130

Анонимен

преди 3 години

Попитали един български бизнесмен:"Във Вашата дейност имали ли сте вземане-даване с ГЕРБ"? Човекът веднага отвърнал:"Абе даване съм имал, ама за вземане не си спомням"

129

Анонимен

преди 3 години

Герб ли решава нещо ? Или Борисов ? Той дори и в отпуска си мисли, че може да решава нещо и е министър председател. Обяснете му, колкото и да ви е трудно, че вече от него не зависи нищо в тази държава. Толкова поразии направи само за 11 г. управление, че дори и Тодор Живков би му завидял. Между впрочем, той нали беше от БКП, защо сега пък Герб да решава ?

128

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: хахахаха и се натресе на дългия. На следващите избори 500 хиляди от Турция и още толквоа от целия свят ще ти определят началника на теб който живееш тук и се мъчиш тук и плащаш данъци тук и соц и здравни и т.н. ..... Колко е справедливо :)Някои от горните хора дори не са се връщали от 15-20 години тук ... дори и български не знаят....

127

Словянин

преди 3 години

Най-краткият виц след 04.04: "ГЕРБ решава."

126

Джедай Мастър

преди 3 години

До Сат НИмат 7дневен срок, в който Митов да предложи кабинет. Да, точно Митов, който им е кандидат за мин. председател, а не Тиквата, който сам заяви, че няма да е такъв. Въпреки това продължи да разиграва фарсове, било защото е инфантилен сръдльо, било с цел да унижи собствените си хора.

125

-

преди 3 години

Герберунгели, ВСИЧКО, което предстои е следствие от вашето крадливо, мутро-мафиотско "управление". Еднокнижно, еднолично, еднооко, еднополово и уродливо в същността си.Следва да "берем" плодовете на 12 годишното безхаберие. За съжаление народа ще го отнесе, а причинителите ще се присмиват от луксозните къщи, джипове и угоени постове!

124

Джедай Мастър

преди 3 години

"Герб е партия с установени процедури"Процедурите са - на тиквата му е хрумнало нещо и хоп - всичките му лакеи обръщат палачинката. Само като се сетя как бяха отишли дупелизците в болничната стая, където той по *** 50 минути плямпоти простотии, а те строени като самодиви около него, само и само да докопат някакъв пост евентуално. Сигурен съм, че всякакви опортюнисти и кариеристи са влезли в НС покрай новите партии след изборите, но в сравнение с герберюгите все ще са по-добре.

123

Сат Н

преди 3 години

И утре няма да върнат мандата.Краен срок доколкото знам няма, така че ще мотаят държавата докато могат.

122

Анонимен

преди 3 години

Боже, отървахме се от ГЕРБ, благодаря ти!

121

Shark

преди 3 години

До 137. А, значи се засегна, т.е. наистина си герберски ***. Мислех, че имаш малко повече акъл и не очаквах отговор, но.... Дерзай, че не остава!

120

Shark

преди 3 години

Един анонимен герберски *** тук яко захлебва. Чудя се колко коментара трябва да напише, че да му платят що годе прилично. Ще кажеш ли анонимко, колко коментари ти искат, колко ти е нормата за ден?

119

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 129:"Бацо да вади пачките от чекмеджетата и да купи БСП и ДПС (43+30)"?Да купи ИТН (51).Ще има мнозинство от 126 депутати.Ще му излезе по-евтино. Трябва да се научи и да дели награбеното с други!

118

До52

преди 3 години

До АнонименИ жена си беше уредил,преди да излезе в майчинство май в Булгартрансгаз.Днес Петкова заяви,че нямало нередни назначения.Я да проверят Булгартрансгаз и Булгаргаз.Калинка до калинка.

117

Има си процедура

преди 3 години

Искат не искат,ако нямат подкрепа трябва да го върнат.

116

Анонимен

преди 3 години

До ЕВРОАТЛАНТИКВие сте евроантлантици на хартия.Иначе до един сте или бивси комунисти от БКП или техни дечица,със същия крадлив манталитет.

115

няма как

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАСЕРИОЗНО?ТОЗИ МИТОВ Е ГЕРБЕРСКИЯ СТАНИШЕВ.

114

бъдете сигурни

преди 3 години

До АнонименЩе отлагат до последно,а в почивните дни ще се опитат да купят народни представители.

113

Анонимен

преди 3 години

Бацо да вади пачките от чекмеджетата и да купи БСП и ДПС (43+30).Ще има мнозинство от 148 депутати.Ще се поохарчи, но си струва. Трябва да се научи и да дели награбеното с други!

112

Анонимен

преди 3 години

Браво митов а ще раздаваш ли самолетни билетчета безплатно ако станеш премиер

111

Пак по опорката?

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА: Браво Странджа. И ти си разбрал, че бат'ти Бойко вече не става за премиер. Нека рита топка, ама да си пази коляното.