72

До Вихър

преди 3 години

До Вихър Още лъжи и глупости идват от тоя вихър! Вихър от лъжи и глупости!!

71

Вихър

преди 3 години

До 118Налага се пак да пиша!Елементарно е:- имам познати, които го изкараха без да се регестрират- ако имаш познати, които работят в аптеки ги попитай по колко теста средно продават на денСлед, като събереш основна информация и с няколко математически действия, които си учил в 4-ти клас, ако не си ги проспал ще имаш резултати за анализ и сравнение с официалната статистика!!!Но за всичко това трябва онова сивото вещество да има поне няколко гънки, а да не е изънато, като чаршаф след гладен

70

До 125

преди 3 години

Ама ти си балък, щото вярваш на всичко, дето някой ти е казал и немаш мозък да помислиш сам!! СЕШ СЕ??

69

Анонимен

преди 3 години

До 121Теб докато те ядат лъвовете ще повтаряш - няма вирус, аз няма да бъда изяден от лъвовете.

68

Анонимен

преди 3 години

До: 118Твоята мантра "отказващи да се ваксинират" се нарича оксиморон.Това звучи нещо подобно на "дървено желязо" или "невидим розов еднорог".Хем невидим, хем розов!!!Та така и това "отказващи да се ваксинират".Няма отказващи да се ваксинират с доброволна ваксина.Има отказващи да се ваксинират със задължителна ваксина.Схващаш ли разликата?А при доброволната има желаещи и нежелаещи.Аз не желая защото не съм в рискова група и ваксината е още експериментална.

67

До 120

преди 3 години

А ти от къде разбра?

66

До 121

преди 3 години

И ти си един от тях

65

Анонимен

преди 3 години

Мале какви забутаняци има тук сред коментиращите, вярват на всичко, което някой им каже! Ако се изгубите в джунглата, вие и хората, които се разкарват с маски из улиците ще бъдете първите изядени от лъвове!

64

До 119

преди 3 години

Е ясно е, че са повече бaлъче. Това са официално регистрираните.

63

Анонимен

преди 3 години

До 119 ЗороЗасега няма измемнение в посоката на графиката на новозаразените. Спадът започна от седмицата 25-31 март 2021 и засега няма промяна в темпа на започналия спад. Какво ще стане заради децата в училище ще го видим скоро.

62

До 120

преди 3 години

Да, вервай си че има 105 починали и 1708 новозаразени. Балък

61

Анонимен

преди 3 години

105 починали и 1708 новозаразени - нищо чудно при токова много кови диоти въобразяващи си, че вирус няма и всичко е измама и отказващи да се ваксинират.

60

Зоро

преди 3 години

Всъщност темпът на намаление на заразените се покачва. Разликата отпреди 7 дена, за вчера е 500 по-малко, а днес е 400 по-малко. Т.е. мерките с спиране на ковидарниците (училищата) вече не работят и заразените всъщност пак почват да растат.След 5 дена пак ще сме на нивото от преди да се въведе дистанционно обучение (втория път).

59

До Вихър

преди 3 години

Ти си един лъжец! Какви са ти наблюденията?? Че имало много нерегистрирани случаи, така ли?? Да не би да си ги проверявал всичките един по един самостоятелно?

58

Улица Илюминация 33

преди 3 години

Нон-стоп, нон-стоп...

57

Вихър

преди 3 години

Съжалявам, че предизвиках злобни коментави със споделените ми наблюдения по темата.Явно някои са на много примитивно ниво и не схванаха написаното от мен!!!Лек ден и бъдете здрави!!!

56

Не мое да разбереш:

преди 3 години

Нациста и приятелчетата му са направили толкова много мръсни номера тук в енергийната сфера, в мозъците на хората в протоколите за човечност ... че имаше един изход - някой да му направи много по-гадни, много помръсни, много по-невидими номера - клин клин избива или още по-дълбоко го набива и както се казва Тир бил по-невидим, по-тих, по-коварен от Фенрир, но Один не му казал да убие тоя звяр ....

55

Анонимен

преди 3 години

Спиш ли?! 80% от коментарите не са за допускане до сайта! Хващай гъбката, не чакай!

54

Анонимен

преди 3 години

Тия 751 в интензивното може директно да ги пишете трупове... Дори 10-20 от тях да оцелеят, ще имат необратими увреждания на белите дробове и са 15% човек до края на живота си.

53

(-_-)

преди 3 години

ваксърите им трябва лечение... на мозъка! :D