40

Анонимен

преди 3 години

Знаем, че сте намерили кой да управлява - нарича се Доооооган!Той вече яхна всички "нови!Факта, че се отказахте от мажоритарния вот и позволихте в Турция да се отворят и 5 000 избирателни секции ако поискат, е неоспоримо доказателство!Благодарим на всички българи, които подариха България на Турция за малко маане и чибук, добре поляти с шекер лъжи!

39

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Цяла седмица гледаме глупости, приемете новия изборен кодекс, така, че всеки един български гражданин да може да гласува както иска, а не да се реди по-опашки и да не бъде допуснат да гласува.Преизчислете пенсиите, и раздавайте безусловния базов доход на всеки български гражданин,особено трайно безработните от десетки години нерегистрирани в бюрата по-труда.И разкарайте всички новоназначени шефове от ГЕРБ във всички болници,холдинги, разкарайте всички новоназначени шефове на МВР и областни упра

38

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ САМО СЪС МАЖОРИТАРНОТО ГЛАСУВАНЕ!!!НО МАЖОРИТАРНОТО ГЛАСУВАНЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТО ОТ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЗАЩОТО СА НУЖНИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ И ИНТ!!КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРОМЕНИ СЕ ПРИЕМАТ СЪС МНОГО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ 121------------ГЕРБ ЗА ТАЗИ ГОДИНА ПРИКЛЮЧИ С УПРАВЛЕНИЕТО! И СЪС И БЕЗ НОВИ ИЗБОРИ :D

37

Анонимен

преди 3 години

Селските бабаити още малко и ще започнат да заповядват на ИТН да говори.Много правилен отговор на говорителя.

36

До 49

преди 3 години

На кво си е ?

35

Тонката

преди 3 години

Абе, некой, някъде, нещо да е чул за програмата за управление на онзи клоун Фани Митов, щото мандата в в тях, а искат от други програма.

34

Анонимен

преди 3 години

Още с идването си на власт,герберите уволниха и изхвърлиха всички квалифицирани кадри,които не бяха герберски,но не само това,те съсипаха и разболяха семействата на тези хора,някои от които измряха,следиха,подслушваха,тероризираха хората и съставяха скалъпени дела срещу неудобни хора,умряха дори журналисти,ББ и ЦЦ извършиха атентата срещу Доган и така си отприщиха тоталната и абсолютна власт и разграбането на България и рекетирането на бизнесмените,убиха маса хора,това е един Франкенщайн

33

Анонимен

преди 3 години

Новите партии ще гласуват в услуга на ДПС разкриване на неограничен брой секции в Турция. Тоеа ще доведе до ново над 200 000 гласа за ДПС към наличните.

32

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 39И ПРИ НОВИ ИЗБОРИ НЕСТАВАПРИ НОВИ ИЗБОРИ ГЕРБ ПАДА ПАДА ПОД 70 ДЕПУТАТИ И ПАТЕРИЦАТА ВМРО НЯМА ДА ПОМОГНЕ!А ГЕРБ ПАДА ЩОТО ВЛИЗАТ МАЛКИТЕ ПАРТИИ КОИТО ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ И ТАКА БОРИСОВ НЯМА ДА СИ РАЗПРЕДЕЛИ ТЕХНИТЕ ДЕПУТАТИ!

31

Анонимен

преди 3 години

Българин, под нашите сънародници в чужбина Турция ли имаш предвид?Нали не вярваш, че в САЩ или Австралия някой ще направи 300 000 гласа? Това е възможно само в Турция! И точно това се постараха да озаконят псевдо българите от ИТН! Да им благодарим с кючек, наргиле и сладък чаец!

30

Анонимен

преди 3 години

Протестърите от новите партии са най пбикновени страхливци. Не могат да съставят правителство.Отделно са се сдушили с ДПС.

29

Борисофф чао

преди 3 години

По-здрав за всички герберасти с песента БОРИСОВ ЧАО! Можете да си я гледате и слушате в ютуб, щото българските медии , благодарение на вас са на 112 място.

28

Ossi

преди 3 години

Крайно време било партиите на протеста да съобщят какви намерения иматКакви намерения да имат? Намеренията им бяха да лаят отстрани и дават акъл с многозначителни паузи и обиди и да закърпят кабеларката, че бенда и балета пари чакат. Сега са като в небрано лозе. Ако утре сутринта да получат мандата, до следобяд ще са го върнали. Като горещ картоф ще го поемат. Само да не чакат Славун да пусне поста в фейсбук, че може да се проточи агонията.

27

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ПРИКЛЮЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛКОТО ПО-СКОРО ЛИКВИДИРАТ БОРИСОВ ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ГЕРБ!

26

Анонимен

преди 3 години

Жалко. ГЕРБ-СДС можеха да теглят каруцата .Да видим сега кой ще се впрегне на тяхно място и какви умения има.

25

Анонимен

преди 3 години

Биков ми изглежда стресиран, пък и таз логорея, която го е налегнала по-приляга на махленска баба.

24

Анонимен

преди 3 години

Ред е на Шоуто на Слави без Слави.

23

негласуващ

преди 3 години

Каро почнат да ми плащат като на индийците-тогава!60 % от народа не ходи по тази причина на избори и да си губи безсмислено времето!

22

АнонимеН

преди 3 години

НАСЕЛЕНИЕТО РЕШАВА ЩЕ ИМА ЛИ НЕПРЕСТАННО НОВИ ИЗБОРИ ИЛИ НЕ!1000 ПЪТИ Е ПО ДОБРЕ НОВИ ИЗБОРИ ОТНОВО И ОТНОВО ОТКОЛКОТО ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА!

21

Анонимен

преди 3 години

До 15ДПС стои зад новите партийки слънчице, само гледай как здраво ги побутват! А пък това е доста странно, предвид факта че точно протестиращите мяткаха свински уши в знак на уважение към депесарите, вярвайки че те стоят зад ББ! Да не излезе, че това е биг фарс, с цел да се разкарат националистите и да се сложат куклички на конци! Защото иначе няма логика ДПС така да защитава ония дето ги уважават със свински уши!