29

Анонимен

преди 3 години

Тая теменужка отдавна трябваше да си е подала оставката,тъй като една счетоводителка не може да е енергиен м-р,ама нали там всички са калинки,можеше всичко.

28

Електра

преди 3 години

Маямятя да разследва корупцията, е все едно пор-но звездата Чичолина, да говори за морал в някоя детска градина...

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Дай да не публикуваме карти на пътищата, да не се знае къде е АЕЦ-а, а после да съдим Google Maps, че ни показвал ... като в Северна Корея.Стига си приказвал глупости. Ако някой реши да "съботира", незнанието за за това, дали жиците са отляво и или отдясно, няма да му попречи особено.

26

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

До Йосиф- ЛЯТОТО НА 2020Г ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СЪВЕТНИК- ЕЛЕНКО БОЖКОВ СПИРА МЕТРОТО И ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА НА СТОТИЦИ БЪЛГАРИ- ВСИЧКИ ГО НАРИЧАТ СЪБОТАЖ- ТАТЯНА ДОНЧЕВА РЕЦИТИРА С АМПЛОМБ, ЧЕ ТОВА Е НЕГОВО КОНСТУЦИОННО ПРАВО- ПАК ЛИ ПРОДЪЛЖАВА ЕЙ ТЪЙ ПО ПАРТИЗАНСКИ.....

25

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Бах тоя Герп братче...По-нагли са от Има Такъв Наглец (итн)....Защо осррахте южен поток бе пиччаги?Оти спрЕхте Белене дето хората на референдум го гласувахА?!?Че лежите у зандана и вие и троловете ви?

24

1

преди 3 години

другари гербери-комунисти,скоро Мая ще стане, Министър Председател,тогава ще видите, кон боб ядели,даже ще поиска и ревизирането на джипката .

23

ВИЖ ВИСОКОМОРАЛНАТА

преди 3 години

ЛЯТОТО НА 2020Г, МЕД СЕСТРИ ПРОТЕСТИРАТ И СА НА ПРОЗОРЦИТЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ВСИЧКИ МЕДИИ ПРЕДАВАТ ЧЕ МАЯ МАНОЛОВА Е ВЪТРЕ ПРИ ТЯХ, ОТ ТАМ СЕ ЧУВА НЕЙНИЯТ ГЛАС- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ- НА МАНОЛОВА И ТРЯБВА КРЪВ ЗА ДА СТАНЕ КАТО 20 ФЕВРУАРИ 2013Г КОГАТО ВЪВ ВАРНА СЕ САМОЗАПАЛВА ПЛАМЕН ГОРАНОВ, НА КОГОТО ГОСПОДАРИТЕ МУ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ НЯМА ДА ГО ИЗГАСЯТ- ЗАЩОТО НЕГОВАТА СМЪРТ ИМ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ И ДА ФАЛИРАТ КТБ- ЗАДКУЛИСИЕТО//БГ ОЛИГАРХИЯ/ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ИГРАЕ С БГ НАРОД.

22

Йосиф

преди 3 години

Както Б.Борисов обикаля магистралите и си прави селфита какво е направил ГЕРБ Така и Мая Манолова си влиза по всички държавни институции за ревизия ! Няма престъпление от страна на М. МАНОЛОВА Просто казано проверката е висше форма на доверие .

21

До Трол от Трол

преди 3 години

Ама най-важното е да гладуваме заплати! Никой не ти говори високи или ниски! Аре млъквай! Ако ти си прочел от отезидента не бърза да ориключи управлението на Герб - скоро няма да връчва мандат! Внтози ред на мисли - празноглавите нещо знаят ли къде е Слави? Реди правителство ли? Или пише програма за развитието на странста за следващите 20-30 години? И той с тротинетката ли ще фойде или с джипката? А Майчето? Новото острие - чиста като сълза на сърничка?!?!? ?ХАХ айде чупката! Марш на площада!

20

Анонимен

преди 3 години

Тикв го изписаха толкова бързо защото заемал място за 2 легла.

19

Анонимен

преди 3 години

До 21Ти в Холивуд ли живееш? А да се сещаш за шпионска мрежа, изтичане на информация със гриф секретно. Някой от вас има ли идея какво значи да се даде свободен достъп до информация за техническите параметри на тръбите примерно! Имате ли идея, че всеки който иска да прави съботаж ще е на 7то небе от щастие. Въпросът е за коя служба се работи с искането на цялата тази информация, при това на флашка!!!

18

До Трол

преди 3 години

Да, сложиха таван до 25% на бонусите, а до сега герберите си взимаха до 66%! Чети! Ама ако ти плащат защо ти е да четеш.

17

Реално

преди 3 години

Като чуя за обект от национална сигурност се сещам за прикриване на тежка корупция, кражби и дори убийства на хора!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Плаща ... ако има някой жив да ги получи ;) ... if you know what I mean .... hee heheheeh eheh

15

Трол

преди 3 години

Пишем си безплатно, пич! Всеки може да види какво се случва! Айде смени плочата с троленето, Тиквата, Толупа, шкафчето, джипката и тн! Гледай внимателно какво се случва с новите великани дето ще ни оправят. До тук за месец оправиха заплатките! Айде, бегай да питаш къде е Слави!

14

Анонимен

преди 3 години

А когато си нахлувахте във всяка фирма, която не ви играе по свирката, нямаше проблем, нали?

13

Анонимен

преди 3 години

То само като видиш Теменужка колко се е ояла ти става ясно за корупцията.

12

Анонимен

преди 3 години

Манолова те затова бързат да направят концесийте после дори да ги разследват нямат разваляне защото неустойките ще ги плаща целия български народ

11

Анонимен

преди 3 години

Тези колко по-жалки могат да станат?!

10

Табуретката Теменужк

преди 3 години

Като даваше данни за Енергетиката на приятелката си Гинка от Пазарджик ,не беше обект на националната сигурност.