76

Анонимен

преди 3 години

До аз"ти кога ходи последно в Русия че да кометираш мизерията там?"2018.А ти?Ти кога за последно беше в Русия?

75

Анонимен

преди 3 години

До аз"Диктатура убиец е на власт повече от който и да било негов опозиционер от ЕС или ФАЩ. Това би трябвало да те накара да се замислиш защо е така."Отговорът на "въпроса" ти е ясен на всеки човек с поне 2 работещи мозъчни клетки: години на преследване на опозицията, включително убийствата й, инвестиране в репресивния апарат в страната, зверска пропаганда и цензура, плюс фалшива "демокрация", върха на която беше да си гласува закон за неприкосновеност срещу престъпления, които върши.

74

Анонимен

преди 3 години

Нас какво ни интересува какво ще стане с Навални ? Какво ще правим с тукашните ,,Навални '',които са взели връх и са окупирали нашата евроатлантическа колония ?

73

Дойчо

преди 3 години

Европа граничи с Русия и не е правилно да се конфронтират съседи. Путин има нужда от пари за да крепи властта си, а Европа има нужда от ресурси. Уин-уин ситуейшън. Само американците скачат и вият на умряло. Останалите осъзнаха, че Русия нито може, нито иска да се промени. Културни особености. И по-добре диктатор, отколкото анархия. Анархията е вредна за бизнеса. А Навални да си беше останал в Берлин. Зарязал жена и дете да се връща в Русия да го гаврят и опандизят. Как да помогнеш на самоубиец.

72

аз

преди 3 години

До Анонимен 104Диктатура убиец е на власт повече от който и да било негов опозиционер от ЕС или ФАЩ. Това би трябвало да те накара да се замислиш защо е така. Но на теб не ти плащат да мислиш а да кълвеш по клавиатурата

71

аз

преди 3 години

До Анонимен 102ти кога ходи последно в Русия че да кометираш мизерията там?

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103"НаХални е точно където му е мястото ... !!".... според диктатора убиец и неговите лакеи.

69

Анонимен

преди 3 години

НаХални е точно където му е мястото !!

68

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е сгрешено: трябва да бъде "какво става с мрачното настояще на Русия".Там цари повсеместна мизерия, докато Кървавия пигмей и провален политик, се прави на велик.

67

Дойчо

преди 3 години

Никой не го интересува какво се случва в Русия. Важното е доставките на газ да са редовни и бизнеса да върви. Рускинчетата са бонус.

66

Анонимен

преди 3 години

Вчера беше един от националните празници на гомор. 26 април. Избили сумата народ в Европа. Любимата им работа.

65

Просто човек

преди 3 години

Е как какво ?! Това,което се случва с Навални ще им се случи и на тях! Просто и логично!

64

Анонимен

преди 3 години

Борбата срещу диктаторите и болшевиките винаги ще е има. Колкото и да мачкат обществото там винаги си тлее огъня. Чака своето време да ги окачи на въжето. Ще има нов навални скоро, после пак и пак. Докато русияяя неполупи нормално управление.

63

Анонимен

преди 3 години

Поддръжниците на Навални са си национални предатели като него

62

Анонимен

преди 3 години

Боли ме оная работа за Навални.И ми писна от глупавите новини за него.Нещо за севернокорейската опозиция или за кубинските демократи няма ли да напишете за разнообразие?

61

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига вече с тоя бре,Големия " демократ"? Престъпник и крадец! Заслужава си пснделата!

60

Барселона

преди 3 години

Не е въпроса само за поддръжниците на Навални,а за всеки който репши да се опълчи на Кремълските диктатори...Там Демокрацията умря ,започна режимът Путин,в най твърдият си вид...Домодедово и Шереметиево..

59

Анонимен

преди 3 години

Това отвсякъде е гражданска война - червените срещу белогвардейците...Тази страна я чака разпад

58

Вече е факт

преди 3 години

Вчера руският съд постанови, че фондът на берлинския пациент и неговите щабове, не са демократична опозиция, а екстремистка организация. Това значи, че фондът на берлинския пациент и неговите щабове са извън закона и ще бъдат преследвани по цялата територия на РФ и на държавите, членки на ООН.НО бъдещето не изглеждаше неописуемо мрачно за поддръжниците. Те имат право да се изселят в Еесовската Зона или в Пиндостан и да живеят като щастливи трaнcджeндъpи.

57

дончУ белината

преди 3 години

Затихващата функция на бензиновата колонка...