13

Анонимен

преди 3 години

до 13 ..човек когато говори -говори за себе си... Качествени .... по-скоро еродирани...

12

Анонимен

преди 3 години

Познавам близките на момчето, съсипани са.Тук много глупости пишете без да си давате сметка, че лъжете и подвеждате.Не сте качествени хора българите- нито богатите, нито бедните.

11

мак

преди 3 години

Що за глуп.ав въпрос как са повлияли няколко наркотика на синчето? Да не би са му налели разум в главата и го направиха внимателен шофьор? Много адвокатски приказки и хватки, делото ще се влачи безкрай. А би трябвало само това, че е хвърчал с колата и е бил дрогиран да стигне за тежка присъда. Ама не на територията и не с богаташки бо.лук.

10

Съдия Уйчо

преди 3 години

Споко, българи! Ако още не знаете , богаташкото момченце вече не е в България. Тези писания на платени журналисти нали не ги приемате за истина ? Кое беше мястото по свобода на словото в България ? Платено е на другарите съдии и всичко е парлама за плебса .

9

Анонимен

преди 3 години

Герберунгел герберунгелу око не вади. И тоя подонок ще се отърве.

8

Анонимен

преди 3 години

Ааааааа, не се бави. То е приключило преди една година. В България няма корупция, а има правосъдие.Муйахахаха

7

Анонимен

преди 3 години

Майка му докато работи и плаща подкупи дрогираният б..*** сина й и ден няма гние в софийския затвор.

6

Анонимен

преди 3 години

Не му трябва голама присъда само 6 месеца стигат *** при ромейте в пандиза смятам че ще промени походката за това време ще му личи от 1 км

5

Анонимен

преди 3 години

Още година ще се бави после ще се окаже че документите са се изгубили няма никой да помни че е карал с три наркотика ще го осъдят на 3 години двете които изтекат ще му ги прибавят към присъдата и няма да лежи и и ден

4

Анонимен

преди 3 години

Бави се.Вижте кой е тейко му и мама му на подсъдимия.Вижте кой е тейкото на друсаното му аверче в колата!Прогнозирам, че още ще се бави.Това е тактиката на подсъдимия и защитата му.С времето все повече спомените от бруталната катастрофа ще избледняват.Все повече спомена за един добър Човек - жертвата - ще остават само у близките му хора.На това разчитат - Обществото да забрави!

3

Анонимен

преди 3 години

Да бе, ужилила го е пчела и тоя не е бил на себе си...

2

бай онзи

преди 3 години

а не-шумните двойно повече, да ти се изкензам знаете къде

1

Не

преди 3 години

То още 8 години останаха по давност да изтече обвинението. Не се бави. Питайте братя Галеви, те мисля че могат вече спокойно да се върнат минаха 10 години давност.