42

Ваня

преди 3 години

До учуден и отвратенБременна жена на 32 е починала,а друга жена на 37 без придружаяащи заболявания също е починала!

41

Анонимен

преди 3 години

Децата не са виновни, че разнасят заразата, виновни са тези, които ги карат да го правят, но мутропитеците манипулативно обвиняват трезвомислещите, че мразели децата.

40

до 26

преди 3 години

До АнонименЕееей,детемразец,не обвинявай децата за нещо,което е само в глупавата ти глава!Дечицата не разнасят нищо,бабите и дядовците умират,защото не ги лекуват от другите им зболявания,ясно ли ти е нищожество злобно?

39

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света, на първо място ценят здравето и живота. Има грижа за обществото и контролират пандемията! А тук само допреди два месеца се хвалехме, че сме "като оазис" , отвориха училищата и преди изборите бяхме вече тъмно червена зона. Сега се въртим в един омагьосан кръг, училищата пак са отворени, втори по смъртност сме, а на никой не му пука, докога така бе??

38

Анонимен

преди 3 години

това не е важно, важно е слави трифонов и дб да разграбят държавата

37

учуден и отвратен

преди 3 години

На 32 или на 37?Не,че годините са толкова важни,но ако цялата информация е толкова "достоверна" -какъв е смисълът от нея?

36

Анонимен

преди 3 години

Великите учЕни вече втора година не могат да разберат (или не искат да разберат) защо някои бабички с петстотин болести успяват да го преборят, а млади и здрави хора умират скоропостижно.

35

Сат Н

преди 3 години

Да не забравяме, че вече и обездвижването, параноята и спарения въздух от маските, започват да дават "плодове"...

34

Анонимен

преди 3 години

Стараят се докторчетата, 1000 пандемични левчуги към заплатата не са за пренебрегване...

33

Ник

преди 3 години

чакаме разбивка на броя получили вече 1-2 вакс-шот-а и починали скоропостижно.

32

Анонимен

преди 3 години

Трябва да запомня, че придружаващите заболявания влияят само на смъртността от ваксините. При КОВИД- не, при ваксините-да. Приказката е малко оплетена, явно затова се обърквам. Още какво беше - маските влияят на грипа, на ковид-не. И още имаше но ме заболя мозъка.

31

Анонимен

преди 3 години

Над 70 години са точно 60% от починалите вчера.Няма доказателства, че придружаващите заболявания влияят на смъртността. Тези 105 починали вчера щяха да живеят средно още 13 години, кой повече, кой по-малко.

30

Професор Шломб

преди 3 години

Пробвайте това заглавие: "Отново 90% от починалите са хора над 70 години, със сериозни придружаващи заболявания"?Подарявам ви го! Може да го ползвате всеки ден, винаги ще е вярно!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Няма нищо сбъркано в мерките и лечението. Има сбъркано време за потърсване на лекарска помощ! Ако си закъснял, никой не може да помогне. Това с чайчетата в къщи не върви... трябва си сериозно собствено наблюдение

28

мършии

преди 3 години

Бащата на колежка на 90 с Алцхаймер влиза в болница и почива след 2 дни. В акта му пише причина за смърт Ковид. Дори не е тестван. Мэршии!

27

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че умират само стари с придружаващи заболявания. Трима мои познати-здрави, работещи мъже в разцвета на силите си, починаха буквално за дни от ковид. Единият беше таксиметров шофьор. А можеха да живеят, поне още 20 год. Има нещо сбъркано в лечението и мерките явно.

26

(-_-)

преди 3 години

Разглеждам тия некролози всеки ден и се чудя какъв е шанса, по-скоро процента от тези хора, които със или без ковид е щяло така или иначе да починат.. Вероятно едно поне 90%!Това плашане трябва незабавно да спре, защото няма нищо общо с науката и действителността!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако ви прави впечатление починалите са между 50 и 80 годишни. Случайно ли пинчера пусна децата на училище. Не нее сучайно. Пусна ги нарочно за да разнасят заразата и да убиват бабите дядовците майките и бащите си. В моят блок няма семейство в което да не е починал възрастен човек заразен от внуците си. Децата разнасят проказата а самите те я прекарват с лека кашлица с която кашлица заразяват всичко наред. Пинчера е за Бесилката.

24

Анонимен

преди 3 години

Изключително умно писание на Бау дебита както сам се е определил по на долу.

23

swinkss air

преди 3 години

Как е , върви ли реализацията на здравната и пенсионната реформа ?? За едни преЯ(те)Ли питам ??