мордор ,пак ще има Голодомор и човекоядство.Пак ще има НОЖКИ БУША.САЩ са спасявали няколко пъти тази некадърна страна от глад.За благодарност блатникът ги нарича кравари и пиндоси.НОЖКИ БУША-така наричат в Русия милионите тонове храна ,които САЩ изпраща на гладуващите руснаци след разпада на СССР.Няколко години продължава хуманитарната акция,като от там са кръстили пилешките бутчета при президента Буш Старши-ножки буша.

55

Анонимен

преди 3 години

Война с Русия?Та ние докато разбереме че е започнала войната нас няма вече да ни има.Тя ще е преключила.

54

до 47

преди 3 години

Дааа точно Ние нормалните не с изпилени мозъци. Ти дори не си и ***, те пишат за пари ти просто си безнадежден. Иначе се вижда че си се назобил с клишета русофобски.

53

До 57

преди 3 години

Така е, полковник Колев. Много е тежко изтрезняването след препиване с евтин алкохол... :)

52

До 54

преди 3 години

Ние? Искаш да кажеш колегите ти от ИРА? Е, защо не каза по-рано?! Аз си мислех, че си поредния продажен българин. Пък ти си си на бачкане. Не знаех, извинявай. Драскай си там за копейките, няма да преча. Казват, че нямало срамна работа. Аз не мисля така. Но всеки с вижданията си.

51

до 47

преди 3 години

друго е да лижеш задните части на диктатора, изживяващ се като самодържец.за един от Банкя ли говориш

50

полковник Колев

преди 3 години

Много,много скоро ще си плащаме горчиво за недалновидната политика на българските управници - продажници....

49

Анонимен

преди 3 години

Едно е да харесваш Русия, друго е да лижеш задните части на диктатора, изживяващ се като самодържец.

48

Анонимен

преди 3 години

а така, разпениха се русофобите, вече и за Властелина на пръстена ще слушаме. След малко и Дарт Вейдър ще дойде от Сибир.

47

до 47

преди 3 години

и не си сменяй ай пи то да цъкаш минуси, това го можем и ние.

46

Анонимен

преди 3 години

Русия е зло.Тя е ***.Гробница на народите.Мордор.Блато,боярщник,пиянство,спин,***,мизерия,война,злоба ,надменност,некултура,завист,претенции,феодализъм,кражби,шпионаж,неуважение към човека,наглост.

45

до 47

преди 3 години

оффф ти патриот сбъркан, 30 години цъфнахме заради такива философи. то излиза че 70% от българите са предатели щото нямат нищо против Русия и руснаците.

44

До 48, 49 и 59

преди 3 години

Вие сте национални предатели. И ще бъдете третирани като такива. Свиквайте.

43

до 47

преди 3 години

не случайно ти казах изпилен мозък. На такива като теб все Русия им пречи. А езиците не излизат от задницитее на янките.

42

алооо

преди 3 години

до 47Русия, Турция, Иран, Китай, Северна Корея - врагове на цивилизацията.шшш ръб, тя цивилизацията от Китай тръгва бе от Персия, да не говорим какво чудо е днес Китай, видя се префи година като спраха някой китайски производства какво се случи по света.

41

До 48

преди 3 години

Русия се нуждае от лакеи, които да й целуват заддника. В Бг има достатъчно - ти си поредния пример.

40

до 47

преди 3 години

Русия е в състояние на необявена война срещу България и Европа.алоо мозък изпилен, Русия се нуждае от Европа ,там си пласира суровините от коуто получава жизненоважни приходи. На мистър Байдън не му изнася това Европа да пазари от Русия и твори провокация след провокация. Кои да му пуделите, балтийските лилипутии ние и чехите. Русия територии има ,ресурси има пазари и трябват а пазари има когато има добри отношения.

39

Анонимен

преди 3 години

Русия е в състояние на необявена война срещу България и Европа. Колкото по-рано се проумее това от хората, толкова по-добре. Диктаторите се чувстват заплашени от Западния свят, към когото принадлежи и България. Русия, Турция, Иран, Китай, Северна Корея - врагове на цивилизацията.

38

Анонимен

преди 3 години

Външна министърка -- абсолютновредна и отровна за България.Ако са станали взривове въввоенни складове защо не са разследвалии доказали нещо на времето?Какво общо има Русия сега с някаквивзривове, които следствието не еразследвало и съдебната система ебездействала?