23

Живко

преди 3 години

Ваксинационен фашизъм в действие! Конспиративните теории се оказаха истина!

22

антиваксъра

преди 3 години

Ха-ха-хаааааа...............честито на ваксинираните!

21

до анонимен

преди 3 години

Това, че ще ваксинират всяка година е конспиративна теория.-----------Две крави, недалеч от кланицата, кротко си пасът зелена тревичка на обширна поляна и си говорят:- Пенке, мъ. Ти чу ли кво разправя Данчето?- Кво???- Че, нъ угоявали за кланицата- Уф, Гано... Престани с тази Конспирология, мъ, мислех тъ за умна!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Това, че ще ваксинират всяка година е конспиративна теория."Спяща красавице, преди седмица-две изпълнителният директор на файцър го каза недвусмислено. Думите му бяха "в най-добрия случай ще се боцкаме всяка година по веднъж, и чакам резултати от изследванията дали е нужно на всеки шест месеца" - превод за спящите красавици: вероятно ще е "нужно" на всеки шест месеца. Какви хора сте, склонни да се подложите на медицински експеримент без идея да имате какво се случва...

19

Анонимен

преди 3 години

Е как ще важи 1 година, като при най-оптимистичните прогнози имунитетът след ваксина трае до 9 месеца? Я да си се ваксинират през половин година, кво ще ми клинчат пък сега! И без това заради новите щамове ще трябва и още ваксини да си бият. Като са се хванали на хорото, да си го играят!

18

Анонимен

преди 3 години

В това, че ще важи само една година, вярват само абсолютни наивници.

17

Анонимен

преди 3 години

Това, че ще ваксинират всяка година е конспиративна теория.

16

Анонимен

преди 3 години

за да се избегне дискриминация на лицата, които не са ваксинирани,държавите от ЕС следва да гарантират универсално, достъпно, навременно и безплатно тестване.Много интересно как България ще прави безплатни тестове на влизащите без това удостоверение?

15

Анонимен

преди 3 години

Аз един път няма да се ваксинирам, а тия искат всяка година да се ваксинирам с химията им. Отделно ще искат да им плащам .

14

Анонимен

преди 3 години

Тия вече се чувстват Недосегаеми и си правят всякакви експерименти с нас!

13

Анонимен

преди 3 години

Файзер и Модерна направиха проучване и Официалният доклад гласи - имунитета от ваксините им трае Шест Месеца!!!Предлагат след изтичането на тези Шест Месеца да се постави една допълнителна доза!Да не говорим за Тройният мутирал Индийски Щам, който си прави майтап с всички анти-ковидни ваксини.ПС----Опитвал съм се няколко пъти да дам линка или поне част от официалният резултат на проучването - трият яко, въпреки, че докладът от резултата е в интернет е офицално открит.

12

do 13

преди 3 години

Подкрепям напълно. Чух една жена да говори с друга, че познавала поне 3ма умрели след ваксинация. За случаи на умрял от Ковид била чувала само по телевизията.

11

Анонимен

преди 3 години

Имам колега, почина месец и половина след ваксинация с Пфайзер от Ковид-19 , може да му връчите удостоверението посмъртно.

10

Анонимен

преди 3 години

До CriticusMagnusПо добре с отрицателен PCR отколкото с ваксина.Нещо по Израел много отражение на сърцата дава ваксината, а сме едва в началото.

9

Реалист

преди 3 години

Както върви на всеки шест месеца ще удължават валидността на документа с още шест месеца, колкото месеца ще установят, че ваксината действа. Засега наблюденията са за една година. Утре като се окаже, че имунитета след ваксинация го има и след две години, документа ще важи за две години.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако се заразиш от " ваксиниран", който не подлежи на карантина, кого да съдиш - държавата ли, европата ли?

7

Въпрос

преди 3 години

къде са НПО-тата за Защитат Гражданските Права в Съда?!

6

CriticusMagnus

преди 3 години

До 12 (5тия)Минавката е за тези които решиха да не се ваксинират ами да го изкарат за Гърция... Догодина пак, ей това е голяма минавка!

5

Анонимен

преди 3 години

Така де оня с мустачките бил лош защото слагал звезди на реверите на едни, това с тези удостоверения не е ли същото само остава да запушат и комините.

4

12

преди 3 години

Тези които се ваксинираха заради Гърция догодина пак, голяма минавка.