153

баба мара

преди 3 години

сащ и нато да се махат от балканите и черно море искаме мир а не конфликти срусия заради клоуна на украина ние ще се притесняваме малко са ни вируса имаимунските ваксини сега и украина никои няма да я напада сащ я подстрекавати зеленски слуша като в българия никои не е прокопсал от отношенията със сащ

152

Анонимен

преди 3 години

Тиквата защо издава военни тайни за панделата е

151

Кметът

преди 3 години

Бай-***.

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Да не се прави на шантав ,ами да връща джипката на Земеделието ! Нали уж беше купена за горските ,да си вършат работата? Вече е никой и стана за посмешище с криенето си и страха от Парламента . Следващият път със сигурност ще в родилното и роди ,само да не се яви и да отговаря на въпроси . А се е появил ,ще лъсне колко е ограничен , хахав и ***

149

Анонимен

преди 3 години

Тези Гербери всички към сметището!!!

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Нали знете ,че този Буфтал не знае чужд език ,освен ,парле ву франсе ,, То и български не може да говори правилно, освен ако не е назубрил отговоро си .Какви разговори ,какви срещи . Гледа като пукал ,когато другите говорят помежду си ..

147

Анонимен

преди 3 години

Шойгу нареди на войските да се прибират в базите си.Нито ще има война, нито се интересуваме от притесненията на Бацо!

146

Анонимен

преди 3 години

НЕ БЕРИ ГРИЖА БАЦЕ, ВЕЧЕ СИ НИКОЙ.

145

Бивш протестър

преди 3 години

Представям си Слави, гнома от ДъБъ или друг протестър как ще изглеждат на международната сцена - по-зле и от Радев. Това си е оксиморон, но...

144

Слави

преди 3 години

И с военното положение ще се справи.

143

V

преди 3 години

Аве боко тиквата от Банкя няма ли да са намеси ? Той нали западните Балкани ,,оправяше,, Като гледам как ги ,,опрай,, Много доволни останаха хората ха ха ха .Оправния :))))

142

Анонимен

преди 3 години

Баце е притеснен за Шиши който обухаха в Дубай щото следващия може да е той. Притеснен е че тия истерици у парламента ще го гонят до дупка. Бацко прибирай златото и еврото от чекмеджето пали джипката и дим да ме няма че България ще ми се стори тясна.

141

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Както каза Макрон, САТАНАто е вече труп !

140

Анонимен

преди 3 години

Оф, този пак се из(к)ака.Абе Тиквун, гледай си джипката и не се бъркай в сериозната международна политика.

139

Анонимен

преди 3 години

до 156 Ама ти,наистина си истински " ВИРУС"!-:((((((

138

Вирус

преди 3 години

Естествено, че глобална война няма да има. Вси деца и/или внуци на другарете от съветската ДУМА, плюс милиардерите, мултимилионерите и по високите етажи на властта, са на обучение в сърцето на запада - САЩ и/или Англия, (UK), където татковци и дедовци инжектират милиарди долари и паунди, като по този начин "сриват" 'гнилий вампирский капитализъм'.Ония чукундури, в управлението на Матушката, може и да са ***, необразовани, пияни, но НЕ са ЛУДИ, за да си изтрепят дамазлъка. LoooolЗАБРАВИ

137

Анонимен

преди 3 години

Пак ще го напиша,защото БГ ДНес ме изтриха! Вие сте платена медия на ГЕРБ! До " СТРАНДЖАТА"! Странджа с резервен ник тук "Позитано" от години вече!,престанете да подвеждате младите българи тук с " Тонката"! Това е бъдещото поколение на България! др Борисов " шефа "ви е политически труп отдавна! Просто се отеглет и замълчете! Ще е по достойно мисля,от безсмисленната ви "кампания"! Дйността ви приключи! др Борисов е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ОТДАВНА!

136

SHEFA

преди 3 години

ТИ ГЛЕДАЙ ДА ОПРАВИМ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА-ЩО САМО ОТКЛОНЯВАШ НАЙ ВАЖНИЯТ ВЪПРОС?????-ЧЕРНО МОРЕ НИ Е НАЙ МАЛКИЯТ ПРОБЛЕМ.-ЕВРОПЕЕЕЕЦО!

135

Анонимен

преди 3 години

Путин ще опъва червени ленти, а Ленторезачката ще ги реже.

134

Анонимен

преди 3 години

Нека да отива на Източния фронт наемник. След оставката трябва да си намери друга работа. Да помага на братята украинци, дето счупиха паметника на Кубрат и забраниха българския език.