179

ЧЕШКИ ГЕРБ И ИТНХАХА

преди 3 години

АНО 2011 (на чешки: ANO 2011) е центристка консервативнолиберална[1] политическа партия в Чехия, основана през 2012 година.Създадена от бизнесмена Андрей Бабиш, тя няма ясно изразена идеология, заемайки прагматични популистки позиции, първоначално с антикорупционна насоченост. Присъединява се към европейската партия Алианс на либералите и демократите за Европа. На изборите през 2013 година се класира втора с 19% от гласовете и се включва в коалиционно правителство с Чешка социалдемократическа партия и Християнски и демократичен съюз - Чехословашка народна партия. През 2017 година е първа

178

дядомраз

преди 3 години

Андрей Бабеш спечели предните избори в Чехия и наложи нормални отношения с Русия.Тези дни чешки министър трябваше да отиде в Москва да договори Спутник. Всичко това не се харесва някому и трябва да се промени. Помислете. Как Чехия ще иска Спутник ако в това време е работила по руска следа? Освен това идват избори които партията на Бабеш,работеща за нормални отношения с Русия, не бива да печели повече.

177

Анонимен

преди 3 години

В България загина при взрив един американец, докато тествал стават ли нашите оръжия за сирийската им инвазия. Айде ,измислете че русите са го убили. САМО ЧЕ Е РЕДНО ДА СЕ ОБЯСНИ, ТАКИВА ДЪРЖАВИ-МАРИОНЕТКИ КАТО ЧЕХИЯ ДАЛИ ПРЕПРОДАВАТ ОРЪЖИЯ КОИТО ПОСЛЕ СЛУЖАТ ЗА ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ ЗА ПРАВИЛНАТА СТРАНА ДА ИЗБИВА ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ НА НЕПРАВИЛНАТА СТРАНА В КОНФЛИКТА... И ТО БЕЗ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ОДОБРИ СДЕЛКИТЕ... КОЕТО Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО МАЙ МАЙ

176

Анонимен

преди 3 години

До господБлагодарим Господи! Вече почнаха да се трепят из щатите! Вече по три-четри престрелки на ден съобщават!

175

Айде де!

преди 3 години

Дайте следващата новина колко лоша е Русия, че тука се изчерпахме!Даже вече и зелените папагали си бъркат фразите от преповтаряне!

174

господ

преди 3 години

Колт е крупен производител и търговец на оръжие, неговият милиардерски прокълнат род вече е изчезнал безследно от картата на света. Такива търговци на смърт тежка божия промисъл си навличат.

173

КИРЕ

преди 3 години

НЯМА ЛИ ДА СМЕНИТЕ НОВИНАТА ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ КАРАМЕ ТРОЛЧЕТАТА

172

Анонимен

преди 3 години

Олееее леееее рубладжиии бързо бързо да защитим цар путерко и колхозистан. Тия нещастници в българията да не надигат глава.Бързо ама бързоооо.

171

Петров и Боширов

преди 3 години

В ГРУто липсва "работна ръка". Само двама Агенти,малко ***.Най-прочути във Света!Работят в Англия,Чехия,Болгария и още...Агента на ЕС-US Клоун със червен нос.

170

Мужик

преди 3 години

Mypзилкитe пак настъпиха котето по опашката.

169

Анонимен

преди 3 години

Това с имената в паспортите не е вярно. Единият е бил на името на Д. Бонд, а другият - на М. Щирлиц.

168

Анонимен

преди 3 години

Aко тези оръжия са щели да се използват срещу руснаци и техни съюзници значи складовете са легитимна руска цел. Започвам да ги уважавам още повече ако са те.

167

РОКИ

преди 3 години

До АнонименЧе е голяма и си има всичко за което ламтят кравари и европеици

166

Анонимен

преди 3 години

как така отровен пък оцелял, да не би да е възкръснал? Или е отровен или е жив, средно положение няма, освен ако е нямало опит да бъде отровен.

165

не съм тъп

преди 3 години

След тази приказка,голям смях в залата.Приказки на *** селяне и ***. "По данни на разследването..." Много бързо разследването,само 7 години..ХА ХА

164

Анонимен

преди 3 години

Хората управляват хеликоптери на други планети, а руските фашисти тровят с БОВ и правят терористични актове на уж братята си славяни.

163

РОКИ

преди 3 години

Когато ден и нощ ти повтарят отвсякаде колко лоша е Русия, и по слабохарактерните земат та повярват и се превращат в краварски тролчета

162

Любо питен

преди 3 години

Абе др Методиевич няма ли нещо да каже по темата (макар и в Оставка)?По много други теми той е ХИПЕРАКТИВЕН, а по тази, спотаено МЪЛЧИ?ПОЧЕМУ ТАК, тов. Методиевич??

161

Анонимен

преди 3 години

#КОЙ го е планирал?КОЙ?Начальниците на Чепига и Боширов? Кажете го ясно и точно - Империята на Злото, жива е и изнася държавен терроризъм!!!

160

Анонимен

преди 3 години

От кремълските фашаги не очаквайте нищо друго, освен гадости, терор и смърт. Същото очаквайте и от техните поклонници българските русофили.