148

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 150,Може би очакваше да кажа, че съм допуснал печатна грешка! Да, ама не! Понеже думата е чуждица, в българския език се срещат и двете форми на изписване, може да провериш!

147

Анонимен

преди 3 години

До 151 антизападняк На китайците само дървен материал ли им трябва?След като китайците от десетина години започнаха да претендират за ресурсите в Арктика ,при положение ,че нямат излаз на Северният ледовит океан ,смятай дали не са хвърлили око на Сибир!

146

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникВода бе ***. Водичка!! За това е и драката на таджиките с киргизите. Нема вече рубли, нема доларе, нема злато, нема биткойн! Вода-а-а-а!!!

145

Анонимен

преди 3 години

До 146Ей при вас русофилите всичко ви обратно.Украинците защитават територията си ,а тези които разрушиха Донецк и Луганск са руснаците.Остави ЕС,САЩ,извънземните,защото нито една държава от бившите републики на СССР не подкрепи Русия в тази агресия ,даже най-близкият съюзник Беларус застана зад Украина.В Сърбия се снишиха и избягват да коментират тази тема.

144

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 147,И какво по-точно ще дири Китай в Сибир? Те китайците и сега си вземат без проблеми дървен материал от Сибир, какво друго им трябва?

143

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникАбе ***, абе пише се бомбаРдирам ,бе! Абе, как е възможно такава простотия!!! Боже, боже!!! И тоя тръгнал да дава акъл, наместо да си пасе оФцете!!

142

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 145,Аз по скоро бих казал, че гърците се разбират с руснаците, не заради това , че не искат да влизат в никакви съюзи с РФ, а по скоро защото именно гърците искат да поддържат добри отношения с Русия, на фона на обтегнатите им отнощения с Турция!

141

Анонимен

преди 3 години

Ето, Песков рече, че няма да търпи българските изцепки и Киргистан веднага нападна Таджикистан. Сега чакаме Китай да навлезне в Сибир.

140

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 140,Според мен украинците сами си съсипват държавата! Повече от глупаво е да нападнеш и да разрушаваш една от най-богатите части от страната си, да бомбандираш заводи, фабрики, жилищни домове и т.н. само и всичкото това закакво, заради едно асоцииране с ЕС!

139

Анонимен

преди 3 години

До 143Гърците много добре се разбират с руснаците защото ,ушанките знаят ,че 99% от елините не искат да влизат в никакви военно-икономически съюзи с Блатная.Както и знаят ,че елините са горди членове на НАТО и ЕС.

138

Анонимен

преди 3 години

До 145Не англо-саксите нападнаха и окупираха части от Украйна,а ,, братска" славянска Православна Русия!Факт,който ти разбива всичките опорки за ,,виновният Запад който иска да няма славянско разбирателство.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Цитираш фактите като дявола - евангилието!Украинците англо-саксиите им спредтанаха номера с братоубийстената разпра - и сега си умират от кеф.При нас положението е същото.Руснаците се разбират с тия дето имат ум.За съжаление ние и посочените от теб други не влизаме в списъка.между другото гърците също се разбират с руснаците - и само ние си нямаме тръба....

136

Сяо Дзин Пин

преди 3 години

До 140,,От там Урал " е за Нас Китайците .

135

До Ванка с танка 132

преди 3 години

И още.Техните приятели са армията и военниморският флот.Друго не знаят.

134

Анонимен

преди 3 години

До 138 Е,и,като сме Православни славяни руски *** ли да бъдем?Украинците да не са англо-сакси та руснаците да им съсипват държавата?Гърците са Православни ,но стоят далеч от Русия ,както и повечето славянски народи.Руснаците се разбират най-добре с турци,иранци ,араби,китайци .

133

Анонимен

преди 3 години

До не сме славяниБългарската народност е славянска по своя език, източноправославна по своята духовна култура и балканска по своя бит.За дадена народност не се обръща внимание на антропологичните особености, а на културно-исторически явления, които я представят като завършено цяло.

132

Ще мине време

преди 3 години

Ще минат години. Германия и Русия ще станат дружки по взаимна изгода. Китай ще стъпи на Марс.Самолетоносачите ще гният в ръжда навсякъде по планетата.Краварите ще са в изолация заради дълбокото културно и нравствено разтройство.Дядо Чебурашкин наколко пъти ще е сменил религията си и ще плюе активно задокенските си бивши шефове какви българофоби са.Останалите русофоби ще трят гузно без палци защото всичко което може да се измуче вече е свършило а и историята яко ги е опровергала.Така ще е

131

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 110,Не мисля да коментирам образованието си, ама явно не аз, а ти не можеш да четеш или пък четеш само началото, че те измаря бързо с четенето! Като ме караш да чета в Уикипедия за Цариградската конференция, поне да беше прочел какво се случва накрая и за отказа на Османската империя да се съобрази със предложенията за оформянето на две доста големи като размери български АВТОНОМНИ ОБЛАСТИ, а не държави! Именно този отказ дава повод на Русия да обяви война на Осм.Империя!

130

Анонимен

преди 3 години

Това че фините са руснаци нито е новина нито е ново.Сигурно пак велики английски учени са го открили :)

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонименобратното е финландците се оказаха руси.