25

Анонимен

преди 3 години

На баба борисова и се обади Ердоган и като и обеща полов атлетизъм с 300 евнуха и на баба борисова всичко и мина. Готова още днес да я изпишат и да хукне през оградата към турцията. Баба борисова толкова мъжки достойнства е потрошила колкото в цяла Турция няма. Ще плаши Ердоган баба борисова с някакви си 300 евнуха. Като отиде там и като го налази, всеки от тях ще вика по още 300 за да се справят с баба борисова.

24

Анонимен

преди 3 години

Голяма победа е постигнал, след коятопада от власт. Няма ли кой да му обяснина турския президент тази малка същественаподробност?

23

Анонимен

преди 3 години

Да,сега ще чакаме кукув.ците на Слави и техните калинки да поддържат политическия диалог с Турция,миграцията пи границите ,контрабандата,както и по света под " мъдрото" ръководство на Гумен Решетников.Про.*** сеирджии купени от задкулисието скоро ще ни сготвят.

22

Анонимен

преди 3 години

Борисов, организирай ромите, пич, турците няма да ти помогнат.Нито се шегувам, нито те лъжа!Е сега е моментът да се спретнат пред парламента с лозунги "Ромският живот е от значение""Докога България ще е мащеха за ромите?""Ромите са за Европейско бъдеще на България!"Някой ром да излезе пред репортерите и да каже, че демокрацията никога не стига до тях, че нямат представителство в парламента и че искат стабилна държава, в която да се развиват децата им.

21

Анонимен

преди 3 години

Работническо дели преди '89-та ряпа да яде! Браво ***!И да не забравим - да иляди другарят Бойко Борисов!

20

Анонимен

преди 3 години

Борисов моли Ердоган да вразуми ДПС, но Ердоган си прави други сметки.Политическата нестабилност в България му е дюшеш. Ердоган си има прицел области В България за присъединяване.Станислав Трифонов и Румен Радев въртейки кормилото към Русия тъкмо му идват на Ердоган, който разполага с натовски войски готови да подсигурят натовската ориентация на България.

19

Анонимен

преди 3 години

Еее, верно ли?Тръпна от възхищение пред международния гений на дъртия дебел ром от село Банкя!

18

Анонимен

преди 3 години

Аха

17

мак

преди 3 години

Пропуснахте "в оставка". И кога успя да побъбри, преди или след операция? От болнична стая или от операционна маса е разговарял? Защо се изживява като премиер, а за да отиде в нс не може, защото вече е обикновен гражданин, както наскоро каза за себе си? Върти плоски номера и си подсвирква и не му дреме от нищо на мишока.

16

Анонимен

преди 3 години

още е под упойка и незнае какви ги плещи, е сега бълнува че е говорил с Ердоган...

15

мхм

преди 3 години

ББ се моли на съседния кооператор да пусне "туристическият" поток.След него и поток може.

14

минувач

преди 3 години

Само не разбрах - на какъв език са 'разговаряли'???

13

Анонимен

преди 3 години

А не беше ли спешно опериран?? Как е успял и футбол да играе и да се контузи и в болница да иде,че и да го оперират и с Ердоган да разговаря?! Вярно,че е най-добрият...:)))

12

Анонимен

преди 3 години

Нали е в отпуск и се крие като страхлива мишка от изслушване в парламента. Какви разговори ще ми води вече от болницата, докато го оперират?

11

Анонимен

преди 3 години

Краси, първи април мина отдавна.Закъснял си с шегичите. Към днешна дата се пише министър председател в оставка.Неграмотни драскачи сте и това си е!

10

Професор

преди 3 години

Исках да напиша Република България.

9

Ердо

преди 3 години

Ердоган мъж, а у парламента са женски.

8

Професор

преди 3 години

Дано се оправи по скоро. На Премиер - Генерала пожелавам скорошно възстановяване от контузията предизвикана по скоро от неуморна работа заради просперитета и подема на нашата мила родина Народна Република България. Горе главата Генерале, народа е зад теб и те подкрепя мачкай комунистите!

7

Че откъде

преди 3 години

Накъде Трифонов трябва да говори с Ердоган. Тиквата просто е агент на Султана и му докладва

6

Анонимен

преди 3 години

Абе... Борисов български премиер ли е или башбакан на Истанбул та да говори с Ердоган, но не и с българските депутати???