25

Анонимен

преди 3 години

Абе писна ми вече,след тридесет години непрестанни "рИформи" България взе че се обезлюди,за сметка на шепа тарикати които се възползваха от"прехода"същите и техните наследници сега са се наредили на Евро Средствата!

24

Анонимен

преди 3 години

В последните часове от *** "медии" и премиера Борисов тръгна нова опорка - Демократична България увеличила заплатите на депутатите на 10 000 лв. Нищо подобно. Довчера нямаше таван във възнагражденията на депутатите. Вчера поставихме максимален размер (25%) на извънредните депутатски възнаграждения. Досега такъв нямаше и тихо тихо се получаваше една сериозна сума над заплатата.

23

АfD Германия

преди 3 години

От тези 750 милиарда евро Германия ще плати около 250 милиарда, а ще получи по-малко от 30 милиарда. Това е солидарност според унищожителната за Германия политика на Меркел.

22

Анонимен

преди 3 години

Е то се вижда, че е измамница, Зелен рестарт с дигитализация!? Да оди да сее дръвчета, за туй е нужна лопата, а не дигитални умения.

21

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

РИФОРМИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СВЪРЗАНИ ВИНАГИ С КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ--ЧЕ ТО НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КРАДЕ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ--ДА СЕ ПРОДАВА ЗЕМЯТА И ПОСЛЕДНИЯТ ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА

20

Анонимен

преди 3 години

Този "Зелен рестарт" на Саша Б. е част от плана "Great Restart" на Световния Елит, който контролира и българския елит, напр. бившата шевка за България на НР.

19

Истината

преди 3 години

Трябва облекчен данъчен и проверочен режим за стартиращи компании. Спокойно можем да копираме от други страни ( примерно Франция, Румъния). Дори в Русия имат подобна политика през първите три години. И трябва да се укротява НАП и да се вдига прага за регистрация по ДДС. В Румъния е 75 000 лева. И въобще държавата трябва да си събира дължимото от средните и големите компании , без протекции, а не НАП да тормози малките отчитайки дейност.

18

Анонимен

преди 3 години

Същността на плана е Държавата да вземе заем, а частниците като Залуханова да го откраднат и народът да плаща.

17

Анонимен

преди 3 години

Е 30 години досега не правихме ли реформи?Или както казва един вече бивш премиер всичко е било пунта мара.

16

Сат Н

преди 3 години

Ако на някой му пукаше за екологията, щеше отдавна да има система за сортиране и повторна употреба на стъклен амбалаж.

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки си направил партия и обещава реформи с евросредства май само Славуца нищо не обещава и няма да излъже Ще ти видиш ти стартъпа хрантутница, Слави ще ви оправи вас.

14

Анонимен

преди 3 години

Как Слави ще защити интересите на народа, ако не може да определи своите, защото било 'егоистично' и 'той определено не е алчен като лошия Бойко'?

13

Анонимен

преди 3 години

Така наречената зелена трансформация на ЕС ще доведе до тежък колапс на икономиката. Принципа за развитие на икономиката винаги е бил един и същ, колкото по-малко държавна намеса, толкова по-висок икономически растеж. Тези 750 мрд. евро от къде ще дойдат? Остава впечатлението че някой брюкселски бюрократ ги е набрал от близкото дърво, а всъщност ще дойдат от нашите данъци.

12

из ума на славуца

преди 3 години

'крадците са лоши, но аз съм различен''аз ще им покажа на тях''само почакайте''аз съм добър'

11

Анонимен

преди 3 години

Ка ще изглежда ли?Ами една шепа червени олигарси и техните наследници които владеят почти всичко,два милиона пенсионери,един милион деца,един милион полуграмотни нови братя,един милион Българи които се чудят дали и те да си бият и камшика!Абе Розово бъдеще ни очаква отвсякъде!

10

Анонимен

преди 3 години

Когато стане министър-председател, госпожата ще реши всички проблеми.И ще имаме всички този шанс съвсем скоро - и тя, и ние..

9

Анонимен

преди 3 години

Като се каже "реформи "значи искат да се крадат пари.

8

Анонимен

преди 3 години

Отбелязваме спорадичен успех само в транформирането на културисти в жени.

7

Анонимен

преди 3 години

ако искате прогноза как отмъстителния слави и компания ще ръководят страната, вижте на запад към Джо Деменциятатой за 3 месеца успя да се скара с половин САЩ и Путин

6

русенец

преди 3 години

Докато в София има 1 000 000 държавни хрантутници, които се занимават с това, да правят постоянни рИформи някъде - нищо няма да се случи. Всъщност не вярвам България да има още 20 години пред себе си. Много станахте вождовете, индианците се разбягахме в нормалните страни. Тази другарка нали не очаква ЕС постоянно да налива едни пари в бездънната яма ?