39

ББ

преди 3 години

и прекалено дълго САЩ...правят реверанс към управляващите Турската република...гледахме сапунката преврат...Народите не са...управляващите ги...подкрепата и липсата на твърди мерки към управляващите ги насърчава...и обезсърчава Народите...е САЩ дава пари и бомби на ердоган та аз бедният селянин ли ще го свалям...тръмп и преди него го правеха...г-н Байдън е различен...САЩ са защитника на Свободата на Света ни..Бог да пази САЩ!

38

ББ

преди 3 години

До Ястреб Османянматематика по османски...това не е вендета...това е признаване на исторически истини...само така можем да си простим и децата ни да продължат на чисто...и това не разбирате...децата на Германия продължават да плащат още...несправедливо е вече...прощавам им не ми дължат нищо...постъпиха...ние прекаляваме...Справедлив Свят или да го закрием!!!

37

ишкембе чООООрба

преди 3 години

Никой даже не иска и да слуша глупостите на Чобанина, не са решили, не са го оритали по кривата мамунска Д3УPЛA.

36

Анонимен

преди 3 години

чобанските истории на ердоган няма да му помогнат с нищо. 1 000 000 избити живи хора си е престъпление срещу Човекеството, както и да го погледнеш. А ако смята че е нищо, нека изколят един милион турци, те и без друго отдавна са си го заслужили.

35

Анонимен

преди 3 години

Турция е заплашила САЩ, че ще спре вноса на пластмасови домати. Освен това Ердоган се е обадил на Байдън и поставил ултиматум, че ще спре вноса на дюнери за САЩ.

34

ББ

преди 3 години

Бог да пази САЩ,единственият борец за Свободите и Справедливостта,звучи ви...но е факт...всеки може да си направи изводите...да ...отговорно е да подкрепим каузи в които вярваме...аз не искам пари и чужди животи...имам нужда от приятели с които да се усмихваме...да отглеждаме децата си като такива...да ни е зелено...спокоино и сигурно...не да съм крепостен на олигарсите на путин...с яхтите и островите...със замъците...това е...престъпление от алчност,от глупост, от ...болесно състояние е

33

На чисто

преди 3 години

Целия свят го знае , вместо да кажат да допуснахме грешка нека се поправим ... Не турските византийци пак се инатят.

32

utre sutrin

преди 3 години

ще падне лирата поне до 8.80 само за да ги успокоят дали няма да мине и 9 за долар да ги укротят ,ако скачаш срещу шефа знаем какво става ,целта май найстина е да им сринат икономиката докрай до ниво третия свят

31

Орт

преди 3 години

До 42О разбира се има разлика,едните са арменци християни,а другите индианци т.е диваци.

30

Анонимен

преди 3 години

Има голяма разлика между индианците и арменците. В Северна Америка се е водила война и то доста сериозна, работата е била на кантар. Докато арменците просто са ги умъртвявали по всякакъв начин под предтекст, че просто ги преселват. Това напомня за чичкото с мустачките. Все едно ние по време на възродителния процес да избием всички турци, които се преселват. Вярно и двете са били кланета. Но идеята прави разликата.

29

Анонимен

преди 3 години

Единствените, които признаха нещо - това са германцитеЗа което шапка им свалям.Не само отрекоха фашизма, ами от концлагерите направиха музеи да ходят хората и да гледат какво не трябва да се повтаря.И у нас по едно време можеше да се отиде и да се разгледа Белене, да видят хората и да се поучат. Сега не знам как е.Само Турция и Русия продължават да се дърпат и да не признават.Въпреки, че най-големите зверства са ги правили точно те - турци и руснаци.

28

anon

преди 3 години

Ердоган ще отговори като признае геноцида над индианците.

27

ББ

преди 3 години

До Пян_ГъНарода на Германия призна и плаща...вече несправедливо,защото плаща твърде дълго,султана...ще огтоваря...призовамаме американските бизнеси да се изнесат в съседни...и какъв е проблема с базата...да я преместят...султана е вреден за Човечеството и Турската Република...бедният се заканва на хранещият го...Президента Байдън имаше доблестта и смелостта да признае Исторически факт...стремежа ни към истината и справедливоста са ни заложени генетично,от Бог.. султани,диктатори,го нямат!

26

МНОГО МИ Е КЕФ . . .

преди 3 години

Направо много се радвам как се чувства Ердоган и цяла Турция ! ОТЛИЧНО ! ! !

25

Пян_Гъ

преди 3 години

Оставете кой е крив и кой прав. Тук има нещо перверзно: какво означава "да признаеш" едно историческо събитие - баташкото клане например? Че то се е случило? А иначе не се е случило? Преверзията я демонстрират и тези които искат признаване, и тези, които "признават". Ако не са расисти, ще признаят всички геноциди от Европа до червените издевателствата на червените кхмери. Но забелязвам, че няма интерес към Изтока. "Нашите" жертви са по-ценни от вашите. Тоест ***, като не сте евреи или арменци.

24

Щирлиц

преди 3 години

Геноцидът над арменците не е научна фантастика,та Ердоган да не се обажда.

23

Анонимен

преди 3 години

Някой някога да е признавал официално геноцида срещу индианците? Бай Дъне, щом си започнал, карай наред.

22

Анонимен

преди 3 години

Тези въпроси се решават е съда, а не от изказвания на разни полици..... От съда от който арменците бягат, въртят пропаганда в целия свят, при всеки удобен случай се опитват да извият ръцете на потиците, но така и не стигат до съда..... И естествено ние си задаваме въпроса защо, зашото не е имало геноцид. Имало е аеменски чети които са избивали местното население. Турци и Кюрди с които са били съседи секове наред. Арменците са продажници, това са го доказали многократно,

21

платена новина

преди 3 години

Статията е написана толкова непрофесионално, с цел пропаганда. Която даже не се доближава до истината. На снимката е Ердоган в статията пише, че изказването е направено от Ибрахим Калън....

20

АнонимеН

преди 3 години

ХЛЕБАРКАТА ЕРДОГАН ПАК Е ИЗПЪЛЗЯЛА ОТ КАНАЛА!!!