57

До 61

преди 3 години

Не бягай от въпроса с глупави въпроси и изместване на темата! КЪДЕ В ТИХИЯТ ДОН ШОЛОХОВ Е ПИСАЛ, ЧЕ В КРИМ НЯМА РУСНАЦИ?

56

до 60

преди 3 години

Това кой ти го каза бе, овча главо? Русия заплашвала Австро-Унгария с война за да водила преговори с нас...Ако на ултиматум казваш преговори? Бе ти по рождение ли си такъв, или е придобито? Да, и последно. Сигурен ли си, че родителите ти не са в близка родствена връзка?

55

Анонимен

преди 3 години

"Къде в Тихият Дон Шолохов е писал, че в Крим няма руснаци?"Шолохов пише за цялата степ, както украинска, така и попадаща днес около Дон. И притоците му, особено много Чир и Хопьор. Шолохов казва, че там живеят казаци. Казаци знаеш ли какво е? Казва, че живеят даже и турци. Турци знаеш ли какво е? Казва, че живеят черкези. Черкези знаеш ли какво е? Казва, че живеят татари. Татари знаеш ли какво е?Да не говорим за книгата му Съдбата на човека. Ще разбереш колко мразени са били руснаците.

54

Анонимен

преди 3 години

"Кой спасява Сърбия от пълен разгром през сръбско-българската война?"Русия спасява Сърбия, след като Русия е обещала на Сърбия да я пази ако нападне България. Русия спасява Сърбия като принуждава Австро-Унгария да води преговори с нас, иначе ги заплашва с война. Други тъпaнарски въпроси? Имаш ли?

53

До 57

преди 3 години

Къде в Тихият Дон Шолохов е писал, че в Крим няма руснаци? Може ли малко по-подробно моля! Хайде сега да те видя! Така и така не си я чел тази книга, поне ще поровиш малко.

52

тъй де

преди 3 години

Защо да няма?Буци се закани, че ще се върне един ден и сега е момента да се завърне на бял кон..........тежковоз!

51

Анонимен

преди 3 години

"Те в Крим са от 1000 години момчеееее ...."Много е забавно когато български русофили кажат глупост, която може да бъде оборена дори благодарение на писателите от руската литература.Някога чел ли си например Тихият Дон, на Михаил Александрович Шолохов? Руснак! Ами вземи я прочети и ще ти стане ясно кой какъв е от 1000 години. Че руснаци там въобще не е имало. Ти сигурно и якутите в изтока ги имаш за руснаци. Защото са в РФ, нали?

50

День Победьi

преди 3 години

В Русия за 9-ти май ще има!

49

Анонимен

преди 3 години

До до българинЕм виш ся то... човека са обаркал, са па и ти па ... вече маааааАА ААЙДЯЯЯЯ!

48

До 48

преди 3 години

Самият факт, че се смяташ да по-умен и по-образован от МЕН, говори че си за специалист! Кой спасява Сърбия от пълен разгром през сръбско-българската война? Грешката е моя. Опитвам се да ограмотявам ***! Хайде със здраве, и се пази!

47

Анонимен

преди 3 години

"Не знаеш елементарни исторически факти"Там е работата, че за разлика от теб ги знам.

46

Анонимен

преди 3 години

До до 41Уффж... чи криив чи прооооооозт!Те в Крим са от 1000 години момчеееее ....

45

Анонимен

преди 3 години

"Типично за промитите s0росоидни мозъци"Нали се сещаш, че думите които използваш са ТИПИЧНИ за руски ***? Или не се сещаш?Какво общо има Coроc? За каква омраза говориш? Аз омраза виждам само в теб. Лошото е, че мразиш дори и България, а обичаш Русия.

44

не разбрал

преди 3 години

''противоепидемични мерки за опазване на здравето на хората''-----От какво се пазим и докога ще се пазим по този начин?!

43

До 46

преди 3 години

Няма как да мислиш самостоятелно с главата си, точно ти! Не знаеш елементарни исторически факти, и пишеш за сляпа любов към Русия,а от твоето творчество лъха необяснима и с нищо необоснована омраза. Типично за промитите s0росоидни мозъци. Водещи европейски страни, плюс Китай, плюс Индия, плюс Бразилия, плюс Турция и още други, искат добри отношения с РФ, щото мислят за икономиките си. Ако обаче остане на такива като теб, ще и обявите война - въпреки последиците! Аман от фанатици!

42

Анонимен

преди 3 години

"А и порови се малко за военните действия през годините. Прочети за войните и националните ни катастрофи, на чия страна сме били"Недей да спориш с по-умни и по-образовани от теб. Русия е против Съединението. После насъсква Сърбия срещу нас няколко пъти. Дава им зелена светлина да нападат като им обещава да ги защитава. Така и става. После Македония е създадена по настояване на Русия. Даже са искали да вземат и Пиринска Македония.

41

до 43

преди 3 години

До До 38 Ти прочети малко .Винаги когято сме воювали срещуСЯЩ сме били на губещата страна.През пСВ Руси акапитулира в Бриестлитовскишя мишрн договор България е страна победител.в края на войната обаче се намесва САЩ и Германия губ. През ВСВ обявяваме война на сащ с надеждата да ни окупират , но грузинския гангстер се усеща и ни обявява война въпреки че имаме дипломатически отношене и не воуваме срещу него.Окубира България и избива 50 000 души -цветът на българската интелигенция .

40

Анонимен

преди 3 години

"Не си видял САЩофили!? Ми погледни се в огледалото!"Аз не съм САЩофил. Обаче ти си русофил.Аз заставам на страната на правдата, според това кой е прав, без значение от народност. А ти заставаш на страната на Русия без значение дали е права или крива. Разбираш ли сега разликата между мен и теб. Аз имам личност, мисля сам, с главата си. А ти си безличен и правиш и говориш само каквото те подхлъзнат от Русия. Използват те.

39

до 41

преди 3 години

До АнонименСъщата тактика на заселване на руснаци се прилага към балгарското черноморие.Хора бдете нда не се събудите в пределите на руската федерация и руски да стане задължителен!!!

38

До 38

преди 3 години

Не си видял САЩофили!? Ми погледни се в огледалото! А и порови се малко за военните действия през годините. Прочети за войните и националните ни катастрофи, на чия страна сме били, срещу кого сме воювали и пак помисли кой кого е нападнал!