32

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има незабавни арести на гербави и безкомпромисни присъди!

31

Паслар

преди 3 години

Да не забравя и вождовете на * грацката дисница " - потомъка на руска еврейка Бойкикиев и племенника на Алберт Моис от рода Кордова - Длибока Рада, ученици на светлокожия драгалевец, обучаван в Кременчуг под псевдонима Санкин.

30

Марко

преди 3 години

От 10 години се опитвате да унищожитеГЕРП професионални мошеници

29

Паслар

преди 3 години

Евреина Николай Младенов, евреина Митов, еврейката Надежда Михайлова, дръндарския ром Амет, другият син на Яшар - Румен Яшаров и т. н.

28

Анонимен

преди 3 години

Всички чакаме премиерата на Росенец 2. Напиканата гаща Иванов отвоюва 100м2 плаж за което предава цялата държава на сарая. Очаквайте развръзката - далаверата му е разобличена и той бива изхвърлен на бунището на историята.

27

Паслар

преди 3 години

От 650 години не ни управляват българи, та да не се чудим. Иван Шишман евреин, царете ни след 1878 с неизяснен произход, после правешкия ром Замфир Яшар, евреина Луканов, евреина Филип Димитров(нежния Фил), арменката Инджова, евреина Софиянски, евреина Пешо Коня, драгалевския ром Костов/Санкин, мадридския безродник агент Карточник, евреина Станишев/Яков, потомъка на правешката династия Бойко Яшаров...И някои по - дребни като: дьонмето Паси, евреина Пирински, арменеца Бай Цуми...

26

sd

преди 3 години

Атанас Атанасов заяви, че няма как да се водят разговори, тъй като липсват допирни точки:"Тезата на номинирания за министър-председател Даниел Митов, че сме идеологически близки, е невярна. Идеологията на ГЕРБ са корупцията и обръчите от фирми, така че нямаме допирни точки".

25

Бай ганьо

преди 3 години

До Христо Христов. И ти си *** като хасковски пъпеш, щом правиш най-глупавия коментар по сайтовете за троловете.

24

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не е важен, защото няма да се реализира. Отиваме на избори.

23

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за ДБ, получаваш ДПС! Бившите седесари Цонев и Бисеров отдавна преминали в ДПС за кинти са моста на дружбата между ДБ и ДПС. Това лято ще снимат Росенец 2.

22

Биволъ

преди 3 години

Чудя се как тези мишоци спечелиха в два МИР на София. Винаги съм мислил,че софиянци политически са добре ориентирани. Жалко за гласовете им.

21

Tangra

преди 3 години

Значи , до един пич надолу, не сравнявай тиквата с мавъра. Мразя ги и двамата, не съм гласувал от 15 години, но по-голям *** от костов няма. Тоя *** и СДС разпродадоха държавата ни.Тиквата двукнижник (а те са три книги :))) ) е направо цвете vs костов. Да, чалгар е много зле, ама пожарникар също не е добре , видяхме го. И не ми говорете за БКП, защото половина от ГЕРБ са бивши комунисти и агенти на ДС.

20

Герой

преди 3 години

Браво Марто. Знаех си аз, че си фен на чалгата и на увредени майки. Палавник

19

Анонимен

преди 3 години

Видяхме те тебе като беше на власт, Мартинчо какви ги свърши. Пълен провал беше вашето управление.

18

Бай Баяни

преди 3 години

Ама какво очаквате от Бойкикиев,Атанасов и Радан бай хуев. Втори ешелон комуфлажни болшевики.

17

Костов

преди 3 години

А това в ухото микрофон ли е или просто не се къпал уважаемия солташ.....к на Драгалевския

16

Я, па Я

преди 3 години

Пастора се е взел много насериозно. Не се вживявай. След 2 месеца ще има нови избори и ти няма да си вътре. Споко мишок...

15

Биволъ

преди 3 години

Мартине,споко,ще ви дадат третия мандат и ще ви подкрепят всички без ДПС и ГЕРБ. Ще управлявате и ще стигнем стандарта на Люксембург. Дано си вярваш.

14

Мн интересно, няма щ

преди 3 години

Квазидесните срамят избирателите си, между които има много умни хора с това очакване какво щял да направи слави. Вие толкова ли не се усещате, че отблъсквате нормални, дясномислещи хора?! Какво може да направи освен да хвърли бялата кърпа. Тези хора не са готови да поемат отговорност, негативи, защото когато управляваш трупаш такива. А вие трябва да сте огладнели много, че да опрете до управление с тях. При нови избори ГЕРБ взима гласове и от Да България и от итн. Видя се, че са некадърни.

13

Браво

преди 3 години

Мартине, патерица на Славчо. Много фешън за ДБ. Абе вие толкова продажни голи охлюви