23

Анонимен

преди 3 години

Тия само някакви награди си раздават там за какви ли не глупости.

22

СЪРБЕЛЕЖКА

преди 3 години

Със мерак е наша Марада докопа тя Оскара.

21

Анонимен

преди 3 години

Егати и злобните дребнави комвнтари.Филмът бил политически и т.н.Тук се гледа актьорска игра..а не какъв е бил филма.И до плювачите по долу.Кои сте вие, че ще плюете по момичето?От позицията на какви?Политизирани човечета тръмписти...които се нахвърлиха срещу едно българско момиче...просто изиграла една роля...и това, защото сте проммити тръмпистки и политизирани индивиди.А такива като вас се пишат за най големите патриоти. Патриоти, плюещи по есно българско дете.Жалка

20

Anon

преди 3 години

Една роля в един пошъл силно политизиран филм плод на болното съзнание на един самозабравил се евреин. Това ако е изкуството което се награждава в либералноя цирк наречен Оскари- ще спечели нашето момиче.

19

Анонимен

преди 3 години

Дано спечели! ;)

18

До 37:

преди 3 години

Твоят коментар е пълен с граматични, пунктуационни и логически грешки.И точно ти обиждаш хората, че имали нисък интелект и култура защото не били оценили играта на Мария Боратова. Ще оставя без коментар ценностите на Мария и нейните почитатели.

17

Анонимен

преди 3 години

Порасна ни на ушите тази девойка! Да се радва, че е имала късмет и че е родена с такъв очевидно. Не смятам, че има особени заслуги...чак за Оскар!!! Да се снима в нещо друго да видим повече умения от нея присъщи за евентуално получаване на Оскар. С този Борат....това е пълен смях.

16

Анонимен

преди 3 години

Момичето е умно,има визия,харектер и поведение много над тълпата.Да страхотна е !Може да я плюят и то основно злобари,*** или комплексирани кинодейци от прослойка критици ,някои преподаватели ,но не всички които така са свикнали че могат да са над всичко,или че нещо зависи от тях,но не зависи в този случай!

15

Анонимен

преди 3 години

Е тя вече снима два нови филма (единият български) и два минисериала.Докато изстине тая номинация, ще направи още няколко, с доста добри хонорари. Те може и да не са толкова просташки. Ще се види.Но истината е, че е вече на светлинни години пред онези, "възвишените", дето от 50г. не са си сменили начина на игра и мисленето.Навсякъде другаде университетите и учителите и до сега да бяха раздули, че те са я превърнали в годна за номинация звезда, тука само плюят...

14

Анонимен

преди 3 години

Има излъчване на неприятен и пpocт човек.

13

нема такъв цирк

преди 3 години

Награда Оскар за най-добра поддържаща роля взе Слави. Добре поддържа ДПС.

12

Анонимен

преди 3 години

И като го спечели тоя Оскар какво толкова ще стане? Заплатите ли ще ни вдигне, страната ли ще се оправи? Някакво тенеке и нищо повече!

11

ББ

преди 3 години

До Мистър съншайн.доброволец съм...може ли аз...да ти направя дупка в кухата лейка,ако ти стиска ми пиши

10

ББ

преди 3 години

Млада,Красива..Талантлива най-вече...това дете на България твори История...всеки човек с ценностна система...подкрепете Мария...Статуетка за Мария и България!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Не можа да спечели нищо досега.

8

Анонимен

преди 3 години

Марийче, време ти е за деца.

7

Анонимен

преди 3 години

Тази простотия на Сашко на която и казват филм е честа политическа поръчка на демократи и либерали! Излезе точно една седмица преди изборите в САЩ и тази много добре е знаела в какво влиза да "играе". Оскар няма да вземе да тая гнусотия която изигра, наградата и са номинациите и 15-те минути слава, като оня проскубан евреин я разнася като *** мечка по американските тоук шоута. Надали ще и дадат някаква роля повече, а ако и дадат пак ще е на някакъв шут с рокля...

6

Анонимен

преди 3 години

Ако това момиче участваше в хубав стойностен филм приятен за гледане,и има главна роля, и си партнира с известни актьори.Тогава разбирам да я номинират за Оскар и да вземе такъв, .. но за това нещо , нито ролята й е добра нито тя има харизма и чар на актриса, нито е талантлива и докосва. Това което прави ,може всяка да го изиграе без да е учила за актриса- просто е подходяща българка за ролята, като подигравка с балканските народи.Още малко ще я изкарат София Лорен.

5

Анонимен

преди 3 години

Направо няма да спя от вълнение дали тази простакела ще вземе Оскура, щото смъкна панталона на някакъв дядка...

4

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

Оффффф хайде стига вече де,, прекалихте всички медии,, Бакалова,,, Бакалова,,, позлатихте я,,,, червен килим, и сложихте... Пффффф стига,,,, тв,, радио,, сайтове... Писна ми... Видя, се няма да печели за сега.