33

Сат Н

преди 3 години

Обърнете се с лице към Господ, дарявайте на Църквата, не бъдете животни. Не обожествявайте алчните твари с бели престилки - от тях има много свестни, а има и гадове, затова УМНАТА!

32

Сат Н

преди 3 години

Тая докторка явно е имала ного греове, направо требе да е била Господ с каменье. Мене досега един път не ме фана.

31

за веществата

преди 3 години

За веществата, подвеждащо наричани ваксини, тъй като ще имат правото да носят това название след няколко години. Експерименталната им фаза изтича януари 2023! Наша близка с поставени веществата на Пф-р - януари, през март се разболя от К. Друга, с поставени от същите вещества края на март, в момента е болна от К., с всички симптоми.Семейство 3ма души - 40 г, 60 г.- родителите, с поставени вещества/А.З./също са се разболели, родителите са стигнали до болница. Казват ли по ТВ такива факти?

30

алабала

преди 3 години

Първо в заглавието пише че "Тя не е имала придружаващи заболявания"Послв в статията пише че "Не се съобщава дали д-р Кумбова е имала придружаващи заболявания" Поне се уточнете какво пишете защото, щом като не се уточнява дали е имала значи може и да е имала може и да е нямала заболявания! Ама за вас сигурно няма никаква разлика между двете твърдения...

29

Брюксел Прес

преди 3 години

а ние се готвиме за пролетните наканции по екзотични острови. Няма заразени, още по-малко умрели у Администрацията на ЕС!

28

Анонимен

преди 3 години

До ИнфекционистътДоц. Андрей Чорбанов: Няма доказан случай в света за повторно заразен с коронавирус

27

Трепериме

преди 3 години

и да верваме ви, смешници!

26

Личен Опит

преди 3 години

Братя, зидаро-мазачи, 33 пъти го преболедувах, очаквам 34-тият!

25

Анонимен

преди 3 години

До Котарак От усложнения от грип годишно в България умират около 2000 човека. От усложнения от Ковид 19 годишно в България загинаха около 8000-10000 човека, така че може и да е 5 пъти по-висока смъртността при коронавируса.

24

сори

преди 3 години

не си мерете анти-телата, няма имунитет към този вирус. майка ми също го кара втори път, след като боледува октомври и уж имаше антитела след това. ама явно нещата не работят така, както ни се иска.

23

Анонимен

преди 3 години

Самият застъпник на заразяването с Ковид 19 проф.Чорбанов, който ро всички телевизии разправяше как изкарал Ковид 19 Ноември месец и всеки,който го е изкарал един път не се заразява повторно,защото има много напрегнат имунитет, за разлика от ваксината, точно той се зарази повторно и прекара тежко Ковид 19 в болница. Той твърдеше,че при млади и здрави Ковид 19 минава безсимптомно, но се оказа различно. И той не отрича.

22

Котарак

преди 3 години

Това заболяване се очертава като грип с 2-3 пъти по висока смъртност.

21

Анонимен

преди 3 години

Ужас, а дават само 1000лв бонус за такава работа, а се заразяват и хора от отделения дето не дават бонуси. Сериозна загуба на медици.

20

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо слагате минуси на мненията за проф.Чорбанов, като всичко това са цитати от негови изказвания. Ако слагате минуси, значи слгате миунси на проф.Чорбанов.

19

Анонимен

преди 3 години

Амо самата истина е -про.Чорбанов разправяше по всички телевизии как щом е преболедувал Ковид 19 има широк спектър имунитет, за разлика от ваксината. И след това се зарази повторно и то тежко в болница. Всичко това са негови думи, той не го отрича.

18

Анонимен

преди 3 години

До до 14 Мария Проф. Чорбанов доказа с многото си приказване,че повторно заразяване след първо заразяване с коронавирус не само е възможно, но и е по-тежко.

17

Много зависи от доза

преди 3 години

Ако си изложен на болни всеки ден нямаш много шанс...

16

КОВИДианец-Ветеран

преди 3 години

поне 10 пъти го преболедувах до момента! очаквам пред следващата година поне още толкова!!

15

до 14 Мария

преди 3 години

естествено, че не пази, защото имунитета от всяка ваксина е по-нисък от този от преболедуване на истинският вирус!

14

Мария

преди 3 години

Ей като почнете с това, ако се беше ваксинирала. Дали ваксината пази от повторно заразяване?