12

Анонимен

преди 3 години

"Нормални са, защото имунният отговор на организма става по-силен"Първо отричахте да съществуването им, сега вече са "нормални"?

11

Анонимен

преди 3 години

Който иска да се ваксинира с т.нар. ваксини да заповяда. Няма да го спираме. Страх, паника, имане, което иска да харчи дълго, липса на вяра в Бога, ....причини много. Доколкото разбирам Бил Гейтс е сериозен за 20% редукция на населението и ще ви се радва на ентусиазма.

10

заплес

преди 3 години

До Анонимен 5 умрели ваксинирани- 0.00009487% умрели неваксинирани- 0.228% и ако на 2403 пъти повече му викаш разлика няма, бъди здрав!

9

Анонимен

преди 3 години

""шестдесет и две съобщения за анафилаксия""Това е животозастрашаваща алергична реакция при която се задушаваш буквално и води до смърт. Благодарим ви за страхотните "ваксини" с чудесен автоимунен отговор. Да се готвят тези, които си ги сложиха и ще си открият автоимунните отговори не 30 мин след поставяне, а след време, дори години. Всеки защитник на ковид "ваксините" можете да го считате за ***.

8

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовА на теб ли трябва да вярват всички?

7

Анонимен

преди 3 години

Айде стига сте размахвали тези сламени коронавирусни плашила.

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКолко хора си отидоха след ваксинация ? 13 от 3 милиона ? Колко си отидоха без ваксинация ? Колко са с усложнения след ковид без ваксинация ? Колко болести са спрени заради ваксинация ? Мога да дам пример от първа ръка- болница, част от персонала е ваксиниран, друга не. И двете групи хващат ковид. Ваксинираните- само с леки симптоми. останалите го карат много тежко.Добре, че науката се е развивала без разни фейсбук антиваксър разбирачи

5

Анонимен

преди 3 години

В някои страни като Дания например,спряха ваксинацията с Астра,а тук,така наречения министър,не само продължи да ни агитира,ами и стигна още по-далеч,можело втората игла да бъде с друга ваксина.И това на фона на толкова много починали всеки ден.Господ да ни пази от такива министри.

4

Анонимен

преди 3 години

Със без ваксина все тая... Оня ден казаха CDC в америка: повече от 78000000 ваксинирани 5800 са хванали корона 396 са хоспитализирани и 74 са починали. Общо взето дали ще рискуваш да хванеш вируса или ще се боцнеш РАЗЛИКА НЯМА

3

Анонимен

преди 3 години

Явно си мислят,че хората са ***?

2

Анонимен

преди 3 години

Извода е-по-добре да не се ваксинирате.С кавото и да ви боцкат,все странични ефекти.Колко хора си отидоха след ваксинация.

1

Анонимен

преди 3 години

взеки ден си противоречите. Кой квото се сети дрънка. А при астра вчера наш министър кво каза. Бийте втора доза щом от първста нищо ви няма. Значи ли че при нея втората доза не е с по засилен имунен отговор.