259

СороСватбата 2 част

преди 3 години

2011 г. бездомния Иван Костов отиде в парламента на падналия на колене и разплакал се пред него генерал Бойко Борисов и от трибуната заяви че винаги е бил от ДПС а онуй за проклятието било шегичка

258

Тошко Джипкаджийчето

преди 3 години

Аку спичели ше му миим стъклата на джипката безплатно.

257

Анонимен

преди 3 години

боко и за президент на БФС да не се кандидатира, там е за другия умник-Стойкофф Христо

256

Qanon

преди 3 години

Интересно как никой не пита Боко къв го е дръвил у чешкио пандел со Караманецо...

255

Анонимен

преди 3 години

Марш в Анадола Гербераско недоразумение

254

Анонимен

преди 3 години

До реалистСега виждаме вашата протесърска диктатура.

253

жалко...

преди 3 години

Може да сте първи по гласове, но сте последни в сърцата на БГ !!!

252

ПроСоТо

преди 3 години

опитах се да изгледам видеото,но на третата минута "БАЯЛДИСАХ"....тоя..."""""" ПРОДЪЛЖАВА да ръси "премъдростите " си .Е,аз поне НЕ съм му аудитория.-Да се възбуди съдебно преследване с/у него и Хунтата му и ако съдът постанови че е невинен,да му дадат тиквен медал за НИЩОСЛОВЕНЕ.Ако е,то..-има си ред....не знам обаче дали има некой "с топки",който да задейства работата..

251

ПроСоТо

преди 3 години

начи,не бил щял да са кандидатира за президентин?..Що така,бе СЛЪНЦЕ?!?!Има ли друг "по-кадърен" от теб,който да бута държавните работи?Не ни оставяй,Баштице мил!..На кого ни оставаш?!Искаме си Мутрьо за президент!!!..Най-добре,при "Бай Ставри"!Скромно,но пък ефикасно..

250

ПроСоТо

преди 3 години

абе,как е крачето на стареца-"футбалер"?..Възстановява ли са?да са не пише и той утре "Инвалид трета степен"../ако изобщо има такава де../

249

Barba Ganios

преди 3 години

...Boko stiga rasi "madrosti " ...ami se stiagai ...za dalga pochivka v Centralnia ....Bai Stavri te chaka i shte te dochaka !!!

248

обективен

преди 3 години

ИТН/ излъгах този народ/ се отказаха и от намаляване на субсидията на 1 лв както и от мажоритарния вот . ЛЪЖЦИИИИ

247

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканАма то и вие гледам не управлявате?

246

Отиваш

преди 3 години

В затвора, крадец!!!

245

хихихи

преди 3 години

"...За президентската битка предполагам ще готви Кристалина...."..........................................................................................Е, тогаз вече ще я овапца повече, отколкото с Цецка- майката на нацията.

244

Анонимен

преди 3 години

'' Трифонов използва златното мълчание '' .................. 'партиите на протеста' вече открито говорят на нови (поредни) избори, ... а когато и следващия парламент не им хареса - ще искат нови и нови избори, докато им хареса ?? смешни са ... А най-смешни са Бсп и Дпс представящи се за лица на промяната

243

Тошко Африкански

преди 3 години

ВДа ви кажа честно ..може да вземем мандата,но..може и да не го вземем изобщо!То пък ако го вземем,...може пък и да го върнем!?Ако не го върнем мандата,но вече пък сме го взели...може да съставим правителство? Но може пък и да не съставим правителство:))То дето се вика..и ние самите не знаем какво да правим! Ами вие пък да не би да знаете какво ще правим!?Има такава възможност,защото ..Има Такъв Народ ИТН :)) ХА ХА ХА ХА ХА

242

Боко комуниста

преди 3 години

скоро стана ясно че Боко е изял кашкавала от националния резерв.същий комунист - и партийна книжка има , и на бай Тошо ушите масажираше.

241

3 часа

преди 3 години

Точно 3 часа трябваха на лъжеца Борисов да си обърне мнението на 180 градуса.Истината е че Борисов няма подкрепа освен няколко платени махали населени с мангофани.Вече няма как да спечели избори и сам да се яви.

240

Анонимен

преди 3 години

Лъжливото овчарче много бързо е хукнало да ходи. Знаем го ние него, днес говори едно,а утре друго, може би възрастта му си казва думата. Нека си се пенсионира човека и да не се напъва вече, време му е.