207

Гинка

преди 3 години

----Таманужке? -Дай и на мен едно ЕРП- че искам и аз да "лапам' ***!!!

206

Анонимен

преди 3 години

Протестърите панират да направят турският език втори официален в България като задължат всички деца в българските училища да го изучават.Това по официална договорка на ИТН, Демократична България и Мутри Вън с ДПС..

205

Анонимен

преди 3 години

До mgsКажи го на тези, които работят в тях.

204

Анонимен

преди 3 години

До Сат НЩе бъдете свалени много скоро!

203

Сат Н

преди 3 години

Политическата криза ще приключи, когато бъде намерена формула, в която и ГЕРБ да участва по някакъв начин в управлението. Това може да стане и след следващи избори-------Заповядайте след 4 години, ще ви изслушаме най-внимателно.

202

Анонимен

преди 3 години

Тоя не искам да му чета глупостите. Само като му видя стъкления поглед за очилцата, все едно Станишев гледам. зад тези очилца прозира крайно прогнила душевност на комсомолец.

201

mgs

преди 3 години

До mgsПростете коментара от 234,*** май се отнася и за 235За Мариците (роден съм в Гълъбово) - като умрелите добро или нищо, ХОРА СВЕТА СЕ РАЗВИВА, аре стига вече с тия ТЕЦ, важни са ама защото сме се докарали сами до това, а не защото са ефективни или не тровят хората. Повечето изказвания за тях са - дайте да ги оставим щото са ни мили или защото има едни работници там дето искат да се пенсионират там.Ама защо да плащам с парите и здравето си за това...

200

Ангел Запрянов

преди 3 години

Внимание!!!Промяна първа - една депутатска заплата = на доходите на един беден пенсионер за повече от 2 (две) години.Срам, лешояди! Срам!

199

mgs

преди 3 години

До Анонимен 235Готини опорки от тази сутрин - съчинителя има от мен 3+ малко истини - гласуването на мораториум.готин финт с "колеги" - някакси си ставаме по-близки и следователно следващите глупости трябва да станат и наши.Заплаха за основни неща за всеки - здраве, пари.Черно бъдеще Обвинения към опонента за всичко Даже може да се обзаложа, че политотговорника ще ти даде 5 лева отгоре за това, като ги вземе от моите данъци, през някоя обществена поръчка към своите хора

198

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванА не е ли край? Вече хората си теглят депозитите в банките.

197

Енергетик

преди 3 години

Вчера протестъри са нахлули в министерството на енергетиката и са взели важни документи касаещи проекти от енергийната сигурност на България. Смята се, че акцията им е организирана от ДПС и цели предаването на тази информация на Турция.Турция строи до границата ни АЕЦ Акуйо и се кани да ни продава ток.Изявленията на ИТН, че ще затворят ТЕЦ Марица Изток и АЕЦ Козлодуй потвърждава тези действия на шайката!

196

Анонимен

преди 3 години

С приказки няма да стане, колеги! Да се обединим и организираме в чрежите на протести срещу протестърската диктатура.Виждате, че едно по едно ни отнемат правата - гласуваха мораториум, с който правителството не може да доставя лекарства по болниците, не може да назначава лекари за борба с пандемията.Принудиха ДКВР да вдигне цената на тока и парното.Сега гласят мораториум върху тегленето на депозит от банките, един вид ти слагат ръка върху парите, а на даден етап ще фалират банката ти.

195

Сат Н

преди 3 години

Герпците всеки неизяден шамар го смятат за слабост, трябва при всеки случай да им се плющят шамари, какво е това - най-тьпата герпка - заместник прецедател....

194

Сат Н

преди 3 години

Гроб търсят подкрепа, а всичките им действия са ехидни, надменни подигравателни. В парламента ще се скъсат начело с Деса поетеса да се докарят пред Баце кой е по остроумен да плюе.-----Все още не мога да разбера с кой акъл дадоха на Тьпата Кърджалийска Герпка зам. председателско място! Трябва да съкратят 5 мин от някоя пуш-пауза и да и гласуват един шут в трътлестия гъс, да става редови депутат, имам пред вид.

193

Сат Н

преди 3 години

Прекрасен близък план на лицето Данаил Митов. Сега си задайте въпроса и си отговорете честно - този ако ви е комшия, бихте ли си го избрали за домоуправител ?

192

Анонимен

преди 3 години

Е, сега да плачем ли, че на къдрокоско не му се отвори парашута? Така кахърно се е изказал, сякаш иде апокалипсиса след него. По-лошо от гербаво правителство няма и не може да има.

191

да

преди 3 години

Митов..марионетко,ти премиер няма да бъдеш !!!!лакей на САЩ

190

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е баш Чалгара, да не умрял от свръхдоза?

189

Анонимен

преди 3 години

До Слави=ДПСКъде се е скрил лъжецът Слави ?обичат го в сараите

188

Анонимен

преди 3 години

не се чуди, хич не са спрели