16

Жо

преди 3 години

СЕРТИФИКАТЪТ се издава от този, който слага ваксината. За това той получава от Здравната каса 10 лв на ваксиниран , като в тези 10 лв влиза и услугата за издаване на сертификата.Ако идете при личния лекар за сертификат,той ще ви поиска 5 лв за издаването, защото не сте ваксиниран при него.За пътуване в чужбина, при влизането в чуждата държава ще ви искат сертификат или PCR тест. Ако нямате, ще ви направят тест на място, срещу 100 евро.Така, че никой не ви ограничава свободата на придвижване!

15

Oli Goph Rhenni

преди 3 години

Адел ще преследва актьорска кариера

14

Анонимен

преди 3 години

До 1Говорите глупости! За пътуване има няколко опции - PCR негативен, Сертификат за ваксинация, документ, че сте преболедувал през последните 6 месеца, който се издава на база на IGG количествен тест за антитела на 1050. Та никой не ви дискриминира - вие си избирате коя опция да ползвате и да пътувате.

13

do 12 Т.ШАк

преди 3 години

Които има сертификат, ще може да пътува, да ходи на СПА и тук там. Неваксинираните трябва да бъдат пазени, затова изолацията ще продължи за тях. Толкова много умрели не е шега работа, а и здравната система не издържа да лекува всички

12

Не!

преди 3 години

До Т.ШакОбяснявам - ПОДЧИНЕНИЕ!

11

Т.Шак

преди 3 години

А някой може ли да обясни какъв е смисълът от сертификатите, щом и ваксинираните разнасят заразата?

10

Анонимен

преди 3 години

Остава сега десетки хиляди да ходят при джипитата за сертификати и съвсем ще заразяват всичко наред

9

Анонимен

преди 3 години

Вместо да ги жигосват, те им раздават сертификати да си личи отдалеч, че са част от стадото на "големия рестарт", което покорно изпълнява всичко което им се нареди по телевизията.

8

House M.D.

преди 3 години

За да не може никой нито да купува, нито да продава...Ваш: Йоан Богослов

7

Емигрант

преди 3 години

Тез пак недовършена работа- в Австралия като слагат ваксината се вкарват електронно данните в компютърната система на съответната медицинска/аптечна практика, там тя пак електронно се свързва с национален имунизационен регистър и на дигиталната апликация на Здравната каса( Медикаре) излиза автоматично на мобилното приложение.

6

Анонимен

преди 3 години

Нали ви набучиха иглите. Сертификатът по-късно, когато имунитетът вече го няма.

5

Анонимен

преди 3 години

Нова медицинска корупция иде със страшна сила.Плащаш - имаш. НЕ плащаш - дуаш супата.Дали БеГе сертификатите ще имат реална стойност, е друга бира.

4

Анонимен

преди 3 години

"Всички разчитат на сертификата за ваксинация срещу коронавирус за по-голяма свобода за пътуване и връщане към що-годе нормален живот без изолация."Всички разчитат да се разкарате с фашистките си сертификати.

3

КОЙ, КОЙ

преди 3 години

Тези като нашите които поръчахаИ ПЛАТИХА И ЛОБИРАХА ЗА МНОГО ПАРИ ЗА НЕ ПРОУЧЕНИ ВАКСИНИ.И НАКРАЯ ДОКАЗАХА, ЧЕ ВСИЧКОЕ ЗА ПАРИ, ПЕЧАЛБААААААА.ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРАТА ПО СВЕТА САМНОГО ПО УМНИ ОТ ТЪПИТЕ ПОЛИТИЦИ.

2

Анонимен

преди 3 години

"Оказва се обаче, че има проблем и при издаването му след получаването на двете заветни дози."Звучите като някакви наркомани след абстиненция.

1

Анонимен

преди 3 години

Да ти отнемат правото да пътуваш ако доброволно не се направиш на опитна мишка е трагично. Къде са правата за свободно движение на хора? Защо фармациите и свързаните с тях доктори все повече забогатяват?