76

Ха, ха,ха ...ФАКТ

преди 3 години

ТЕ ВИ ПАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ....ХА,ХА,ХААААААААБОКО Е БОЛЕН....!!!АЙДЕ СЕГА , БАБА ВИ ТАТЯНА И СЕСТРА ГАЛЕВА ДА ПРАВЯТ НОВ "ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ"!ЧЕРВЕНОТО ФЕРАРИ НА ЧАЛГАРО ШЕ ВИ ЧАКА ....ДА ГО ОТНЕСЕТЕ ЗА БРЮКСЕЛ!

75

Промяната

преди 3 години

Ванча-1 и сестра Галева искат властта за да направят промяна.Явно Изправените Мутри , които едва хванаха 4% искат промяна на по-зле и връщане на мутренските времена от Времето на братята на сестра Галева.

74

Рошко

преди 3 години

Викаха крякаха,яйца,хартия, риба мятахадепутати станахалюта болест хванахавласт искаха, лъжи редихаедин по един се изнизаханародът разлютихамечтите му разбихаДе тояга, де!

73

БРАВО!

преди 3 години

Гответе се отново за глад и мизерия, защото отрепките на комунизма, предвождани от Радев и Нинова, отново ще сринат държавата и на първо място ще източат банките, като най-напред ще гушнат фискалния резерв от 6 милиарда, които ГЕРБ е събрал. Иначе, евро-средства няма да видят, защото Брюксел вече яде попарата на Тройната Станишева коалиция, която окраде евро-помощите. Бог дано накаже мол. оумните избиратели, които отново избраха червените крадци...

72

бай Ламби

преди 3 години

Ако Мая Манолова и Татяна Дончева са промянатааааа....жална ни майка!Едната беше орисница на Ванко 1 а другата на братя Галеви.Да не говорим за Костинбродската афера и други знайни и незнайни афери на двете госпойици.А сега и двете убавици викат мутри вън,ама като бяха на хранилка при мутрите си траеха тогава.Ей тва е промяната!Мъкаааа...мъка, много мъка има на тоя свет.

71

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ:ЗАЩО "МУТРИТЕ ДА СА ВЪН"-КОГАТО ТЯХНАТА АДВОКАТКА /баба Т.ДОНЧЕВА/-Е ВЪТРЕ??!САМО ТЯ ЛИ ЩЕ ГОВОРИ...??!

70

Анонимен

преди 3 години

Номера е как парите да си делат, там е борбата ......гр....бежа как да става.

69

Мутрите

преди 3 години

АМИ НАПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТО на Мутрите вътре

68

Ментора бай Иван

преди 3 години

Тия за нищо не стават !Елеменират БСП защото била от статуквото?Кое статукво?Партията която над десет години разобличава мафиотската държава?А Дончева ходи на конгреса на Бойко да го целува!Мая пък клекна за подкрепа от Бойко за омбусман!ОА сега се правят на големи боркини срещу Борисов!Мале мия , тия са също *** , но от предателските!

67

Анонимен

преди 3 години

Специално от Татяна Дончева по - голяма мутра няма. Децата не помнят, но в зората на прехода най - голямата мафиотска групировка беше "Мултигруп". Нейният бос Илия Павлов беше публично разстрелян 2002 г. Та тази Дончева беше главен счетоводител на тази групировка.

66

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ?

преди 3 години

ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ ПОРИВИ НА "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***" , ОТ БИВШАТА СОЦ-СИСТЕМА НА Т.ЖИВКОВ , СВИКНАЛИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА , КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МИКА ЗАЙКОВА ..И СЕ ЗАВЪРШИ С Т.ДОНЧЕВА/мутренската адвокатка на "мултигруп"/ВЕЧЕ НА ПАМПЕРСИ НО ОЩЕ ГОДНИ ДА БАБУВАТ НА СОЦ-ОТРОЧЕТАТА НА БКП/БСП!НОВ ,КОМУНИЗЪМ--НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ !САМО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ И ОТПУСНАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА!ТОВА ВСЪЩНОСТ ЩЕ Е "ПРОМЯНАТА" / само опит за експроприация/

65

Учиндолец

преди 3 години

дайте правителство, да не би да не можете? та се уфлянквате

64

ИМВ

преди 3 години

Пишете с истинките имена Има Мутри Вътре в Народното Събрание.

63

Анонимен

преди 3 години

Харесват ми тези тримата , но нещо ми липсва......аааа да......Йоло Денев ....Йоло ми липсва на снимката

62

....

преди 3 години

Тримата адвокати на мутрите-Манолова,Дончева,Хаджигенов."Умните и красивите" протестъри вкараха мутри в парламента.

61

Анонимен

преди 3 години

Алоо я се вижте и двете сте толкова отвратителни пак заедно с Хаджито нямате равни,той завалията без малко да остане прав,голям смях.Наистина по-отвратителни нямаше-пък и отсреща другата ***.....

60

Анонимен

преди 3 години

До KromЧакай, току-що влиза в Парламента, готви се за министър. Ще се лъсне, ще се позамогне. Явно адвокатската му практика не е била на топ ниво.

59

до 49

преди 3 години

Има Такъв Клозеm също са пуснати от канализацията.

58

Учиндолец

преди 3 години

сгафчо трЕбва да вземе в правителството си РУМЕН ГЕЧЕВ, мечтата на българските пенсионери, в Уйчиндол, всъщност най-много гласове има Баце

57

Анонимен

преди 3 години

Компетентност нула. Нали я чухме при забравен микрофон как надъхва Ива Митова, че ще ограничат изказванията на депутатите?Вижте я как си носи маската! Където е пред камерите на всички телевизии и е толкова невежа, че не може да се усети колко е примитиивна. Амааааааааа... аламколоууууу, гледай се на кво мясаш? Маска не може да сложи правилно-вие чакате да оправи държавата. Тая чорапите и гащите не може да си вдигне. Аман от тъпоъгълници в политиката.Чалгарииииииииииии, въъъъъъъъъъъъън!