56

Анонимен

преди 3 години

Мика Зайкова: Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор!Толкова сме затънали, а някои хора, за да запазят властта си, мислят, че като изгърмят държавната хазна и оставят без стотинка следващото правителство, което и да е то, ще се върнат на бял кон. Няма да стане.Наистина съм изключително притеснена. Само за едно тримесечие има дефицит 1 млрд. 650 млн.

55

Анонимен

преди 3 години

Да, нека не се отива към избори, и нека партията на Слави да отсвири ГЕРБ!Нека има коалиция с други партии. ГЕРБ паднаха!

54

Анонимен

преди 3 години

ЕХ КЪФ РАЙ БЯХА ОНИЯ ГОДИНИ, ГА МУТРИТЕ ВИЛНЕЕХА И ЗАКОНИ ЗА ТЯХ НЯМАШЕ- ОБАЧЕ МОДЕЛЪТ БОРИСОВ СПРЯ ТИА ГОТИНИ ГОДИНИ И ВИЖ СЕА КО СТАНА- ЕДНО ЮМРУЧЕ ГОРЕ НАПРАВИ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ- ДА ВЪРНЕ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ- АМА ГОТИНО БЕШЕ- ОТ ПАНЕЛКА В ДВОРЦИ, ОТ ТАВАН- СОБСТВЕНИК ЗА ЗАВОДИ, САМОЛЕТИ, ОТ МАГУРАТА ДО ПУРАТА И САМОЛЕТИ И ЯХТИ- И НИКОЙ НЕ ПИТА- А ГЛЕЙ СЕГА- КЪФ КОФТАК ПРОКУРОР, КОЙ ТУЙ КОНПИ МОНПИ- АДЕ ДА СЕ МАХА- ТАМ Е СЕСТРА ГАЛЕВА, БАЙ ГЕНЧО, НИНОВА И СИЕ, БЕЛОСЛАВ- ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ ЗА МУТРИТЕ

53

Анонимен

преди 3 години

Нови избори и вън на новите партий. Реваха 2г з власт накрая ни предлагат това. Купчина стари муцуни и безхаб3реници. Изпаднаха в паника,че Борисов го няма и няма кой да взема решения. Намираме се в най тежката криза от десетилетие насам, а слушам по цял ден само глуспоти от опозицията. И то от партийни джуджета с 5 8% .

52

Анонимен

преди 3 години

Арести за гербавите!Незабавно!

51

Анонимен

преди 3 години

този комедиант става за Биг Брадър или някакво друго реалити, в което да се излага, но как така реши, че е готов и за министър?

50

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега,досега изборите по конституционален регламент бяха като в тотото 6 от 49,а искат да го направят като в тотото 6 от 42-две тегления като две кандидатури за президент и министър-председател в 1 комбинация на залагане,но само за тях избираемите,а за избирателите както винаги участието.

49

Анонимен

преди 3 години

И там един мармот завиваше шоколад във станиол.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анониментой и във форматите и в политиката и в писането е ГОЛА ВОДА

47

Наглец

преди 3 години

***, кой унищожи парламентаризма? Същите в чиято група си и ти... Скрий се и не се показвай повече...

46

отровна гад

преди 3 години

От предсрочни избори печели само Бойко Борисов!Всички останали ще имат по-малко депутати, а Мая и Татяна ще са аут от парламента!Полза ще има и Румен Радев, който ще направи тотална чистка във всички министерства и администрации както направи през 2017-та.Но първата работа на Радев ще бъде да провали сделката за Ф-16 и да изхарчи пари за Грипени - през 2017 това му беше първото действие, просто не му стигна времето!

45

Анонимен

преди 3 години

хахахахаха Дилов шубе ви е че тотално ще изпаднете от класацията нали хахахахахато вашата група само ненормални, откачени и фъфлещи

44

Анонимен

преди 3 години

И на фъфлеко му ареса да е дупетат.

43

Анонимен

преди 3 години

Има такъв мармот.....

42

Анонимен

преди 3 години

ИТН - Излъгахме Тоз Народ.

41

Анонимен

преди 3 години

Дилов, отивай си гледай форматите. Къде се бъркаш в политиката.

40

Хичо

преди 3 години

Тоя писател ли бише?Или синче на писател?Някой чел ли е нещо от него?Като се е провалил в истинската си професия,защо ще управлява туризма,нещо, от което не разбира...Той явно и от писане толкова разбира...

39

видял

преди 3 години

когато видях ВСИЧКИ влезли в този парламент и ги послушах си дадох сметка, че наистина най-добрият вариант е - нови избори. Но не с всички тези муцуни. Толкова ли няма интелигентни хора в тази държава? Спешно трябват нови лица, нови хора, ново мислене, нов път.... инак ще ни затрият. Ако останат същите калпави муцуни, по-добре изобщо да не правим избори, то няма смисъл. Обновете си листите, стига реваншизъм!

38

Анонимен

преди 3 години

До ХичоПри толкова срам Хичо, направо се гръмни :)

37

Българоубиеца

преди 3 години

Докога ще наблюдаваме Артистичните Изпълнения на Тиквата от Банкя. То не беше ходене по църкви, джамии, села, паланки, болници. Стига ни е занимавал тоя Ограничен ***. Този постоянно си търси изява. Затвора е точното му място. Няма защо да го Чакаме!!!