143

Анонимен

преди 3 години

Марш в Анадола Гербераско недоразумение

142

Анонимен

преди 3 години

Точно така започват тоталитарните режими. Загубилите се обявяват за победители и подменят изборния кодекс. Доган върна 100 квадрата плаж но напазари 1 милион излъгани избиратели. ДБ и ТриоМутри са политически марионетки.

141

Анонимен

преди 3 години

Ожесточено грачещият от трибуната на НС данчо-ментата, обяви с несдържана ярост герб за хай-токсичното нещо в парламента, което, признават си, ги трови.Само заради това, което днес беше изтървано в НС, нашенският избирател, който има отношение към присъствието на дпс в родната политическа сцена и колаборацията им с бсп, трябва да се осъзнае, когато отиде да гласува!

140

Анонимен

преди 3 години

Щом заедно скачат бсп + дпс уговарянето е ясно, присъствието още и на итн показва кого ще използват за торпила, в запас са мутрите, а дб е мюре за съвсем неориентиран електорат. Главната квачка е, разбира се, задкулисието, отгледало бсп и дпс, еманация на което е т.н. президент радев.

139

ха ха

преди 3 години

ДПС, БСП и ИТН са:първите ненаситни хиени,вторите огладнели хиени,ИТН чалга хиени.

138

обективен

преди 3 години

При Орешарски пак се опитаха да изолират ГЕРБ и видяхте какво стана

137

Анонимен

преди 3 години

Имайте предвид. че са предложени промени в Избирателния кодекс, според които в Турция ще могат да се разкрият неограниен брой избирателни секции и так ДПС ще има допълнително около 14 депутати. Става огромна сила, а тежеста на истаните оартии ще намалее.Нека протесираме сега, за да не говрим за ново турско робство след изборите!

136

Щерю

преди 3 години

Зад ГЕРБ са парите на Рокфелер. Зад останалите про-руски партии у нас са парите на Рокшилд. САЩ са с Рокфелер - Русия и Китай с Ротшилд. Битка на еврейски кланове за власт над света. За Руско-Турската освободителна война, Революцията и Ленин, за двете световни войни, за Сталин, напишете в ю-туб - СТАЛИН VS $...

135

КИФЛА - ГЕРБ

преди 3 години

Много ми аресА как Баце по *** и с патерицата я обЯсни целата политика в типичнио си академичен стил.Цар на хореографиата е Баце

134

izh

преди 3 години

До истинаможе да са кърлежи, ама имат 6% овце гласоподаватели, а при 50% гласували овцете стават 12%, а това вече е фактор

133

Loyko

преди 3 години

Българина защо не може да приеме,че изборите бяха честни и ГЕРБ е първа политическа партия? Защо се подменя вота в България? Как така последната влязла в Парламента партия ще диктува дневния ред на Парламента? Подобно обединение последните да станат първи не е желанието на народа.Как така първия ще бъде изолиран? Ами,не това са поискали избирателите.По този начин се изолира народа и неговото предпочитание.

132

izh

преди 3 години

Щом толкова силно лаят, явно червения бизнес не си е изпълнил плащанията по графика за след изборите. /То от комунисти какво ли можеш да очакваш, ама нейсе/ "Айде още малко се напънете с лаенето и ще получите вноската" Ами карайте на аванса *** мозъчета , а утре няма да ви е толкова весело

131

Анонимен

преди 3 години

ИЗЛЕЗ "УМРЯЛ" НАРОД И НЕМИСЛЕЩ НА МИТИНГ!Хора ,които не излизат да се борят не излизат на митинг срещу това, което става в НС и в държавата им! Си заслужават това, което се случва, защото ТО е следствие на тяхната простотия, безотговорност и безхаберие!

130

Анонимен

преди 3 години

Вместо да пишем по форумите да се обединим и организираме срещу протестърската хунта, която ще ликвидира България!

129

Анонимен

преди 3 години

Добре де, разбрахме как всички искат да се саморазправят с ГЕРБ. Но какво ще направят за България? Нали влязоха с обещания за промяна. Ако ГЕРБ изчезне, май и те ще изчезнат.

128

Анонимен

преди 3 години

ИТН, Мутрите и ДБ получиха амнезия веднага след влизането си в парламента и се гушнаха с ДПС. БСП им е навик от преди. Национални предатели

127

ПРЕВРАТ

преди 3 години

РАДЕВ НАПРАВИ ПРЕВРАТ ПО ПОРЪЧЕНИЕ НА РУСИЯ. БЪЛГАРИЯ КУПИ АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ И ОБИДЕНИЯТ РАДЕВ СТАНА ДЪРЖАВЕН ПРЕДАТЕЛ. СЪЮЗИ СЕ С РУСИЯ И НАПРАВИ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, ЗАТОВА БЕШЕ РЕШЕТНИКОВ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ИЗБИРАНЕТО НА РАДЕВ! ТОВА Е! ЖИВКОВ НЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЧАСТ ОТ СССР, НО РАДЕВ ГО НАПРАВИ. ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРА-РАДЕВ, ЙОТОВА И НИНОВА!

126

истина

преди 3 години

Който се е съюзил с ДПС е изгорял. Те са като кърлеж.

125

ОТВРАТ

преди 3 години

ВСЕ ОЩЕ ГОВОРИМ ЗА НЕОБРАЗОВАНИ СЕЛЯНДУРИСТОЙТЕ СИ ПО СЕЛАТА ЧЕ ВЪЗРОДИТЕЛНИ ПРОЦЕСИКРАЖБИ НА МАНДРИ И ПЕРВЕРЗНИ КОАЛИЦИИНЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ, РЕЗИЛИ НЕОБРАЗОВАНИАБЕ ДАЛИ ДА НЕ СЕ ПРОБВАМЕ ДА ДАДЕМ НА СЪТ В ХАГА ЗА ГЕНОЦИД И ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ВИНАТРЯБВА ДА СЕ ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОВА?НЕ БИВА ОТНОВО КОМУНИСТИ И ИСЛЯМИСТИДА ДИКТУВАТ НЕ СТИГА ЧЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИНО И СА НАПЪЛНО НЕГРАМОТНИ

124

Аз

преди 3 години

до анонимен 148ющото сте некадърници и не може да си намерите работа щото нямате занаят и професия ами сте социолози, политолози, PR и какви ли не измислени висшисти от измислени свободни университети.