105

Handel

преди 3 години

Досега и "социален антрополог" не беше се изявявал. Крайно време е и в НОЩ да го вкарат за да започне да ни обяснява как яко ще мpем ако не се ваксинираме с Астра Зенека.

104

haralane

преди 3 години

Харалане, харалене, га беше платен сътрудник на Новаков беше добре. сега пак се отплащаш, нали душицо дребна?

103

моч

преди 3 години

До 98 Анонимен:) Очевидно страдаш от остри ментални дефицити и нищо не си разбрал от случващото се !Всеки средно интелигентен човек обвързва просперитета си с градеж и работа по дадена идея или кауза , а ограничените тъ па ци като теб зоват само за реваншизъм, разруха и унищожение , резултат от което е ИТН - връща мандат поради тотална , позорна и обидна неподготвеност и непригодност за упражняване на власт.Толкова е про сто , не го ли схващаш ?!

102

Анонимен

преди 3 години

На вашата територия и се смеят и врабците дето уж ги броихте. След избори уж избраните немогат да направят правителство. Събрали сме се приятели тук високо в Алпите четем новините в нета и се чудим. Какви сте останали там на оная територия. Цели 31 години правите демокрационен преход и все на едно място тъпчете. Избирате всеки път едни и същи и когато един път избрахте разични те взеха че се отказаха от съставяне на правителство. Такъв ви е късмета да попадате на Умници.

101

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Баралан Бараландов .!.

100

Анонимен

преди 3 години

не вярвам да има предсрочни избори. Очаква се преезидентът да даде мандата на бсп. Мутрите ще залепнат там, излъгахме тоз народ също, дпс са скачени съдове с бсп. Скоео ще си честитим румбата гечев - майстора.

99

Геле

преди 3 години

Абе, Славун жив ли е изобщо?! Някой виждал ли го е? Само фейсбук постове, в профил в който така или иначе никога той не е писал лично там! Говори се, че бил във вила на една известан мутра и частни медици се мъчели да го върнат към живота от тежки усложнения от Ковид, ама това беше преди седмица!!! Да не се окаже, че много хора ще гласуват за мумия след 2 месеца ....

98

сминдух енд чесън

преди 3 години

Не е важно ГЕРБ и ДПС да са подготвени,по важно е българите да се вземем в ръце и на предсрочните избори да им покажем че не са в толкова добра кондиция.

97

мак

преди 3 години

Т.лупа - силен лидер, смешка. В нс не стъпва, а единственото поле за изява е фб, там никой не го пита за раздавани от шайка пари, там може на воля да показва снимки от тъ.пи.те му инспекции. Превъзходството му е, че и преди, и сега в оставка той управлява и той отпуска и дава пари. Иначе е гола вода, нагъл, с просташки изказ, а сега и обиден, че гласовете за него не са толква, колкото искаше.

96

Е като уж

преди 3 години

формално властта принадлежи на доказано тъпия ни и изостанал исторически народ...е каква полза?

95

Бареков

преди 3 години

Трифонов залезе по-бързо и от мен!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Може да са подготвени, ама никой не ги иска

93

Калигула

преди 3 години

Малиеее...*** тоя антрополог много ми розовее...джендърее...мека китка,лева резба...Алъооо..чИчЕ Сорос прибери си версиите/пардон/карантията!

92

:)

преди 3 години

Интересно при нови избори ИТН дали ще искат мажоритарен вот за пред избирателя :-).

91

Съгласен

преди 3 години

Посочете ми по добра опция от Борисов! Кой, Майчито, Танчето,, Славчо,...аее че не се сещам? *** или Карадайъ?

90

Анонимен

преди 3 години

Смърт за ГЕРБ и ДПС! Разстреляйте ги всичките!

89

Кафяв гербер

преди 3 години

Къв е този деградат на снимката

88

1

преди 3 години

Тоя колко нагло гледа... Мани мани... Акакви глупости говори, нямам думи.

87

Анонимен

преди 3 години

А какво казват другите величия - Андрей Райчев, Антоний Гълъбов, Първан Симеонов, Кънчо Стойчев, Антоний Тодоров и т.н. и т.н. ......

86

Анонимен

преди 3 години

Престанете да ни пробутвате статуквото, които унищожиха България!Колко ти платиха?