41

Анонимен

преди 3 години

Шахът е хубава игра, но в политиката се иска нещо Повече. Първо иска се да имаш ясна стратегия, второ за знаеш кои партии те подкрепят, кои неща са ти приоритети и от какво можеш да се откажеш. Трето трябва да водиш много публични дебати и да си ужасно диалогичен. Дотук ИТН не провеждат диалогичност, напротив работят с улитаматуми. Не са и принципни - по всички важни въпроси приеха подкрепата на БСП и ДПс, но не искат да правят правителство с тях. ИСкат безусловна подкрепа.

40

Пян_Гъ

преди 3 години

До До Пян_гъЕ, че то така става ЧЕТВОРКА СКУЛ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

В Конституцията не беше ли описано технологичното и техническо време в срокове на процесите с механизмите по извършването на смяната на участващите в управлението с задълженията в установения ред на последователност с предавателно-приемателни протоколи на комисии за извършени качествени дейности с проверките,а не по това,което едните искали,а другите не с обявяване на мораториум след несъгласие за дейност за която липсва време на изпълнение посочено по ред.

38

Пян_Гъ

преди 3 години

Вярно ли е, че премиерката на ИТН Аноанета Стефанова е била метреса на Божков? Не намеквам НИЩО, просто питам, човек не може да знае всичко.

37

До 36

преди 3 години

С подкрепата на ИТН и С.Трифонов също!

36

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ааа не,Слаффчо е най...отговорен.Даде...обещание на авера си Чекмеджан,че ще...торпилира клетите протестърчета,които 5-6 месеца си продраха гърлата да...викат в центъра на София срещу гербавата мафия и го...направи.Кой знай...защо,много гласуваха за него,а сега Слаффчо си...трай и пасува,ни лук ял,ни...мирисал.Късно е либе за...китка;пак му...веервайте и пускайте...бюлетина за този...бокоффски палачор.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Проблемът е, че след квиченето не се очертава нищо по-стойностно. Орел, рак и щука, много лаещи, но малко сериозни урлавленски действия. От трън та на глог

34

Анонимен

преди 3 години

Айде още от сега почнаха да ни убеждават, как хората нямали да гласуват. Тоя филм го гледахме вече. Жалкииии

33

Анонимен

преди 3 години

Хич даже не с отвръщавам от БОРИСОВ.Той е единствения който се държи адекватно на идиотската ситуация, в която бе постовена България от размахнатия юмрук. Поднесе им властта на тепсия те си я подритвт и пак се оплакват от него. Шото ако я взевмат тая власт ще требе да работят. И тогава ще се види колко могат да управляват. Ама те си знаят, че освен за плювачи за друго не стават.

32

Анонимен

преди 3 години

Имаме ярък пример на последни ангажименти на продажни медии. Квиченето е повсеместно.

31

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е иска ли народът президентска република с широки правомощия на президент, издигнат от БСП.

30

до30

преди 3 години

Сигурен ли си? Или това е нещо ново? Познавам бивши депутати от ВНС - 350лв пенсия.

29

Типично

преди 3 години

Един се хванал работи, а петима около него критикуват, щото само това могат !

28

Наблюдателен

преди 3 години

Към заглавието трябва да се добави - "... от нововлезлите в НС партии на протеста."Това за което предупреждаваха мъдрите се случи - с лъжи и манипулации метежниците подлъгаха народа и докараха ХАОС и АНАРХИЯ.Дано на следващите избори, наивния български народец не направи същата грешка.

27

tyo

преди 3 години

Точно Гълъбчо, който е говорител на Тиквата, ще прави анализи

26

Анонимен

преди 3 години

Абе те не са там да вършат работа за народа те са там да пълнят гушки и да си уредят старините. Знаете ли че който е дал клетва в парламата вече си е осигурил тлъста доживотна пенсиика. Ако махнат таванана пенсиите другарите у парламата ще взимат по 24 000 лв пенсиики. А вие гласувайте и ги вкарвайте у парламата да им плащате тлъстите пенсиики. Честито.

25

Гласоподавател

преди 3 години

Ако тези не се разберат сега, на следващите избори май ще се наложи да гласувам за ГЕРБ. Жалко.

24

питам

преди 3 години

с кои лични пари Божков е финансирал шахматистката. С тези 800 милиона откраднати ли.Колко му е благодарна другарката.

23

House M.D.

преди 3 години

Щом имаме претенции да живеем в демокрация, изборите са естествен способ за произнасянето на суверена.

22

Анонимен

преди 3 години

Шахматистката е била финансирана от Божков, защото той по това време е бил председател на Българската федерация по шахмат, ако не знаете! С лични пари я е подпомагал да ходи по турнири. Имаше днес интервю с нея в 24 часа. Напълно нормално е тя да му изказва благодарност!